Step Up

Ligger i min säng just nu och tittar på Step up. Älskar den filmen! Innan jag tittade på den kollade jag lite på någon film som hette Wedding Daze, och den va  V Ä R D E L Ö S ! Se den inte.




/C


Ja, jag vet att du vill ha torrfoder

Haha! Min kanin är så söt. Det är nämligen så att vårat torrfoder är slut för tillfället så hon får nöja sig med hö och morot. Men nej. Hon ska ha torrfoder. Jag ger henne moroten men hon rör inte en min, hon luktar inte ens på den. Hon biter istället tag i hennes matskål och kastar den så långt hon kan, dvs ganska kort, men den flyger iväg, det gör den. Det upprepar hon kanske 3 gånger, och jag bara står och garvar framför henne. Hon försöker väl antagligen visa att hon inte vill ha någon jävla morot, utan hon vill, eller SKA ha torrfoder. Men när jag tillslut stänger hennes bur och går hör jag i alla fall hur hon börjar gnaga på moroten. Hahahahhahha!





Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth. pussar.

Cecilia

Stone




19:20

ÅH. Satt precis och skrev ett lång inlägg, men så cpar sig publish och allt är borta. Så jävla irriterande..

Men here we go agian.


Kom hem för en liten stund sedan. Mina fötter värker men annars mår jag helt okej. Dagen har i alla fall varit riktigt bra. Jag åkte och mötte Hanna och Julia vid gamla stan vid 2. Vi har fikat gott, suttit vid vattnet i solen och gått i affärer. Väldigt mysigt. Vid skilldes sedan åt tre olika håll och jag passade på att gå till H&M för att se om jag kunde hitta en ny bh medans jag väntade på bussen. Och visst kunde jag det. Jag gick till kassan och drog mitt kort. "Åh nej. Tyvärr, ditt kort fungerar inte på H&M idag" säger killen i kassan. "Va? Varför inte?" frågar jag, och han mumlar något om att han inte vet varför men att det händer alla någon gång. Jahapp. Så jag gick därifrån utan någon bh. Tog sedan bussen hem där jag satt ensam hela resan. Så populär är nitton, haha!

Sitter annars ute på altanen nu. Det är faktiskt varmt, det blåser lite å andra sidan men inte kallt. När jag gick från bussen så åskade det för fullt, men nu är det helt tyst och himmelen är blå. Vet inte om jag ska tycka att det är positivt eller negativt. Åska är ju faktiskt väldigt mysigt. Nej nu ska jag gå in. Det typ regnar ner sådana här björk-grejer, vad det nu kallas. Hörs om ett tag! /C

City

Nu har jag bråttom. Ska ta bussen till stan, där jag ska möta Julia och Hanna. Men jag uppdaterar senare! Kyss Puss Kram /C

Bättre sent än aldrig

Kom just på att jag lovat att lägga ut bilder på hur det blev när jag fixade min "dator-hörna" eller vad man nu ska kalla det, för någon vecka sedan. Bättre sent än aldrig så här har ni det;



Sådär ja... Det är dock inte helt klart ännu. Sladdarna ska gömmas lite mer och några andra småsaker ska fixas...
/C

torsdag

Godmorgon solstålar! Jag vaknade för en stund sedan av att mami väckte mig. Men det var väl bra det, annars skulle jag nog sova ett par timma mer, haha! Julia kommer, hoppas jag i alla fall ringa mig snart, när hon har kommit hem, så ska vi bestäma hur och vad vi ska göra idag. Jag kan även passa på att berätta att våran termometer (som är i solen just nu) visar 38,7 grader just nu! Visst det är i solen, men va fan, det är ju SKITVARMT!

Nu ska jag titta på TV, "våra bästa år" och äta frukost- grekiskt bröd. Muuuuuuuuuuums!
Kyss /C

Fotbad

Under filmen har jag suttit med fotbad och fräschat upp mina feets lite. Målade naglarna gjorde jag också, i hallonrött. Lite tjusigt. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sedan bär det av till sängen. Har varit riktigt trött de senaste dagarna eftersom att jag gått upp så pass tidigit både idag och igår, eller ja, i alla fall tidigare än jag brukar. Imorgon ska jag troligtvis vara med Julia och Hanna, vad vi hittar på vet jag inte ännu, men något roligt blir det säkert.




Sov sött! / Cecilia

Nyttig?!?!

Vad gör alla? Jag gör inte ett piss, hade tänkt sätta på en film. Är sugen på Bridget Jones dagbok så den får det bli! Till det ska jag festa till det lite med en banan och ett glas vatten, haha! Konstigt nog är jag mer sugen på en banan är godis, och mer sugen på vatten än cola! oohhh, det är inte vanligt det. Men man ska ju inte klaga. Blir föresten väldigt irriterad på att jag inte kan nå Julia. Den är någon kosntig telefon-tjej ni vet, som säger att man inte kan nå henne. Suck. Anledningen till att jag måste nå henne är i alla fall att jag vill veta lite vad planerna inför morgondagen är...



PS. Bra att du kom till rätt Amli! Du var ju trotts allt lite nervös inför tågresan, hehe! Puss på dig!

PSx2 (haha!). Nu fick jag ett sms av Julia! Tack gode gud, blev nästan lite orolig där... Hon har inga pengar på sin mobil, och jag hade helt glömt bort att hon befinner sig i Finland just nu! Eller åtminstonde påväg ifrån Finland. Så då blir det ju ännu dyrare att ringa eller smsa. Nu vet ni det också.






Filmen, banen och vattnet väntar. Hahahahaha. Tjing!/C


Degerfors

Så nu har jag kommit rätt, nu är jag i degerfors med Susanna och Lovisa. Tågresan gick väl ganska bra, det var otroligt varmt bara men annars var det väl rätt okej. Imorgon är det första dagen på festivalen och jag längtar till 1000% imorgon så spelar those dancing days det ska verkligen bli skit kul att se dom! Nu ska vi spela dart, ha det så bra i stockholm!

/A

Moi


Frida Fahrmans frisörskola

Testade nyss att göra en sådan här frisyr. Skitsnyggt och hur enkelt som helst. Perfekt för mig! Haaha.




Testa ni med! Här hittar ni förklaring på hur ni ska gå tillväga!
Lycka till. /C


H&M

 

Här är koftan jag köpte idag. Både fin och mysig. Från H&M!
/Cec

I Will Follow You Into The Dark




Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark

No blinding light or tunnels to gates of white
Just our hands clasped so tight
Waiting for the hint of a spark
If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the no's on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark

In Catholic school as vicious as Roman rule
I got my knuckles brusied by a lady in black
And I held my toungue as she told me
"Son fear is the heart of love"
So I never went back

If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the no's on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark

You and me have seen everything to see
From Bangcock to Calgary
And the soles of your shoes are all worn down
The time for sleep is now
It's nothing to cry about
Cause we'll hold each other soon
The blackest of rooms

If heaven and hell decide
That they both are satisfied
Illuminate the no's on their vacancy signs

If there's no one beside you
When your soul embarks
Then I'll follow you into the dark
Then I'll follow you into the dark

The hills

Sådär ja. Nu är jag ny-duschad och fräsch. Hann dock inte med mina "minst 2 h till" eftersom att solen gick i moln efter 1 timma. Men men, 3½h har jag hunnit med idag! Nu sitter jag och dränker mig med bodylotion och ska snart krypa upp i soffan och titta på the hills. Har redan missat första avsnittet så jag börjar titta lagom till andra.





hej på ett tag/ ceciliaaaaaa


Smile like you mean it


Sola Sola Sola Sola

Oj! Jag somnade (såklart) i solen och vaknade precis. Har redan solat i en timma! Plus 1½ då ami och jag solade. 2½h nu alltså. Känner mig i alla fall äckligare än någonsin, men behöver nog inte säga varför, ni förstår nog eller hur? Haha! Men duschen får vänta någon timma, för jag ska sola meeeera! 2 timmar till, minst, är mitt mål. Det låter bra. Då har jag solat 4½ timma idag.


Och alla ni som sitter inne just nu, UTE MED ER! Det är skit skit skit vamrt och i helgen kommer det bli kallare igen, så paaaaaaassa på! Ciao.



Cecilia


14:14

Halå bloggen. Hade det jättebra med amli under de 2½ timmarna vi hann ses. Vi låg vid vattnet och solade. Mysigt!
 



Jag tog sedan bussen till centrum och gick in på H&M för att se om de jag spanat in igår på nätshopen fanns. Vissa fanns, andra inte. Köpte i alla fall med mig en beige stickad kofta. Bilder ska ni få se lite senare. Nu har jag precis gjort lunch och sitter ute och äter. Men lär ju snart få springa in pga av alla miljontals getingar som är här runt hustet. 


syns det att jag är vrålhungrig? haha.



nej nu ska jag sätta mig i solen istället. Hoppas på lite färg! Kyss. /C

necklace



Lite av dagens klädsel kan man väl säga. Tråkig och enkel. Men vi ska ändå sola, så whatefuck. Jag har föresten på mig halsbandet jag fick av julsan igår. Snyggt va?! Nu ska vi åka. Uppdaterar senare. Adjööööö/C

Onsdag

Godmorgon. Igår kväll funkade det inte att logga in på publishme, irriterande. Men men. Klockan var väl sisådär halv 2 då så jag gick och la mig istället. Idag ska jag träffa aaaaaaaaaami! Äntligen. Det är TVÅ MÅNADER sen jag träffade henne. Shit. Vi ska i alla fall ses mellan 10 och halv 1. Så 2 ½ timma kan vi umgås i alla fall :) Sedan ska ami till karlskoga. Då tar jag bussen till centrum och så hade jag tänkt gå in på h&m och se om jag kan hitta lite kläder. Höhö. Är fortfarande lika shoppingsugen...Men om en halv timma ska mamma och pappa åka till min moster så jag ska få skjuts till amli.
Men nu måste jag klä på mig! Puss puss puss puss /C

H&M

Eftersom att jag är riktigt shopping sugen just nu så sitter jag ju självklart och tittar runt på kläder. Kom på att vi fått en ny H&M katalog så jag tittade en snabbisrunda i den också. Och visst hittade jag ett par saker. Ni ska få se. Men vissa saker finns inte med på internet-shopen men som finns med i katalogen. Men skitsamma!

   

1, Ljusbeige tröja, 198:- Jättefin på!
2, Grå topp med trädmotiv. Skitgullig! 98:-
3, Morgonroooock! Har länge velat ha en morgonrock, så mysigt. Här har ni den, min blivande morgonrock (förhoppningsvis), 249:-
4, Stickad tröja, 298:-, frågan är bara blå eller vit?
5, Hoodie från herr. Men vafan, den är ju skitsnygg! Haha. 249:-
6, Och armband såklart! 12pack. 49,50:-






Sedan några basplagg och underkläder, som jag tyvärr inte orkar visa. Ointressant ändå. Och justde, en jacka. Men den är för höstig för att visas på bloggen nu. Det är ju sommar fortfarande, så det får vänta.





Nu ska jag måla mina naglar. Lila får det bli. Plingplong/C

Hjälp mig!

Jag bara måste fråga. Är det någon där ute som har låten One Republic - Come home? SKRIV SKRIV SKRIV sådana fall. Jag älskar låten grymt, och måste bara ha den! Om det är någon som kan fixa den så vore det urgulligt om du kunde fixa den och sedan skicka på msn eller något liknande. Snäääääääääääälla! (a)




Pussar/C

Fårö






Vi åkte över till Fårö en kväll. Sådär lagom till solnedgången. Det var ruskigt fint!

/cec


Dålig uppdatering!



Tjollahopp! Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men när det är så sjukt fint väder så har jag inte haft tid eller lust att sitta och blogga. Men jag kan berätta lite kort vad jag har gjort denna vecka som jag varit hemma i stockholm.
Jag har för mesta dels varit med alice och kalle vid maren, sen har jag även varit ute med båten och det var otroligt härligt. Har inte åkt ut med våran båt på typ fem år.. I helgen så jobbade jag på annies jobb, det var hemskt riktigt hemskt.
Stå i en kiosk och sälja hamburgare, korv och glass i 40 graders värme är inte något jag direkt föredrar!
Efter jobbet i lördags så åkte jag Annie och Ebba hem till mig och badade & hade det lite mysigt.
Idag var jag inne i stan med Ebba hittade några saker på rean, två t-shirtar och ett linne från Monki och en tjock tröja och scarf från bikbok, är väldigt nöjd med mina köp faktiskt :)

Imorgon så ska jag äntligen träffa Cicci, har inte träffat henne på en månad så jag dör av längtan!
Men vi hinner inte vara så länge jag åker till karlskoga imorgon med Susanna för att gå på festival det ska bli skit kul!

Ha det bra.
 / Love A

UO alltså.

Titta vilka godbitar;







Och allting kommer från Urban Outfitters.
Gosh. Jag måste ta mig dit med min fullproppade plånbok (????) och shoppa järnet. Höhö!
Tjing/C

shoooopping suuuug!

Herremingud. Jag är så sugen på att shoppa. Typ mer än någonsin! Kanske ska klicka hem något från internet? NEJ för jag har inga pengar, inte ett öre. Jag har ju precis köpt en dator, remember? Såå... Jag får antingen sittas dreglande framför datorn, utan att köpa någonting, eller be mamma så snällt så snällt om hon har lust att köpa något till mig, eller gå en promenad. Allt lockar. Ja, förutom de förstnämda såklart. Tror de blir bägge, först promenix sedan shopping, eller i alla fall be snällt om shopping. Hah! Ha en härligt kväll bruds och grabbs (?). Btw, det är riktigt najs väder ute! En underbar sommkväll typ. Kram puss!


Cecilia


Rabbit




Kollade på The hills för en stund sedan. Nu gör jag ingenting igen. Jag hatar att göra ingenting! Jag kanske ska gå ut en stund, solen lyser faktiskt. På bilderna ovan ser jag ut som en kanin, eller något. Det är tuggummi jag har i munnen ifall någon undrar.

hejsvejs/C


Solnedgång


Fotografi: Elli



(nu va jag snäll vaaa?)

Lunch

Gud va mätt jag är! Julia och jag blev väldigt sugna på pizza så vi tog oss ner till pizzerian och käkade. Muuums! Hon gav mig även en present, nämligen ett ursnyggt halsband, Utan anledning! Hon är söt hon. Efter det skilldes vi i alla fall åt och jag tog en promenad hem. Nu sitter jag här inne och blir så jävla irriterad på vädret. Det är både blått och grått på himelen! Om jag tittar åt vänster är det klarblått med något enstaka moln, men om jag tittar åt höger är det grått, nästan svart! Välj ett väder förfan!






Hej på ett tag.


Cecilia


Pics

Här kommer fler bilder från Gotland












Nu måste jag göra mig iordning. Kyssar, / CEC

Twister

Godmorgon allesammans! Idag vaknade jag av att min mobil ringde halv 10. Julia ska komma hit så fort hon är klar så ska vi dra ner till en strand för att sola och bada. Men nu ska jag äta någon macka och sedan hoppa in i duschen. Adjökens.


Sleep


Fotografi: Jag (Cecilia)


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bli sjukt skönt att få krypa ner i sin egna säng och bara sooooova. Godnatt på er! /C

Jag är bra på att gör två saker samtidigt

Nu håller jag på att packa upp. Lägger alla kläder i tvätten och allt andra till rätta. Hatar att göra det, men älskar när det väl är gjort. Nog om det. Imorgon ska jag träffa min absoluta bästavän. Det ska bli härligt. Vad vi ska göra vet jag inte. Men något kul blir det. Det blir det alltid! Vi kan dock bara vara till 4 för sedan ska den sötungen iväg på någon kryssning och ha det bra.

Annars, samtidigt som jag packar upp dvs. sitter jag och kletar in armar och ben med body butter. Body Shops, Strawberry Body Butter, om jag ska vara mer exakt. Den luktar väldigt ljuvligt. Och hela mitt rum fylls med jordgubbslukt. Haha! Jag borde föresten gå och lägga mig nu, för jag har inte sovit så många timmar alls inatt. Och visst är jag riktigt trött, men njaaa... jag känner inte för att gå och sova, inte ännu. Så det får vänta helt enkelt!







Hej på ett tag. / cecilia

Gotland

Här kommer lite bilder från Gotland;














Vilken härlig kväll det är ute idag. Blir lite sugen på att gå ut. Kanske gå en promenad? Om någon är på, dvs. Jag gillar nämligen inte att gå ensam. Ciaaaao/C

Rastlös

Mitt tålamod är värdelöst. Jag klarar inte av att sitta och sola länge alls. Efter tio minuter blir jag alldeles sprallig och sådär galen. Men en timma lyckades jag sitta kvar i alla fall.

Nu sitter jag och lyssnar på Wherever you will go -The Calling, på högsta volym. Eller kanske inte högsta, men tillräckligt högt för att det hörs ut. Definitivt. Och tillräckligt högt för att över- låta damsugaren.



Fotografi: Jag (Cecilia)


Jag har föresten fottat 253 bilder under Gotland-resan. Men jag kommer verkligen inte lägga ut allihopa, både för eran och min skull. Haha! Vissa vill ni nog inte se, och vissa vill jag inte ens visa. Men bilder ska ni få se, det kan jag lova. Jag föresten älskar bilden här ovan. Så somrig på något vis. Som ni kanske ser på oljan så är det solskyddsfaktor 15 på den. Elli och jag köpte fel. Vi borde naturligtvis ha köpt 8. Men men, det funkar det också...



puss på er. /C

Tönt



Tjohooo! Vad gör alla? Jag har precis fått in alla bilder på datorn. Här är en. Det är fottad första dagen, när vi precis hade fått lägenheten.

Nej men nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen och sola ett par timmar. Eller snarare sova. Ska försöka få bort mina fula bikinilinjer. Hoppas nu bara att det är på min sida och försvinner. Haha!

Simma lungt. /Cecilia

Hemma.

Hellååå bloggisen! Jag är hemma nu. Som ni kanske märkte så vart det ingen bloggning på Gotland, vi trodde ju självklart att hon vi hyrde lägenheten av hade en hemtelefon, men icke. Så det vart inte så mycket av det precis. Jag hade det i alla fall jättebra, och jag kan säga att vi prickade vädret riktigt bra! Sol varje dag. Så gott som varje dag var vi på Tofta strand och låg och stekte, haha. Ett par dopp tog jag faktiskt också, imponerande va? Jag blev dock nästan blå av kylan, haha. Okej, kanske inte, men det var riktigt äckligt skitkallt. I alla fall. Vi låg mest på stranden på dagarna och på kvällarna var vi i stan. Och herregud, det är inte dåligt med snygga killar där nu alltså. Överallt. De är överallt! Höhö.

Båten gick hem vid 1 inatt, elli och jag var dock inte trötta så vi gick mest runt på båten och trallade. Men en timma (tror jag) att vi sov i alla fall. När vi kom hem vid 5 somnade jag bums i soffan och vaknade vid 12. Jag skulle egentligen har varit med Julia idag, men eftersom att jag är dödstrött så ska vi ses imorgon istället. Nu har jag precis ätit frulle och tittat på våra bästa år. I dagens avsnitt födde Jennifer en pojke, eller ja, en docka. Hahahhahaha.



Nu ska jag kolla igenom några bloggar eftersom att jag missat en hel vecka! hö-hö. Sedan ska jag bara ta det lungt resten av dagen, sova, ladda in bilder från gotland, och bara ha det gaaaaalet chill.
Puss på er sötungar.

Hemma från Gotland.

Hej allihoppa!
Det var väldigt länge sen jag skrev i bloggen, jag har ju inte haft tillgång till internet under en månadstid.
Jag kan ju alla fall berätta att jag har haft det underbart! Ebba kom ner till gotland och vi hade det as mysigt!
Sen när Ebba åkte hem så kom alice och kalle ner och var nere i två veckor vi hade grymt kul!
Nu är jag iallafall hemma, kom hem 5 imorse så jagär lite trött.. hinner inte skriva mer nu, ska gå runt och kika lite i affärer i stan! Och cecilia din skit du har inte sagt att du skulle till gotland? fan nu missade vi varandra precis!
Saknar dig hjärtat mitt<3

/A


Gotland Next

Gotland 21/7-28/7!



Nu ska jag krypa ner i min säng och sova några timmar. Pappa fixade nyss så att vi kommer ha tillgång till internet där nere, bra va? Så jag kommer antagligen blogga som vanligt, om inget skulle sturla till sig dvs.

Klockan 02:15 ska vi gå upp, och vid 10 i 3 ska vi åka mot Nynäshamn. Det tar ju drygt en timma att åka dit och eftersom vi har bil måste vi vara där en timma innan båten går. Båten går 04:50. Vi kommer att ha hytt/kupé, så vi kommer väl antaligen ligga och slumra där inne hela resan. Ganska skönt, men jag föredrar nog ändå att sitta i "salongerna", eller vad det nu kallas. Fast om man åker på natten som vi är det kanske ändå bäst att ha hytt, eller äh, skit samma! Vi kommer vara framme i Visby vid 8. Då ska vi väl gå och äta någon frukost, och vid 11 får vi våran lägenhet. Det är väl ungefär det jag vet. Men som sagt, jag kommer att uppdatera bloggen som vanligt!


Men nu ska jag sätta på någon tråkig film och lägga mig under täcket. Bästa sättet att somna på om man inte är så trött, (som jag). Haha! Men vi hörs imorgon! Puss på er gullungar. /Cecilia

Stress!

Oj Oj vad tiden går fort. Har inte ens packat klart ännu. Men snart så...
Min dator ska föresten med, riktigt najs! Kanske inte kommer ha tillgång till internet, men vem vet, det kanske finns bredband i lägenheten vi ska bo i. Annars kommer jag titta på film och så. Men jag har verkligen inte tid med att blogga just nu, ska packa klart, installera Photoshop och Picture It på datan, så jag har en del att göra. Hörs senare! Kyss.


Packning



Sådär. Nu är jag berädd för alla möjliga väder, eller i alla fall regn och sol. Hah!

Pink

Sådär ja. Nu är Willes bur städad.

Jag har precis målat naglarna i knallrosa, så nu sitter jag och väntar på ett de ska torka. De nagellacket köpte jag i Grekland för bara 2 eur! Jag köpte på mig tre stycken i olika färgglada färger. Men jag känner nu att jag borde ha köpt fler. Inte bara för att det var billigt, utan för att de är stort (10 ml! Depend är 5 ml...) och sjukt bra. Det torkar snabbt och sitter länge!



 



hej på ett tag.


Guldhamster

Sådär, nu har jag lagt fram nästan allting som ska med till Gotland. Sedan har jag duschat och noppat ögonbrynen. Jag skiter i att färga dem nu, jag orkar inte... Nu ska jag äta lunch, och sedan göra rent hos Wille. Puss!



Vilket gap...


Här har ni Wille. Min rufsiga boll. Han ser väldigt stor ut, men det är endas hans päls. Haha!

Godmorgon Sunshines!



Gick upp för en stund sedan och har precis klämt i mig frukost. Idag har jag mycket att göra, bla. packa inför Gotland. Skriver en liten lista på allt som ska göras idag, just för att jag lättare ska komma ihåg, haha!



Packa [  ]
Göra rent Willes bur [  ]
Göra rent Ronjas bur [  ]
Noppa & färga ögonbrynen [  ]
Damsuga mitt rum [  ]
Måla ett lager till på ninens bur [  ]
Ladda kamera och iPod [  ]
Duscha [  ]



Haha, okej, jag tror inte jag glömmer att duscha, men vem vet? Ha ha ha.
Hm... vad ska jag börja med? Det får bli packningen... Puss på er sötnosar.


Sleep Tight

Hej alla nattugglor. Jag sitter som vanligt uppe och pratar med julia. Jag borde egentligen gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag tydligen, enligt mamma gå upp ganska tidigt. För då blir jag ju tröttare tidigare på kvällen. Anledningen till att jag ska vara trött tidigt imorgon är att JAG ÅKER TILL GOTLAND IMORGON NATT! (Jippie. Äntligen!) Vi ska gå upp klockan 03:00, så om jag blir trött och somnar vid 11 så får jag ju sova i 4 timmar innan vi åker till båten, och sedan 3 timmar på båten. Och då håller jag mig ju någurlunda pigg på måndagen. Smart va? Hahah. Jag vet dock inte om jag verkligen ska göra så, funderar lite på att sitta uppe till 3 istället... Fast sist, när vi skulle till Grekland så skulle vi gå upp 3 även då, och då bestämde jag mig för att vara vaken till 3, men då somnade jag framför en film. Men men. Jag får väl se hur trött jag är imorgon!

Nu ska jag i alla fall sova. Ska bli riktigt skönt att få krypa ner under mitt varma duntäcke. Jag tycker faktiskt att det är kallt i mitt rum nu. Mitt på sommaren, haha! 

Föresten, jag måste visa er hur fint det blev med min nya hylla imorgon!




Puss på er. Godnatt! /C

tecno?!

Jag sitter och rensar lite i mitt Itunes bibliotek. Jag har så jäkla mycket tecno. Ni anar inte. Det är exakt 107 låtar! (räknade nämligen nyss...) Det är dessutom döpta till "Fjortis Tecno" Hahahahahaha. Så gott som alla suger kan jag också säga. Det är inte sån här bra tecno. För vissa tecnolåtar kan ju faktiskt vara riktigt bra.. eller det är beroende på vilket humör man är på. Men i alla fall. Av alla låtar är kanske 5 låtar bra tecno. Resten, dvs. 102 låtar är totalt värdelösa. Men jag vill ju inte råka radera en av de sällsynta bra låtarna, så jag tvingas sitta och lyssa igenom varenda jävla låt. Suuuuuck! 

Tjingtjong
.

Inspiration

Hej. Vet ni vad. Jag upptäckte nyss en ny (blogg-) tjej med en riktigt cool/snygg/söt stil. Såg att hon var med på bloggfesten, och letade då upp hennes blogg. Haha! Vet iförsig inte om jag kanske bara är ovanligt seg, men jag har faktiskt aldrig sett henne eller hennes blogg förut.

Ett par picsss;









åh. Så jäkla fint. Här hittar ni hennes blogg.
Och föresten, hennes jacka på andra och sista bilden är en sådan jag har. Ni vet den som jag försökt få på kort, ja, alltså jag lyckas aldrig få en bra bild på den. Ha ha. Men hon har ju lyckats, så här ser ni! :)



Nu ska jag gå ut och ge min nin mat, pusshej.


Glass, grädde, chokaldsås, strössel och smultron.

Hej! Hjälper mamma lite just nu med middagen, det blir kött, potatisklyftor och bearnesås! Mummmms.
 
För kanske två timmar sedan fick ellinorskan och jag för oss att måla våra kaniners burar. Först tänkte vi måla vitt, men eftersom att vi inte hade någon vit färg, blev det tillslut röd. Ni vet sådan här falu rödfärg. Det blev väldigt gulligt. Fast vi har i för sig bara målat dörrarna hitills... Jag tror nog att vi gör klart allt när vi kommit hem från Gotland. Då ska vi även måla vitt inne hos dem. Snyggt va? Då blir det i alla fall lite fräschare där inne än vad det är just nu, haha!

__________________________________________________________




Denna godsak gjorde elli tidigare idag. Hon är väldit finurlig när det gäller sådant.
Alltså att göra både fina och goda delikatesser. Haha!







Hej på ett tag. /C

16:45






vad gör ni? Nu har jag haft "rast" sen det senaste inlägget, och har lyckats bli på bättre humör med hjälp av syster och glass! :)  Och nu väntar en ny uppgift. Haha, det låter som om jag är på något jävla läger. Men nej, jag är hemma.. Puss på er.

Sliten

Oh. Pjuuuu. Mammas uppgift åt oss var  H E M S K !  Vi skulle bära en jävla massa ved från ett ställe till ett annat. Tungt. Äckligt. Spindlar. Varmt. Ush. Nu efter två fruktansvärda timmar, utan någon pause, är vi klara. Mina ben viker sig hela tiden. Jag är jättehungrig men orkar inte laga någon mat. Jag sitter här istället och vilar lite. Ska nog lägga mig i sängen och sov en stund. Det skulle vara väldigt skönt! Föresten. Vi får inte ett öre för det här!! Mamma säger "Ni ska kunna hjälpa till här hemma utan att få pengar för det" Fan. Jag tror nog att hon är på riktigt dåligt humör idag. Och inte nog med de vi gjort hitills inte. Nej, vi ska få en till uppgift! Men är den lika jobbig så tänker jag vägra. Fast jag tror nog inte att hon är på så dåligt humör att hon ger oss en lika jobbig uppgift igen. Hoppas inte det i alla fall.

Nu ska jag sova eller äta. Får se om mina ben orkar hålla sig upp medans jag lagar mat. Skulle inte tro det...Hejdå.





ps. Klagomål måste få finnas med i ens blogg. Ni behöver ju inte läsa om ni inte vill, hah!

Hjärtat



Jag saknar dig amli. Eller rättare sagt, jag saknar er!
puss

10:50

Gomorgon! Vaknade för ungefär en halvtimma sedan och har precis ätit frukost. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sedan gå ut. Mamma sa nämligen att hon vill att vi ska hjälpa till lite ute på trädgården idag, och vem vet, man kanske kan tjäna ihop lite cash? Det behövs verkligen eftersom att jag precis köpt en ny dator... Så det är väl vad jag kommer göra idag... men nu måste jag kila, / c

Godnatt!!




Just nu ligger jag i min säng. Ligger på en väldigt stor skön kudde, och laptopen iknät. Ganska mysigt har jag det faktiskt. Har föresten en god nyhet, - det blir ingen djurpark imorgon. Pga. regn. För en gång skulle gillar jag regnet, hah!

När jag pratade mig Julia på msn för sisådär en halvtimma sedan så kom vi in på batteritiden på våra datorer. Jag fick då reda på att min dator har ovanligt lång battitid. Hennes exkulsiva, dyra, coola, snygga dator har bara 10 minter. Jag vart typ chockad när hon sa det. Jag trodde först att menade timmar, och sedan att hon drev. Okej, 10 timmar vore ju kanske lite överdrivet, men så tänkte jag inte då. I alla fall. Min dator har 3 och en halv timma! Det är ju fan mycket om man jämför med hennes. Tio minuter, och tre timmar och 30 minuter. Shit. Det trodde jag inte. De kunde man inte tro va? ;)


Nu somnar jag....natti natti./C

Hejochhå

Jag är riktigt trött. Men min säng är full av alla möjliga saker, bland annat sladdar och skruvmejslar. Fråga mig inte varför.. Jag orkar inte ta bort det, jag orkar verkligen inte. Så jag får väl sitta upp en stund till antar jag. Justde! Jag åker till Gotland på söndag natt! Så jävla skönt att få komma bort från tråkiga Tyresö. Vi kommer bo i Visby så det är riktigt najs :)

Vad gör alla föresten en fredagkväll som denna? Jag sitter och lyssnar på musik och skriver ett otroligt meningslöst inlägg för att underhålla mig själv lite! Smart. Men jag fortsätter med det, för det funkar ju faktiskt! Imorgon ska det regna hörde jag, boring. Pappa snackar föresten om att vi ska åka till Kolmården imorgon. Ja, om det inte regnar alltså. Jag vill inte det. Jag känner inte för att sitta i en bil i 2½ timma, titta på djur i några timmar, och sedan sitta 2½ hem igen. Nej, det låter inte så frästande. Men åker dem, hänkar jag nog i alla fall. Det är bättre än att sitta stirrandes på en tv eller en dator en hel dag. Då tittar jag hellre på djur. Faktiskt. Men nog om djurparkar.

Såg föresten att Angelica är hemma igen. Trevligt! Har saknat dig gumis, eller jag saknar dig, rättare sagt. Men jag åker ju till Gotland nu, så vi får ses näst nästa vecka! Okej? Jag hoppas du läser det här, ha ha!



Nu tänker jag plocka undan från min säng. Det måste ju ändå göras någon gång... Och jag somnar snart, sittandes. Puss på er.




Cecilia.


black and white





En väldigt stor knallrosa t-shirt och en svart och en vit strumpa. Snyggt hårband har jag också. Hah!


Plättar är barnsligt gott!

Elli och jag bestämde oss för att laga middag idag. Vi vara båda sugna på plättar och eftersom att vi inte har ätit det på (typ) hela sommaren så ville vi göra det. Kan kasta in en bild då vi precis hade börjat;



Ser ni hur mycket smet? Det behövs till hela familjen...haha! Det tog ungefär 2 timmar att laga denna måltid, och det var  tråkigt redan efter 10 minuter. Tänk när jag blir mamma och ska laga middag varje dag! Nej föresten, jag ska se till att min pojkvän/man också lagar mat, varannan, fifti fifti. Då blir allt rättvist och bra. Ha ha ha!

Nej nu ska vi ätaaa. Äntligen. Har i för sig stått och ätit under hela tilllagningen men va fan, jag är fortfarande hungrig. Det blir grädde och sylt på plättarna, MUUUUUUUUUMS!

Städa?

Jag borde verkligen städa...

 




Geting

Solen tittar fram! Bäst att springa ut en stund innan regnet kommer... Märkte dock nyss att det är flera getingar där ute, jag är livrädd för dem. Ush! Kanske var det min saft som lockade hit dem...? Det är nog bäst att vänta tills de flyger iväg.

hmmm..

Bild: Lookbook



Vad tycker folket om detta?

Fredag den 18/7

Godmorgon! Jag sov inte så länge idag, elli väckte mig nämligen och sa att det var "Våra bästa år". Så då gick jag upp och satte mig och tittade. Det programet är sjukt, men väldigt underhållande. Haha! Men nu ska vi tydligen sätta upp en hylla i mitt rum. Puss Puss. /C

Cheesecake

Vad gör alla? Jag sitter och chattar med Juli på msn. Det var hur länge som helst sedan jag var inloggad där... I alla fall. Imorgon hade jag tänkt sova exakt hur länge jag vill. Sådant älskar jag. Jag kan vakna 10, men vill jag sover jag till 2. Om ni förstår poängen? Nu är klockan 1:55, jag borde ligga och sova djupt just nu. Men jag är inte så värst trött ännu. Okej. Där ljög jag. Jag är visst trött. Men vill bara inte gå och lägga mig. Men snart sååå... Kan visa er en bild på en "cheesecake" mamma gjorde idag. Den var ruskigt god. Sådär läskigt god.




MUMS!
Godnatt. /C

Liseberg.- Någon?

Jag läste nyss på Aftonbladet att 15 pers sitter fast, 48 m upp i himmelen, i Lisebergstornet. Ja ni läste rätt. Liseberg. Andra olyckan på 2 dagar! Va fan lixom? Först kraschar "rainbow" och nu fastnar lisebergstornet, (och har suttit fast i två timmar!) Jag blir sugnar än vanligt på att åka dit! Så vad säger ni, hänger ni med på en tripp till Göteborg och har en heldag på Liseberg?!  




Uppdate: Tornet kom ned 22:15. De hade då alltså suttit där uppe i mer än 2 timmar.


CEC


Rainbow

En färgglad regnbåge runt vårat hus;



Ha en bra kväll sötnosar. /C

Shrek

Just nu spelas "Shrek" i DVD-spelaren. Den filmen är lite skön tycker jag allt. Jag kan även erkänna att jag har allihopa, 1:an, 2:an och 3:an. Inte dåligt! Så ännu finns mitt barnasinne kvar, hö-hö. Föresten! Nu skiner solen igen, men det är väl knappats någon idée att gå ut, right? Jaja, Shrek väntar på mig! ;D Puss, kram, hej. 

The Wedding Date




Fick hem den tidigare idag, från någon SOLO-tidning tror jag. Konstigt nog så har de skickat två stycken? Så det är min andra. hö hö! Den första fick jag väl för någon månad sedan... Rullen är i alla fall riktigt bra, så jag kan verkligen rekomendera den!


kyssar.

Jadu...

Åh. Behöver jag säga att jag AVSKYR svenskt sommarväder? Precis när jag skulle gå ut, lägga mig i solstolen, och njuta av sommaren så täcks hela jävla himmelen av gråa, nästan svarta moln. Jaha. Det var ju roligt.. Nu spöregnar och oskar det ute. Mysigt på något sätt iförsig, men ändå. Antingen regnar och oskar det en dag, HELA dagen då, eller så är det soligt och varmt. Men nej. De ska hinna med allt, regn, sol, molnigt, och blåsigt. Fy. Nu sitter jag i alla fall, uppkrypen i soffan och tittar på film. Måste medge att jag har det lite mysigt trotts vädret! Jag är föresten fortfarande både lycklig och glad över min nya bebbe, ja..dator alltså. Tjingeling! Puss. / Cecilis <3



Min lunch idag dårå. Ha ha ha ha.

Torsdaggg

Hola Hola! Idag skiner solen, igen! Trevligt. Jag ska nog ta och lägga mig i solstolen snart. Jag har nämligen börjat tappa min lilla färg som jag fick i Grekland, och det är ju inte bra. Så jag ska sola tillbaka den! haha. En annan sak jag måste göra idag är att städa Willes bur. Jag måste. Men det gör jag lite senare... Ja ja. Solen väntar på mig!! /Cec


  

01:06

Godkväll allesammans. Jag sitter nu, vid min nya dator, och försöker komma på alla bloggar och andra hemsidor som jag vill ha sparat här. Ganska kämpigt att komma på varje liten blogg/hemsida, speciellt när jag har en tendens till att alltid lyckas glömma bort dem (varje dag dvs...) Nu har jag i alla fall laddat över all musik och alla bilder, och ja, det tog sin lilla tid. Men nu är det äntligen färdigt! Nu ska jag krypa till sängs. Imorgon vet jag inte vad som händer.. Det känns som om jag har varit ute och flängt i flera dagar nu, så att bara vara hemma och ligga och steka i solen låter väldigt frästande! Ha ha ha. Men men, Godnatt på er! /C

My New Baby

Har suttit i ett par timmar nu och rensat min dator. Och jäklar vilken tid det tar! Jag började säkert vid 3 och nu när jag är klar och tittar på klockan så är den 7! Vilken liten chock man fick då, haha! Jag har i alla fall tagit bort nästan allt. Trodde jag. Men icke, nu när jag tittar på min "SPARA"-mapp så innehåller den 3100 filer. Hur det går till har jag ingenaning om... Det står att mappen innehåller 4,46 GB, och min papperskorg innehåller 180 GB. HAH! Om det nu stämmer- förstår ni hur jäääkla mycket jag raderat?

I alla fall. Min nya dator är av märket Lenovo. Helt okänt i mina öron. De hade dock bytt namn nydligen från IBM till Lenovo, och IBM är tydligen ett väldigt känt datormärke runt om i världen. De hade en affär i stan, så pappa och jag åkte dit i förmiddags och tittade. En kille berättade då lite om den och han sa att den var perfekt för mig, haha! Och eftersom den var både bra och snygg så köpte vi den. 5000 riksdaler fick vi betala. Men det tycker jag absolut att den är värd!

     


Det ni ser på den sista bilden är en "fingeravtrycks-läsare" som fungerar som ett lösenord.
Lite små coolt tycker jag allt!

KYSSAR/C

HAPPY HAPPY

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! JAG ÄR VÄRLDEN GLADASTE!! Jag kom precis hem, har köpt en ny daaaaator!! Är så jävla glad! Lägger in lite bider sen!

PUSSSPUSS/C

Nu ska jag sova,

Nej fan, nu skiter jag i det här. Jag sitter uppe, trött som satan, och gör inte ett piss. Jag kan lika gärna krypa till sängs och sova, sova, sova. Gud va skönt det låter. Sova. Jag ska verkligen sova nu. Jag kommer att ligga och snusa i många timmar eftersom att klockan är så pass lite (vilket den egentligen inte är, men att lägga sig vid 2-tiden har blivit "normal-tiden" för mig de senaste veckorna...), så jag kommer antagligen vara utvilad imorgon. Jaja. Puss. Godnatt. Sov gott. /Cecilia

tönt

Förlåt. Jag är bara så grym uttråkad. Och jag råkar veta att det här är ett riktigt bra tidsfördriv.


Dagens klädsel: Blommig klänning och ballerinaskor.

Dagens doft: Tommy Hilfiger- Dreaming.

Dagens frisyr: Utsläppt, tråkigt.

Dagens humör: Glad!

Dagens händelse: Laptop-sökande.

Dagens längtan: Gotland.

Dagens beroende: Cola...

Dagens tråkigaste: Att komma hem utan dator, haha!

Dagens ord: Ful, ful, fin, ful. typ.

Dagens låt: Honey Honey- Abba.




    

Vilken tycker ni är bäst? Orginalet med Abba eller när Amanda Seyfried sjunger från Mamma mia filmen?

Heldag med pappa

Hallå! Kom för en stund sedan hem. Har varit och tittat på datorer HELA dagen, så jag är rejält trött just nu, hah! Köpte dock ingen eftersom de jag skulle titta på (och som min budget klara) tydligen inte var någe bra alls. De va dem enklaste enkla, sega&tröga och skulle efter bara ett år "vara slut", det var i alla fall vad säljarna sa. Så de sa nästan rakt ut att datorerna var skit och att man absolut inte skulle lägga ett öre på dem. Vi blev dock rekomerade en HP dator för 5000:-, som var riktigt bra. Den kostade konstigt nog en tusenlapp mindre om man betällde den på internet, och det gör man ju självklart hellre då. Speciellt när man hämtar datorn 2 timmar efter att man beställt den! Det är i alla fall vad de lutar mot just nu...
 
Vi var föresten och hälsade på farfar vid 5 tiden. Han är sjuk så vi var där och hälsade "krya på dig", ungefär. På vägen hem köpte jag en Risifrutti som jag just suttit och smaskat på. Det var år och dar sedan jag åt en sådan, och gud, de är verkligen goda!




Tjing/C

15 Juni

Good morning!
Idag vaknade jag väldigt tidigt, 09:30 visade min klocka. Så jag har varit uppe ett tag nu. Jag och pappa har suttit så gott som hela morgonen idag och tittat och jämfört (bärbara) datorer. Vi ska åka till Bromma idag där de fanns två stycken olika på lagret och titta på dem. Kanske köpa. Vem vet? Jag kanske kommer hem som världens lyckligaste? Höhö. Nu ska jag i alla fall äta lunch och sedan drar vi. Hoppas ni får en braaa dag! Uppdaterar lite senare. Pusspuss/C

 

Ganska lika, men jag tycker själv att Hp:n är snyggare...
De är exakt lika bra och kostar lika mycket, så jag vill helst ha hp:n!

Godnatt



Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, är så sjukt trött! Lägger in en bild från Gotskasandön för något år sedan. En riktigt mysig ö kan jag säga! Resan dit var dock ett helvette............. Sov gott/C


Boring

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo, jag ska rensa min dator. Jag har mycket skit vettni. Det är ju också bra att göra nu eftersom att jag snart ska köpa en ny! Det ända som ska finnas kvar är all musik och de finaste/bästa/underbaraste/snyggast bilderna. Och såklart gamla bilder, där man kanske inte är så fin, men som har sååå mycket minnen bakom sig, haha!


märks det att jag är riktigt uttråkad????!!!!

En solig dag på stan

Halloj! Kom precis hem efter en lååång dag. Vid halv 1 mötte jag Julia vid slussen, så gick vi på götgatsbacken ett tag. Vi hade konstigt nog inget "shopping-sug" om ni förstår vad jag menar med det, eller ja, Julia hade inga pengar. Vi lunchade lite senare på chokladkoppen, muums. Vi gick sedan, och gick, gick och åter gick. Vi har väl egentligen gått den större delen av dagen. (inte undra på att mina fötter värker något ootroligt!!) En glass fick vi också i oss... Sen satt vi säkert en timma på "våran" parkbänk vid Stureplan och tittade på folk. Det är något både hon och jag älskar att göra- titta på folk. Den bänken brukar vi i alla fall sitta på, haha! Men som sagt så gick vi inte in i så många affärer, så jag kom inte hem med något! Ganska jättebra eftersom jag har mer pengar till Gotland nu. Vid halv 7 skilldes vi i alla fall åt, och då hämtade pappa upp mig vid gullmars så åkte vi och handlade mat. Är väldigt hungrig nu så jag ska gå och äta! /C

Godmorgon!

Idag ska jag träffa Juliaaa! Vi ska trava runt på stan, och säkert äta/fika något. Mys. Egentligen har jag verkligen inte tid med att sitta här, ska nämligen möta henne vid gullmars lite senare, och jag måste göra mig i ordning! Men vi hörs senare! PUSSPUSS/C


Sov-time





gammmmmmmmal bild...


Nu ska jag sova, är dödstrött!
Godnattens.


Riktigt söt



Tänkte bara lägga upp en bild på denna underbart söta klänning! Den kommer ifrån Asos ifall någon undrar.

Nu ska jag äta marabou-choklad, dricka cola och titta på en film! Mysigt.

Hemma igen

Halloj! Är hemma nu igen. Hade det väldigt trevligt på farmors och farfar landställe. Och tur hade vi med vädret också! Har egentligen inte så myckt att berätta men kan kasta in ett par bilder;








/CEC


Farmor & Farfars Land

Nu drar vi. Kommer hem imorgon, så det blir ju inte alls särskilt länge! Men men. Ha det bra! Pussar/C

09:00

Ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt? Jo, mamma väckte mig för en halv timma sedan för att vi ska till farmor och farfars landställe idag. De vill nämligen att vi åker dit någorlunda tidigt. Där ska vi i alla fall stanna tills imorgon. OM vi inte får för oss att stanna tills på måndag, haha! Det blir ingen bloggning tror jag, kanske något inlägg bara... Men nu måste jag hoppa in i duschen! Kyssssar/c

SOLO

Fick hem en ny Solo-tidning idag. Den hade jag tänkt kika lite i nu, alltid lika spännande! Haha. Det blir nog det sista inlägget ikväll, men vi "hörs" ju självklart som vanligt imorgon! Sov sött! /C



Tips

Halloj! Kom precis hem från bion (Mamma mia). Jag kan säga att filmen var GRYM. Verkligen grym! Så mycket bättre än jag hade förväntat mig. Så jag kan verkligen rekomendera filmen, eller ja, det är ett måste att ha sett den tycker jag allt! Hehe.




Åh, jag vill se den igen! Haha.

Mamma Mia



Nu drar vi. Filmen börjar om en timma så det blir nog inget "strosa i stan"... Puss! /C

Sweet


18:54

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart börja göra mig i ordning. Sedan ska vi äta middag och efter det drar vi in till ciiity. Bion börjar dock inte försen halv 10, men vi ska strosa runt lite innan.

Nej nu måste jag hitta något att ha på mig. Det spöregnar ju försjuttsingen utomhus, så det blir väl jeans. JA! Mina nya jeans of course. Tjing/ Cicci

Cake

Idag har min syster namnsdag så mamma har bakat en jordgubbstårta. Riktigt gott!

  


Jag är bara tvungen att sukta er lite...

Cecilia.

Tönt

Jag låg ute och solade när jag såg att himelen började täckas av gråa moln. Och helt plötsligt började det regna. Kul! Så jag satte mig inne och åt naturgods och löste korsord. Ni kanske förstår hur uttråkad jag är? Ikväll ska vi (familjen dvs) titta på Mamma mia. Den hade ju premiär idag. Har knappt någon aning om vad det är för film, men själklart hänger jag på dem. Nu ska jag nog spela tv-spel eller något annat töntigt.



Hej på ett tag/C

Friday

Goooooooodmorgon!
Inatt har jag sovt hur bra som helst, och vaknat upp på världens bästa humör! Mamma väckte mig vid halv 11 och då gick jag upp och åt en macka. Nu har jag redan legat ute i solen i 40 minuter. Jag somnade visserligen i solstolen, men vad gör det? Det gör jag ändå ALLTID! Idag är det föresten exakt en månad, dvs 4 veckor sedan jag fick sommarlov. Shit va fort det har gått! Det betyder att det var 1 månad sedan jag träffade så gott som alla mina kära kompisar också, (bortsett från Julia och Angelica) inte undra på att jag saknar dem!

Nu ska jag fortsätta sola&sova, Höhö!
Puss/C

Bestfriend




 Fick nyss ett litet städ-ryck. Ni vet när
 man helt plötsligt får för sig att städa?
 Vet iförsig inte om det bara är jag..men men.
 Så nu kvart i två på natten har jag varit riktigt
 duktig och städat i mitt rum. Kanske inte
 perfekta tidpunkten men varför inte passa
 på när man ändå får ett sånt där ryck?

 Kan annars berätta att jag saknar min Juli.
 Min bästavän. Min andra halva. Och jag kan
 även berätta att det är hon som är så fin här
 på kortet bredvid. Man ser iförsig inte ansiktet,
 men jag kan lova er att hon är sötare än socker.
 Så jääkla mycket sötare. Här har ni hennes
 blogg, som är Hannas också förståss! De har
  nämligen den tillsammans, precis som
 Amelie och jag har denna blogg togheter!


 Nej nu ni. Nu ska jag hoppa i säng.
 Vad som händer imorgon har jag inte den
 blekaste aning om. Har i alla fall hört att det
 ska vara strålande väder. Trevligt.

 Godnatt! Sleep tiiiiiiiight.



Cecilia.


Nickelback

 ,
,  

De är GRYMMA.


Synd att Chad Kroeger (sångaren) är så ruskigt ful bara.
HeheheheheheHahahahaahHöhöhöhöh.

Hår

Nu får ni vara berädda på ett par riktigt fula bilder på mig. Men jag kan ge er ett litet tips: Ignonera ansiktet TOTALT och koncentrera er på håret, okej? Jag tänkte i alla fall lägga upp lite bilder på mitt hår, eller ja, hårfärg genom mina år...

Innan jag hade färgat överhuvudtaget, dvs min äkta hårfärg:
   
Oj, mitt hår ser mycket mörkare ut på bil 2 än bild 1. Konstigt.. Det beror nog på blixt eller något liknande. De är fottade samma dag i alla fall!


Färgade en aning mörkare:
   


Och ännu mörkare... och vipps blev det väääldigt mörkt. Det såg nästan svart ut!
 
 


Detta mörka blektes dock till denna hårfärg, efter sisådär en sommar. Eller nej föresten, jag färgade nog hos frisören till denna färg, eller nej fan, jag kommer inte ihåg! haha. Men såhär har jag i alla fall sett ut i håret också ;) :



Sedan slingade jag:
 


(NU) Och tillsist blektes mitt hår väldigt mycket när jag var i Grekland:
  

Ser ni föresten att min lugg har blekts mer än resten av håret? Haha!




Nu vill jag i alla fall färga lite mörkare igen. Gillar inte min hårfärg just nu..slingorna är jätteljusa och på vissa ställen är mitt hår fortfarande ganska mörkt...Så njaa.. Funderar på att gå till frisören snart och låta de färga en aning mörkare. Inte alls så mycket, men ungefär som Sarah har här: (kanke liiite ljusare dock) 








Pusspuss /C


Jeans

Tjena! Kom hem för en stund sedan från Barkarby, outlet affärerna där ni vet... Köpte ett par Miss Sixty jeans för 600 riksdaler. Inte dåligt om man tänker på att de kostar 1000 kr egentligen! Nej nu ska vi äta,- grillade hamburgare! Mums. Skriver senare!

  

/C


Svenskt sommarväder

Och så kom regnet...

Dell



Har suttit hela morgonen nu och kollat runt på bärbara datorer med pappa, jämfört och sådant alltså. Ni ser den rosa datorn här över? Den vill jag ha. Håll med om att den är riktigt söt? Det lutar i alla fall mot den rosa eller den svarta (den rosa är dyrare), eller Hp:n jag visade igår.

Har föresten en god nyhet! Pappa hittade någon lägenhet på Gotland imorse, som vi nu har hyrt vecka 30! Den ligger i Visby, och inte alls långt ifrån visby stad, så det är ju jättebra! Ska bli sååå skönt att komma bort från detta tråkiga hem. Haha! Jaja. Nu ska mamma pappa och jag till Barkarby! Ciaaaao! /C

Stockholm Quality Outlet

Godmoorgon på er!
Idag skiner solen, igen. Så jäkla skönt! Idag ska jag och mamma eventuellt till Barkarby. Jag behöver jeans! Sen ska vi väl hem och sola antar jag.. Men nu måste jag hoppa in i duschen! Puss! /C

Godnatt!

Nu ska jag krypa till sängs. Föresten kan jag passa på att berätta vi har letat efter någonstans att bo på Gotland. Vi skulle vilja åka i slutet av nästa vecka.. Men som ni kanske förstår är vi liiiite sent ute. Så det är typ helt kört. JAG har till och med tillbringat många timmar av min kväll framför datorn och letat efter någon stuga eller vad som helst. Men nej. Det finns ingenting, bara en villa för 25.000 (för 1 vecka). Mina föreldrar är dock inte särskilt sugna på att betala den summan... Sen finns det ju lite camping platser också, så i värsta fall får vi tälta.. Inte världens roligaste/skönaste, men bättre än att inte åka alls. För till Gotland, dit ska vi, varesig det blir tältning eller något helt annat.
 
Någon liten läsare som möjligtvis har någon söt liten stuga på Gotland som man kan få hyra?
Njaaa...skulle inte tro det va? Jaja. Dessa problem löser vi förhoppningsvis imorgon.
Nu väntar sängen, Sov sött!!


OTH

Helå! Har precis tittat klart på en film med mamsi, mysigt värre. Sitter annars just nu och dricker cola, som föresten har blivit som en drog för mig under de senaste månaderna. Inte så bra, men ack så gott! Nu hade jag faktiskt tänkt att sätta på en till film, eller kanske one tree hill.


C




Nu ska jag äta glass med jordgubbar, strössel och chokladsås. Haha! :)


HP 530

Idag har jag kollat runt lite på laptops. Jag har ju läänge planerat att köpa en. När jag väl får råd dvs.




Denna underbara sak finns på Media Markt just nu, för endst 3999:- (rea)! Vill så gärna, så gärna.


Cecilia


Godmorgon sunshines!




Idag är det sol sol sol! Ska ut och steka lite nu på direkten! /C

Gålö

Imorgon ska det vara fint väder! Äntligen, säger jag. Jag+familjen ska eventuellt åka till Gålö havsbad då, och ligga där och steka några timmar. Höhö. Ska upp ganska tidigt, så att vi kommer iväg någorlunda tidigt. Det är ju en så pass populär strand att det lätt blir fuuuullpackat vid 13:00 tiden. Så ja, vi ska helt enkelt vara där i god tid! :)



Nu; SOOOOVA!
Godnatt!/C

Black

Har precis filat ner mina långa naglar till korta. Ush. Det känns väääldigt obehagligt! Anledningen till att jag gjorde det var att jag ville måla de svarta. Och långa naglar, med svart nagellack är inte så fint. Nej, det blir lite häxaktigt. Hahah! Tur att mina naglar växer som ogräs då, om säkert tre veckor har jag lika långa igen, ha! Sitter annars och smsar lite med jullsan. Hon är ute på sjön, mysigt va?

Puss och hej!

Tv



Har precis ätit middag och tittat på allsång. Såå sommar. Nu sitter jag och kliar på alla mina hundratals myggbett jag fått under kvällen, inte så värst kul. Ska nog sätta mig och kolla på någon film nu. Är sugen på en skräckis!



Cecilia


16:20

Har inte kommit iväg ännu. Kom på att det är vardag, så affärerna stänger ju 19:00! Men NU ska i alla fall mamma och jag åka och handla, tror det blir Farsta! Försten har jag precis upptäckt att jag är G R Y M på Super smash, på Wii. Slog min bror, HA! Tjingelingg /C


Fan

Jag fjällar som en jävla galning! Så äckligt. Jag smörjer in mig stup i kvarten, det hjälper i alla fall lite granna. Så tråkigt också, eftersom jag tappar ganska mycket färg :( men men... Nu ska jag dra på mig ett par jeans, sätta på mig någon tröja och sedan ska vi iväg och handla.




Cecilia.

Tisdag

Godmorgon allihopa! Vaknade för cirka 40 minuter sedan, och har sen dess ätit frukost. Idag ska vi ev åka och handla, vart har jag dock ingenaning om... Vädret är ju inte på topp heller, synd det. Jag måste hoppa in i duschen nu! PussPuss/C

Kvällsmusik


Goo Goo Dolls- Iris


Som vanligt så har jag inte kommit i säng ännu. Sitter och lyssnar på denna underbara låt. Borde verkligen gå och lägga mig nu, klockan är redan halv tre......... fast jag kan i för sig sova hela dagen imorgon, om jag vill det. Eller så kanske mamma eller pappa tänkt ut något vi ska göra? Jaja. Hur som helst ska jag gå och lägga mig nu. Hoppas ni har haft en bra (regnig) måndag! Ciao /C

Tierd




Såg för en stund sedan på filmen "Underbara älskade". Den var bra. Inte jättebra och inte dålig, någonstans mellan. Nu är jag riktigt trött så ska nog krypa till kojs. Godnatt!


Cecilia


Narnia- Prince Caspian



Hej! Är hemma nu igen. Har varit och tittat på Narnia- Prince Caspian. Det var faktiskit riktigt bra! Och inte nog med att självaste prinsen är sjukt snygg!



Kyssar. CEC

Bio

Nu ska jag iväg till Skärholmens C där vi ska handla lite. Senare ikväll ska vi på bio. Det blir nog Narnia. Efter det blir det grekisk mat! Mmmmmmhhm.... Måste rusa! /C

HAHA



Okej. Här har ni min syster och jag. Bilden är väldigt gammal. Ähh...Egentligen inte. Fottad förra sommaren. Men ja. Vi var på väg någonstans med bilen kommer jag ihåg, där av finns aledningen till att vi ser ut som vi gör på bilden. Hah!
/Cecilia

Moiiii


En bild från i torsdags. fräscht vatten...

Glassmaskin

Fy tusan vilket tråkigt väder! Blir nog en innedag idag... Känner inte precis för att gå ut. Jag har i alla fall precis ätit lite frukost, och tittat på "Våra bästa år" Hahahh! Det är för sjukt det programmet. Mamma och jag pratade precis lite om att vi borde köpa en glass-maskin. Fatta va skönt att bara kunna göra glass, när man vill ha glass! Och slippa gå och handla och så. Riktigt najs.








Pusspuss / C

Hundplaner (?)





En sådan som Lost-tjejen har (bild 2) är en sådan hund jag funderar mest på att köpa när jag blir äldre... De är så fruktansvärt gulliga! Fast å andra sidan är Taylor Momsens vovvar också riktigt söta. Jag skulle i alla fall vilja ha en sådan där liten söt sak och en lite större. Sedan blir jag nog nöjd.

Som ni kanske förstår så har jag inte lyckats komma i säng ännu. Skäms!
20 över 12 var jag jättetrött, men nu, 20 i 2 är jag pigg som en lärka. Kooonstigt.
Ska i alla fall gå och lägga mig och försöka sova nu. TjingTjong. /Cecilia

Black and White

Trött som attans. Ska nog sova... Godnatttttttttt!




Cec

6 Juni

Hallå på er! Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft full upp hela dagen. Tillbringade många timmar på hundmässan jag skrev om i ett tidigare inlägg. Såg många otroligt gulliga vovvar idag, men även ett par som inte alls föll mig i smaken, bland annat nakenhundar. Nakenkatter är helt okej, men hundar, njaaa... I alla fall. Kommer ni ihåg CD-säljarna i Grekland, jag skrev om här. En av dem var där! Hahah! Vi såg en kille, som var så ruskigt lik en av dem! Alltså han var fan identisk, och hade till och med samma
 t-shirt på sig! Men det kan ju inte ha varit han, det måste ha varit en tvilling eller något. OM han inte sålt tillräckligt med skivor att han hade råd med en flygbiljett till SWEDEN! Höhöhö. Men varför i skjuttsingens namn skulle han gå på en hundmässa då? Han hatade och blev hatad av alla hundar på Poros, såå... Jag håller på att det var hans enäggs-tvilling! ;)

Väl hemma åkte jag, mams och bror till Ica och handlade mat och sådant stuff. Vi åt sedan tacos, muuumsigt. Nu har timmarna bara sprungit iväg och klockan är redan elva. Nu vet jag inte vad jag ska göra, det får nog bli en såkallad blogg-runda!

PUSS!/c


Blue Eyes

 




Puss! Cecilia

World dog show

Godmorgon. Idag ska jag+familjen åka till någon världs-hundutställning. Vi alla älskar hundar, och vi har ändå ingenting annat att göra, så det ska ju bli skojj!
Har varken tid eller ork att skriva mer, måste ändå gå och duscha nu. Men nu får ha en bra söndag!
/ CECILIA

"Jackan"

Här är en bilder på "jackan" som jag köpte igår.



Den ser dock inte riktigt ut som på bilden, eller materialet ser annorlunda ut. Ska försöka få en bättre bild på den någon dag. Tänkte gå och lägga mig nu, Nattinatti. / CEC


She's the man

Är väldigt trött. Inte så konstigt egentligen eftersom att jag gick upp så pass tidigt. Jag ska i alla fall lägga mig i sängen nu och titta på She's the man. Som vanligt, kan man väl nästan säga. Haha!





   
  




Åh. Han är så snygg. Channing Tatum, alltså!






Oj, det vart en hel del bilder. Men men, honom kan man inte få för mycket av, hahaha! Puss! /C

??1

KLICKA. (annars lär du inte förstå resten av inlägget...)
Oh my gosh. Hur? Varför? Jag kan verkligen inte förstå. Visst, de vann säkert pengar, men va fan? 59 korvar MED bröd, på 10 minuter? Det är sjuk, de är det.


C

Jag bjuder på lite musik


One Republic - Come home.

Godkväll / C


Tankar

Vad gör alla? Jag väntar på maten, som vanligt. Appråpå något helt annat så har jag märkt att himelen börjar täckas av gråa moln. Jag som gått och hoppats på att metrologerna har fel (like usually), och att det inte alls regnar imorgon+hela nästa vecka. Kanske har dom rätt ändå? Tråkigt i sådana fall. Då har jag ju ännu mindre att göra under mina ensamma dagar. Jag kan lixom ens inte sola då. Hela mitt sommarlov kommer att suga. Jag känner det på mig. För inte ens en månad sedan trodde jag att det skulle bli det bästa lovet på länge, men icke. Det har jag absolut ändrat uppfattning om. Fast å andra sidan, Grekland-resan kanske kan överväga allt annat, eller ja, alla andra lov dvs. Vad vet jag? resten av mitt sommarlov är fortfarande ett mysterium/frågetecken. Hah!


Och nu börjar det regna. Bara sådär vipps! Så förvånad jag är... En nästan ännu värre sak är att jag hör hur Amy Diamond sjunger "Thank you-trallala-låten" på TV. Det är säkert på Sommarkrysset. Maten är visst klart nu. Hej på ett tag.

Budskap


Ett armband som köpte igår (hope). Från Glitter, 40 riksdaler!

Ensam

Har precis ätit en bit fruktkaka som min mamma bakat under dagen. Gott! Sitter annars och surar över att jag har så jääkla tråkigt.  Alla vänner är bortresta, allvarligt talat. Allihopa. Hela bunten! Fast iförsig, jag vet inte vart Pennie håller hus, hon kanske är hemma? Okej. Om någon är intresserad över vart jag har alla mina vänner kan jag berätta. Min käraste bästaste vän Julia är i Göteborg, tsm med sin kusin, Amelie och Ebba är på Gotland, Angelica är på Öland, Susanna är i London, Sara är i USA och Anna-klara är i Grekland. Sen: Pennie? Det är nog bäst att sms och fråga om hon är hemma... Fick föresten reda på, för bara några sekunder sedan att det inte blir något Gotland med ami. Synd. Jag hade verkligen sett framemot det. Gotland med familjen blir det i alla fall. Nu ska jag fortsätta sura över allt och inget. Puss.

Don't Blow Away.



Jisses vad det blåser ute! Tur att solen steker ändå. Har precis ätit lunch, och ska snart gå ut igen. Min kanin beter sig föresten ganska konstigt, hon ligger inne hela tiden. Visst det är varmt ute, men annars när det till och med är varmare än nu, är hon ute och skuttar. Konstigt... Men hon dricker och äter normalt, så hon är nog inte sjuk.. kan man ju hoppas...



Cecilia

Badkruka

Idag blev jag väckt halv 8. Vi skulle nämligen upp och sjunga för Elli. Hon fyllde år när vi var i Grekland, så det vart inget rikigt firande för henne där. Så henne födelsedag är idag, kan man väl säga. Soligt är det också. Det sägs att det här är den sista soliga dagen på ett par dagar, eller kanske tillochmed hela nästa vecka! Så idag blir det väl en såkallad utomhus-dag. Vi kanske tar oss till någon strand, vem vet? Bada är nog dock något jag står över, höhö. Nu ska jag som sagt uuuuut! / C

Ta mig tillbaka


Grekland, 14/6 - 28/6-08




Klippningen gick föresten bra, är nöjd, men väldigt ovan.
Det känns jobbigt att ha en (sne)lugg hängande nästan mitt framför ögat, men jag vänjer mig nog...







Nu: Sova.
Puss. Cecilia


Klippa


En bild från igår...


Gud, är prooooppmätt! Har precis ätit middag,: kött &  pommesfrites med bearnaisesås.
Nu ska Elli klippa mig, är sugen på lugg. Alltså inte rak lugg, utan sne. Min har blivit så väldans lång nu, så jag har väl knappt någon. Jag fick nämligen för mig att jag vill ha långt hår utan någon kort lugg förut, men nu har jag ångrat mig, såklart. Men långt hår, det vill jag fortfarande ha! Så ja, det är vad jag ska göra nu: Bli klippt :)

Cecilia

New

Halloj! Kom hem från haninge centrum för ungefär en timma sedan. En "jacka", ett armband, ett par örhängen, en bodylotion och godis var det som fick följa med hem. Jackan är skiiiitfin verkligen! Den är en svart siden typ... Inte särskilt speciell men jag älskar den ändå! Haha. Bilder kommer nog senare!

Nu ska jag äta, kyssar!


Handen

 

Nu ska jag iväg en sväng till Haningen C. PÖSS!

Gotland

    
  

Här är lite bilder på ami och mig från Gotland. Några är ett år gamla, och några är 2 år. Hahah, Enjooooy! /C


Mjaoooo

   



/ CEC

Godmorgon!!

Vaknade 20 i 12 idag, dvs. för en timma sedan. Märkte då att det var väldigt fint väder, men det har redan börjat bli molnigare... Idag då? Jag ska soola, sola och sola. typ. Kommer ju som sagt ingenstans utan bussjävlarna... Har faktiskt ingenting att skriva, seeeyaa / C


MovieTime

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på någon film. Vilken har jag inte bestämt ännu... Är lite sugen på "She's the man", men den har jag redan sett 38 000 ggr, plus att den är så mycket bättre när man kollar på den med Amelie. Haha! Jag saknar föresten henne väldigt mycket, nu har vi inte setts på mer än tre veckor!! Och det får jag inte göra försen om tre veckor till. Då ska jag (eventuellt, hoppas!) till henne på gotland, och där älskar jag att vara tsm med henne så det ska bli skojj! Det är ju dock som sagt tre veckor kvar tills dess. Men men. Det blir nog She's the man i alla fall, det brukar sluta så för mig. Ciao / Cecilia

Icecream, chocolate sauce

Hörde att det ska bli dåligt väder nu igen, suck och stön. Fast om jag tittar på SMHI så ska det vara 23 grader imorgon, dock bara 16 under helgen. Så imorgon blir det väl solning, igen. Man måste ju ta vara på de soliga dagarna, right?




Puss på er!
C

Katten



Home. Elli och jag gick ut en stund och fottade lite. Mötte då på en kisse. Den hänge sedan med oss hem och lade sig där och sov, detta gillades dock inte utav farmor så hon sjasade iväg den. Hahah. Det här börjar bli en vana för oss. Nu ska jag gå ut och ge min kanin lite mat. Adjöööö! / Ce

FA&FA



Nu ska jag iväg till Farmor och Farfar. Puss! /C

Like a flower


Fotografi: Cecilia

Klockan bara rinner iväg! Denna dag har gått fort som attans, och nu är klockan redan halv sex. Angelica har i alla fall gått hem nu, hon skulle till sin pappi och kolla på en AIK match och käka pizza, Haha! Så nu sitter jag här själv igen..Börjar verkligen tröttna på att bara sitta här hemma alldeles ensam hela dagarna! Men jag läste någonstans att buss-strejken slutar på söndag, yeyy! Då kan man leva normalt igen :) Pussar / C

Ankoros



Sitter just nu och väntar på Angelica, hon ska nämligen komma hit, så ska vi umgås i några timmar. Skojj. En mindre roligt sak är att jag har ont i magen, igen! SuckSuck. Tidigare idag var Ellinorskan och jag iväg och köpte glass, som vi sedan såklart åt. Det kanske är anledningen till min magvärk?!?!?! Nej, föresten. Det är verkligen inte den sortens ont.. Nu kommer A. / C

Godmorgon!

Solen skiner idag, trevligt trevligt. Har legat ute en timma redan, och fler ska det bli, hah! Synd bara att det är så molnigt ute... Annars idag då? Ska kanske klippa mig, känner att det behövs. Sen ska jag väl chilla galet idag också, finns inte så mycket att göra. Så gott som alla kompisar är bortresta och det går inga bussar, så ja...då blir det hemma. Nu ska jag ut igen, ha en braaa ......torsdag (?)! Puss / Cecilia


Sleep Tight..


Syster och Jag

Jag fick som jag ville tillsist. Elli följde med mig på en liten cykeltur här runt om i områderna.







Pöss. C

Me and my bicycle

Blev nyss sugen på att cykla. Jag vet inte varför, men jag känner verkligen för att bara sätta mig på cykeln och ta en runda. Men själv? Njaa, skulle inte tro det. Får fråga systern min, hon vill säkert (??!!!!!?!) Puss!


2 Juli

Gud vilken seg dag. Har bara legat och degat framför tvn. Tittade på några utav mina favoritavsnitt av One Tree hill, skojj. The Hills har jag tittat på också. Kom för en stund sedan ut ur duschen, kände att jag ville fräscha till mig lite. Min morbror kommer nämligen ikväll, eller ja, om 40 minuter... Vi ska fira Elli lite, I think! Nu är det middags-dax! /Cec



Fotto: Pappa.

Haha så söt. Ser ni hans lilla tunga som sticker ut? :*

Lat

Jahapp. Jag hann sola i 20 minuter innan himmelen blev vit igen. Det var dock en timma sedan, så meterologerna hade ändå fel... Sitter just nu och äter lunch. Pallade inte göra någon riktig måltid, så jag kokade upp lite pasta och la sedan ost på det. Ganska gott faktiskt. Dricker direkt ur cola flaskan gör jag också. Men det är väl sådat man får göra när man är ledig?


The Sisterhood of the Traveling Pants.

Godmorgon Sunshines! Jag började min dag med att titta på "Systrar i jeans". Den är grym den filmen. Min saknad tillbaka till Grekland blev dock 68 gånger större, ena tjejen (Lena) är ju där under sommaren, och guuud, jag vill bara tillbaka tillbaka tillbakaaaa!! Skulle nästan kunna göra vad som helst för bara en vecka till. Men jag ska bannemig se till att vi åker tillbaka nästa sommar. Nog om det. 24 grader sägs det ska bli ute idag, klockan 14:00. För några timmar sedan trodde jag inte en sekund på det, men ju mer klockan blir desto blåare och soligare blir himmelen. Så det är absolut inte omöjligt. Får väl se hur vädret är om 50 minuter! Och i bästa fall så blir det några timmar solning idag också! / -Cec

1a ELLER 2a?






Vilka tycker du är snyggast?


Puss Cecilia.

Nyckelknippa





Kan passa på att rekomendera filmen What happens in Vegas.
Såg precis klart på den (började titta 18:30, men jag har behövt pausa hela tiden...)
och den var riktigt bra,- rolig & gullig. Så den tycker jag allt att ni ska ta er tid till att
titta på någon dag! Gossip Girl väntar på mig. / Ceciliaaa

Tankar om sommaren

Sitter och grubblar på vad jag vill att ska hända under resten av mitt sommarlov. Gotland ska jag till, det är ett måste. Ska en vecka till Ami, har vi sagt, men jag får icke tag på henne så hur det blir med det vet jag inte... Och sedan en vecka med familjen vore inte helt fel heller. Så (eventuellt) 2 veckor på Gotland. Sedan då? Ja hörrneni. Jag vettefasiken. Men jag vet att jag inte vill sitta hemma och uggla varje dag, så något måste jag hitta på. Julia och jag har länge pratat om att åka till Göteborg tillsammans, men det har vi inte gjort ännu... Så det kanske är något vi kan göra nu i sommar? Bäst att jag smsar henne och frågar nu på direkt! Heh. Det blir säkert ett par dagar på farmor och farfars landställe också. Det är ju mysigt, fast bara om det är soligt. Annars är det väl ett såkallat helvette... Jag skulle inte tacka nej till att åka och hälsa på kussarna Borås heller, det var ju ett tag sedan! Nu ska jag fundera vidare och se klart på "What happens in Vegas". adjö/c

What Happens In Vegas


Grekland- 6


Elli.


Mamma and me.


Det var aldrig helt fullt på stranden. Riktigt skönt tycker jag! Fast mer folk än så där var det ju oftast, såklart.


Mami.


Syster och jag.



Igen.



Och igen.
Fottad av min bror.


Me with cats. Tredje dagen, I Think.


Mamma Syster & Jag.


Again.

Tror faktiskt att jag har lagt upp de flesta bilderna från Grekland nu. Eller i alla fall de jag vill visa här. Det kommer dock säkert upp någon bild då och då, who knows? Puss! /C


Plånbok

Jag vill köpa en ny plånbok, eller ja, jag måste köpa en ny. Min nuvarande är en fejk-gucci.
Den är H E M S K. Stor, klumpig och ful. 2 år gammal är den också. Och köpt på hötorget. Jag skulle i alla fall vilja ha en färgglad plånbok, blommig eller vad som helst.  Och en ganska liten. Någon som har några tips på var jag kan hitta en? Please, heeelp me.





C

Miss perfect?!

Jessica Alba. Hon är så snygg. Nästan perfekt.



Och hennes hår kan man inget annat att älska. Så grymt fint!




Nu när den blå himmelen börja täckas av vita moln avslutar jag min solning för dagen. Har faktiskt legat i solstolen i många timmar nu. Med sololja på. Av någon konstig anledning drar sig alla små flugor, speciellt sådana här bananflugor, till mig när jag kletat in mig i olja. Och seda fastnar de, och kommer inte ifrån min kladdiga kropp. Lite smått äckligt tycker jag allt. Men men. Nu ska jag städa min garderob. Så gott som alla mina (sommar-)kläder hängde ju med till Grekland, så allt har tvättats nu. Igår ekade min garderob, och nu är allting tvättat och ligger som stora högar över hela min säng. Så nu ska alla kläder in i garderoben igen. Lite ordning behövs. Hö-hö. / Cicci

WE LOVE POROS.


"We love Poros. TJALLALALALA, We love Poros TJA LA LA LA LA LA LAAAAAAAAAAAAAA"


SUN

Blev på riktigt bra humör idag när jag märkte att det var sol ute! Jippie. 34 grader i solen. Inte dåligt i alla fall. Saknar dock Grekland där det var 40 grader i skuggan under ett par dag... Nu ska jag kasta mig i solstolen och där ska jag ligga hela dagen. Skriver lite senare! / Cecilia


Bild på mig, från Grekland.


Ps. Föresten. Det är första Juli idag!

Vackert.


Fotto: Pappa


Ska ställa klockan på 09:00 till imorgon, så att jag inte sover bort hela dagen.
Vad som händer imorgon har jag inte en susning om. Det är ju buss-strejk
så jag kan inte ta mig någonstans. Det betyder väl att jag får sitta hemma och glo på
OTH eller någon film eller så. Men det är väl mysigt det med! Fast om vädret är på topp så tänker
jag minsann ligga ute och steka hela dagen lång. Men jag förväntar mig inte precis sol... ´
Nu ska jag krypa till kojs. Godnatt!! Cecilia

RSS 2.0