10 things I hate about you

Hej ni! Vad gör alla? Jag tittade nyss på "10 thing I hate about you" eller "10 orsaker att hata dig" som den heter på swedish. Den rullen är faktiskt riktigt bra, insåg jag nyss, haha! Nu hade jag tänkt krypa till sängs. Måste börja komma igång med morgonrutinerna tills skolan börjar... Ska försöka komma upp 9 imorgon, men vi får väl se hur det går. Imorgon händer det inte så mycket, tänkte plugga lite och på eftermiddagen ska jag kanske iväg och handla med mami. Inget mer än det. Kan föresten berätta för er att jag har skitaont i min tå. Jag har ingenaning om hur, men den är blå. Antingen är det för att mina bandyskor är för små (jag fick min blåa tå efter att jag spelat...) så att skon lixom har tryckt på på något vis, eller så har jag slagat i, blivit trampad på eller gud vet vad. Blå är den och ont gör det. Kan inte ens ha strumpor på mig utan att det gör förbaskat ont! Poor me. Hö-hö.

Nej sängen kallar! /C






Kommentarer
Postat av: ami

2008-08-22 @ 11:03:37
URL: http://amicec.blogg.se/
Postat av: ami

insåg du det nu? haha vi har ju sett den massvis med gånger tillsammans, aa den är iallafall riktigt bra älskar den och heath ledger!

2008-08-22 @ 11:05:04
URL: http://amicec.blogg.se/
Postat av: Cecilia

ami: Haha nnnnnne du. Det här var andra gången jag såg den och första gången var typ 2 år sedan :) Så jag har aldrig sett den med dig... Ja, jag älskar Heath ledger! Puss!

2008-08-22 @ 12:07:53
URL: http://amicec.blogg.se/
Postat av: ami

cicci skämtar du? vet du hur många gånger vi såg den förra året på gotland?:o du kanske inte visste att det var den då ;)

2008-08-22 @ 14:15:58
URL: http://amicec.blogg.se/

Kommentera inlägget här, tack:

Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0