Grekland- 5


Så hemskt. En djuraffär där dem hade hundvalpar, som satt i burar...

 


Kattungar såldes också...




 
Guldhamstrar.                    Ekorrar?


Ja gud. Man mådde riktigt dåligt när man var där inne...



C.



De vuxna dansade, och barnen hoppade över en brasa.


Min bebbe! Varje morgon kom denna söta kisse upp till vårat rum och lade sig utanför. Så fort vi öppnade dörren smet ha in och lade sig och sov på golvet. Så ruskigt söt. Han var riktigt smal, och då kan man ju självklart inte låta bli att ge honom mat och dricka. Så ja, varje dag gav vi honom lite mat+mjölk eller vatten. Man kan väl säga att han bodde hos oss under den sista veckan, hö hö.

   



On The Beach...


På straden. På natten.



Ciao! Cecilia,.,.,

S'ayapo


I Love You Sis.



C

Grekland- 4


Syster på det älskade cafet vi var på minst en gång varje dag.


Man fick chips och jordnötter till allt...



Syster igen.


Första bilden som fottades i Aten. Vi tog nämligen snabbåten som tog en timma til Aten, och stannade där en helg.


Akropolis. En känd turist-sevärdighet.


Tycker själv att sådant  (akropolis) inte är så intressant, men utsikten var riktigt häftig. Det var i alla fall där som vi blev överraskade (dock inte pappa, han hade vetat om det hela tiden) av min moster och morbror. Helt plötsligt stod de framför oss och sjöng. Ingen förstod någonting. Vi, -familjen uppe på akropolis, i Grekland, och där helt plötsligt stod mammas syster och bror. Det hade i alla fall kommit för att överraska och fira mamma som fyllde 50 år för ungefär en månad sedan. Då var vi dock i Norge, så de vart inget riktigt friade med dem.


De bjöd i alla fall hela familjen på värsta lyx-middagen. Resturangen måste ha varit Atens lyxigaste, den bara måste ha varit det. För att komma upp till resurangen var man tvungen att åka bergbana, så högt upp var den.


Väl uppe. Riktigt coolt. Utsikt över hela Aten. Vi hade bokat bord klockan 7. Då var det så gott som tomt på hela resturangen, (som var sjukt stor), men några timmar senare var det fullt.


Så jäkla fint.


Några timmar senare...


Te quiero.


moi.


Flera bilder kommer ikväll. Eller rättare sagt omgång 5! TjingTjong/c

Sommarrea

Hallå! Sitter just nu och äter middag, kyckling och ris med bearnaisesås, muums. För drygt en timma sedan så kom jag hem ifrån Sickla Centrum. Några kassar fick följa med hem, trevligt trevligt. Fottade nyss lite bilder på inköpen så dem kan jag lägga upp nu på direkten! :) 

   
Två nya tygskor..


H&M 98:- (!!!!). Skopunkten 149:-



Tisha från Åhlens, 99:- (rea)


Armband från Guldfynd, 60:- (rea)


Halsband från Guldfynd, 21:- (rea)


Ring från Guldfynd, 18:- (rea)

Uhh. I Like Sale! Både halsbandet och ringen var ju lite söta och (väldigt!) billiga, så jag kunde helt enkelt inte låta bli att köpa de ;) Ellinorskan och jag kom även hem med samma skor, hö hö. Så blir det ju ibland om man har samma smak... Älskar i alla fall båda skorna, de är ganska lika varandra, men whatever. Jag gillar dem på olika sätt. / CEC

KnockedUp

Måndag idag. Hitills har min dag bestått av tv-tittande, eller rättare sagt film tittande. Jag och min syster har legat och tittat på "På smällen" så gott som hela morgonen. 2 timmar och 7 min lång är det filmen. Den var bra, men ganska långtråkig.. Det hände lixom aldrig något kan man säga. Men men. Planerna för resten av dagen är lite shopping i Sickla med mamma och elli. Får se om jag kommer hem med någonting, har ingenting speciellt jag är ute efter. Kom föresten precis ut ur duschen, och nu måste jag börja göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra dag!



Cicci

People that are meant to be together always find their way in the end.







Nu sitter jag och lyssnar på håkis. Börjar bi trött faktiskt, även fast jag sov 11 timmar inatt. Kanske ska sova? Eller ska jag titta på one tree hill? Det har jag saknat som tusan. Får se vad som sker här näst. NattiNatti.



Cecilia

Grekland- 3

Här kommer det ännu flera bilder från resan;


En tripp ner till stan på kvällen.


Många hemlösa katter kan man ju verkligen säga att det fanns där. De var överallt. Nästan som CD-säljerna. Just denna dag köpte vi hem mat och satte oss och åt på balkongen. Och vipps, så var det ungefär 5 katter som var hungriga och på jakt efter mat. På bilden visas dock bara två, som ni säkert ser, hah. Det är också moppen vi hyrde som är med på bilden.


På denna resturang fick vi vänta i 1 och en halv timma på våran mat. Och inte bad de om ursäkt för de heller...


En söt kirrekatt låg och slumrade sött på en grav.


Nice.


Solnedgångarna var alltid lika fina.




Hemlösa hundar fanns det också gott om.


Här har ni då Kocks. Den söta feta hunden som förföljde oss vääldigt ofta. Och som skällde ut CD försäljarna.


Och här har ni kissen. Tror inte jag har berättat om den.. Men denna underbart gulliga sak bodde i vårat område. Allting började med att den kom fram och strök som mot ens ben. Från hela början ville jag knappt nudda honom, man vet ju aldrig vilja sjukdomar han kan bära på lixom. Men det tog inte lång tid innan vi alla började klappa honom. Som ni ser är han riktigt fin och inte alls skabbig eller något. Men smal det var han. Lägger ut fler bilder på honom sen, har massor av gulliga. Haha!


Big ice cream.


Sådär ja. Omgång 3 är klart :) Lägger nog ut omgång 4 lite senare, om en timma eller så. Kyss.




Cecilia


Spanien

Ha! I told you so. Spanien vann EM. Yeaah. Tänk att jag av alla gissade rätt, hö-hö. Och snyggingen Torres gjorde det ända målet också. Nu ska jag i alla fall gå in på SL och kolla hur mycket ett Sommarkort kostar. Är sugen på ett sådant.. /c

Föresten! När jag väl skaffat mig min (dröm) laptop, så ska jag nog bannemig även skaffa mig ett laptop dekal. Riktigt snyggt!

Grekland- 2

Den här gången pallar jag inte lägga ut för en dag, eller i ordning eller så. Jag lägger bara ut lite bilder, fast i försig vet jag att dessa bilder är från början av resan, så det är ju inte så stor omplacering av bilderna! :)


Poros.


Solnedgång.


Så fiiiiiiiiint.


En staty mitt i stan. Suddig bild, I know.


En del av våran lägenhet. Eller ja, av Ellis mammas och min! Pappa & Nicke bodde nämligen själva en våning under oss.


My lovely Sis'.


"Utsikten" från Bror och pappas rum.


Igen.


Utsikten från våran balkong.


Igen.


Scary...


Jag på balkongen..


Nu får det räcka för denna gång. Sitter föresten och äter glass med jordgubbar och grädde. En svensk somrig efterrätt kan jag kalla det. Märkte också att fotbollen redan börjat, ouuups. Så nu ska jag bänka mig framför tvn och skrika lite. (nooot.) /c

BÄSTAVÄN

Tjäna. Sitter just nu och käkar på lite godis som följde med hem från Arlanda igår. Julia gick nyss hem också. Kan säga att dagen blev riktigt lyckad. Vid 3 mötte jag upp Juli och så satte vi oss på ett fik och pratade om allt, allting som hänt under dessa 3 veckor vi inte träffats. Så de var ju najs. Där satt vi i ungefär 2 timmar, sedan bar det av hem till mig. Här fortsatte vi att prata och hade det mys. Nu var hon dock tvungen att åka hem till stan, eftersom att futbolen börjar snart. EM final. Inget jag vill missa. Okej. Så intresserad är jag inte, men se, det vill jag! Tyskland eller Spanien- vem vinner? Jag tror och hoppas på Spain. Kan för övrigt säga att Julia och jag inte kommer att träffas på yttligare 2-3 veckor nu, lite hemskt. Anledningen till att sommaren inte alltid är PERFEKT. Tänkte föresten lägga upp greki-bilderna omgång 2 snart. Gör väl det nu på direkten då jag ändå är i farten. Pöss/c

Elva timmars sömn

Godmorgon hörni. Inatt hann jag med att sova 11 timmar! Inte dåligt. Men det behövdes verkligen. Så nu känner jag mig i alla fall någorlunda utvilad. I hela två veckor har jag sovit i i bh och trosor, utan täcke. Och ändå svettats, Men nu, nu är det duntäcke och pyjamas som gäller, och ändå fryser jag?! Jag vaknade i alla fall halv 12 och gick då upp och åt lite frulle... Ska senare idag träffa Julia, sköjj! Vi har mycket att prata om nu, Italien där hon var och Grekland där jag var! :) Nu måste jag nog börja göra mig i ordning. Vettefan vad jag ska ha för kläder, är så van att bara dra på shorts och linne, men nu bli det väl jeans eller något. Tjing / C

Fick en föfrågan om jag kunde visa lite av min bränna och självklart kan jag det... Här är från troskanten om ni förstår ;)


Tycker dock att det ser brunare ut i verkligheten. Men det beror lixom på ljuset. I vissa ljus ser jag ganska brun ut och i vissa ser jag ut att vara blekare än innan jag åkte, hö hö. Men där jag sitter nu ser jag brunare ut än på bilden, just där då alltså. Men skitsamma. Såhär ser det ut på bild!


/c


Nice.


23:43

Nu är jag riktigt trött. För trött för att lägga ut bild omgång nr 2. Det får bli imorgon. Jag har ju faktiskt inte sovit många timmar alls idag så sömn behövs verkligen. Imorgon ska jag eventuellt träffa Julieea. Henne har man saknat som attans så det blir härligt som få. Önskar bättre väder dock! Det ska faktskt bli skönt att krypa ner i min egna säng nu och sova..det var ju ändå två veckor sen sist. Imorgon kommer det alltså komma upp mer Greki-bilder samt några nya inköp och så. Kan säga att det där med "nya inköp" inte är så mycket att hurra för. Grekland, eller ja Poros hade inte särskilt bra shopping, men det klarade jag mig utan. Hittade dock några få ting under helgen då vi var i Aten. Letade som en galning efter något gulligt att köpa till mina närmaste vänner, men hittade nothing. Och eftersom priset var högre än i Sverige, kan jag sådana fall lika gärna köpa något fint härifrån. Ha ha. Ville skicka vykort också. Men inte ens det blev av. Har ingens adress, t ex. Julia vet jag faktiskt inte ens vart hon bor just nu & amelie är på Gotland, och även ifall hon inte var kan jag inte hennes postnummer. Försökte smsa och fråga några. Men icke. Det var "ingen nätåtkomst" så gott som hela tiden. Det innebar ingen kontakt överhuvudtaget, dvs sms eller ringa. Så det var ju synd...



Godnatt! Sweet Dreams. / Cec

Grekland- 1

Tänkte lägga ut olika omgångar från Grekland resan. Det blir enklare så.
Här kommer i alla fall några bilder från den första dagen;


Flygresan dit.


Bussresan påväg mot Galatas.


Corinth Canal.


Någon som är tillräckligt modig för det där? Uhh. Ryser bara av tanken...


Ananaser? :)


Galatas...


...och där ifrån tog vi båten som endast tog några få minuter till självaste ön Poros.


Trappan upp till vår lägenhet. Den var H E M S K. Ruskigt lång. På bilden syns bara en del av hela trappan. Jag kan säga att jag hatade trappan men älskade att den fanns där. Bättre kondis och starkare ben kan jag verkligen säga att jag har fått av att gå upp i denna trappa flera gången om dagen i två veckor. Så i grund och botten gillar jag även den! ;)


En liten kisse i den långa trappan. (Även på den här bilden visas inte hela trappan...)


Första maten på Poros. Det var gott gott gott.


Nu ska jag kasta mig framför tvn och titta på Tonårsliv som visas på 4an! Puss Puss. Mer bilder dyker upp senare /c

Sweden

Halloj! Sitter här hemma i fucking Sverige nu och fryser. Dagen har varit lång och trååååkig. Gick upp klockan 4, packade klart, åkte sedan med buss i 3 och en halv timma till Aten, sedan flyg som gick 11:50 (grekisk tid), och vid 3 landade vi på arlanda. Jag strosade halvt död runt i mina kortkorta shorts, flipflop, linne. Och herre min jösses va kallt det är i Sverige! Jag sitter och hackar tänder hela tiden. Vi åkte sedan direkt till Globens C, för att handla mat och sådant. Och där började såklart folk blänga eller åtminstonde kolla på mina kläder. Inte så konstigt kanske eftersom att regnet öster ner+ att det åskade. Jeans och jacka var det de allra flesta bar. Men Men. Just nu vill jag verkligen ingenting hellre än att åka tillbaka till Poros. Alltså gud. Det var så hemskt igår, att gå ifrån den underbara stan. Vi åt på vårat stammis-cafe en sista gång, och gick samma runda runt hamnen en sista gång. Ja, det var det ända jag tänkte på: "Sista gången". Fast egentligen är det inte sista gången, för jag ska UTAN TVEKAN tillbaka till ön, verkligen utan tvekan. Men det lär ju inte bli försen om några år, och då kommer det nog vara förändrat. För det jag älskar mest är egentligen människorna. Det är en så pass liten ö så man ser samma folk, och alla är så fruktansvärt trevliga. Det kryllade av CD-säljare, från början var det ett snällt "no thanks" man svarade när de kom lunkades och mumlade något. Men redan samma dag tröttnade man på att vara trevlig. Haha. Vart man än var, på stranden på en resurang eller bara var ute och gick, så kom det fram en säljare, säkert varje 20:e minut. HELA TIDEN dvs. Så tillslut gav man dom en blängande blick som svar. Alla dessa utehundar förföljde ju en också, speciellt en hund, Kocksi, en sekund ögonkontak med den hunden och den följde efter en vart man en gick i någon timma sådär. Det var så jävla roligt för Kocksi (det var alltså en hund som alltid lunkade efter oss, och la sig breve oss om vi fikade eller så) hatade dessa CD säljare, så varje gång det gick förbi en, så ställde han sig och skällde. Ni anar inte hur mycker man garvar då. För säljarna dyker ju upp hela tiden, och de blir ju såklart rädda så de tappar deras grejer och hoppas högt upp i luften så fort Kocksi öppnar munnen. Hö-hö. Nog om det. Jag kan även berätta att jag grät både idag och igår för att jag skulle lämna detta fantastiska ställe. Allt är PERFEKT. Jag lovar er. Så jag kan utan att tveka säga "Hemma bra, Poros bäst" för så känner jag nu.

Om någon undrar hur brun och så jag blev, behöver jag nog inte säga så mycket egentligen. Självklart blev jag brunare och jag har tydliga biknilinjer och så, men jag tycker själv att jag är väldigt blek för att ha varit i Grekland i två veckor. Och dessutom har jag redan börjat fjälla. Jag har stora fula fläckar vid halsen och axeln. Så jävla surt. Har knappt ätit något alls på 3 dagar heller, har haft jätteont i magen så jag har mest käkat alvedon. Men nu är jag hungrig och maten är färdig så jag ska gå och äta mig mätt nu! :) 

 Mina två veckor i Grekland har varit de bästa veckorna i mitt liv. Så måste det bara vara. Berättar mera senare, plus att det kommer massor av bilder. / Cecilis

Gotland 21.05

Idag så ska jag som sagt åka till gotland båten skulle egentligen gå klockan halv fem men den blev inställd så nu går båten 21.05 istället.  Jag har varit med Susanna ebba och annie idag för att säga hejdå. kommer sakna dom som f-n.
Nu ska vi kolla på säg att du älskar mig. ha det så bra.

/A

Vad skulle jag göra utan er?

Jag kommer verkligen att sakna er, älskade vänner

Bilden togs efter sex and the city premiären,
måste bara säga att filmen var helt galet bra och jag längtar tills den kommer ut på movie.


Konfirmation

Igår så var det som sagt konfirmation det var jätte fint och väldigt sorgligt. Det känns inte som om man har sagt hej då till gruppen och att vi inte ska ses mer..  fan det är verkligen hemskt! Fick verkligen hålla inne tårarna när vi stog där i kyrkan och sjöng glory för sista gången tillsammans. Efter Konfirmationen så åkte hela släkten hem till mig och åt massa mat och tårtor och hade det trevligt. Jag fick jätte många fina presenter orkar inte rabbla upp det nu men jag blev överlycklig iallafall. När alla gäster hade åkt så åkte jag kalle och alice hem till kalle, kalle skulle hämta sov grejer och jag och alice kelade med hans katt ungar, undrar om det finns något sötare en katt ungar.. Vi åkte hem till alice sen och sov i hennes sjöstuga, vi tog ett nattdopp också i det iskalla havet och jag tror att det var det som gjorde att jag sitter och nyser hela tiden samtidigt som jag har feber? kul? nej hemskt om jag skulle utrycka det med ett ord.
Idag har jag bara tagit det lungt vaknade av solljus vid tolv då åt jag sjukt god frukost med alice och kalle, vid två tiden så bestämde vi oss för att åka hem till mig och hyra film så vi åkte till vivo och köpte massa godis och hyrde juno som jag måste säga var en ganska dålig film. Vi stog iallafall i en timme och försökte få igång kalles moppe men det fick vi inte så tillslut så kom kalles mamma och hämtade oss. Ja det var väl mina senaste två dagar.

Imorgon åker jag till gotland och stannar där i tre veckor så det blir inte dirket så bra uppdatering.
Måste packa klart det sista nu. 

   
Jag ooch mina älskade vänner efter att vi har konfirmerats.
& Jordgubbstårtan som jag tjatade att få (ville verkligen ha en sommartårta efter som jag fyller år på vintern så finns det inga färska jordgubbar så då får jag aldrig någon jordgubbstårta) men jag gillar egentligen inte tårta men jag var bara tvungen när jag hade chansen.

  
Jag och kalles söta kattunge,
jag fick bestämma namn och det blev majestrå.

  
här var våran underbara frukost.

/A

22 Juni- Grekland

Tjena. Sitter nu i min nya rosa klanning jag kopte idag. Dagen har bestatt av ett ooooootroligt trakigt museum med mor, far, bror, syster, moster och morbror. Min moster och morbror dok namligen upp har i Grekland igar, haha fattar ni hur forvanad man blev? Pappa hade vetat det hela tiden, men han berattade ingenting. Mamma fyllde 50 ar for ungefar en manad sedan och da var vi hela familjen i Norge, sa min moster och morbror kunde inte "(Verkligen") gratta henne, sa nu kom dom hit och overraskade henne. De bjod hela familjen igar pa vaaarsta lyx middagen, utsikt over hela Aten. Riktigt fint. Jag ar inte precis van att ga pa lyx-middagar sa det gick val saaadar, ha ha. Men jag klarade mig, och maten smakade som bast. Speciellt efterratten, den var utan tvekan det godaste jag nagonsin haft i min mun :) Nog om det. Vi var som sagt pa ett museum har i Aten. Sadana grejer avskyr jag men mamma och Nicke tycker om det, sa jag, elli och pappa far sta ut..de maste ju ocksa fa gora saker de vill, I guess. Efter det gick vi och at och sedan gick vi runt i stan. Eller ja, typ stockhomls gammla stan. Det var vidrigt dar, inte sjalva affarerna, utan allt annat. Skrap overallt, och knarkare och massa ackligt. Vi sag t ex. en gata dar typ alla knarkare hangde. Aldre gubbar stod och sprutade i knark i typ tonaringar, alltsa i min alder typ. Hemskt, tycker jag. Jag hittade i alla fall bara tva saker, den rosa klanningen och ett armband. Det finns knappt nogot roligt har alls att kopa, och dyrt ar det. Men imorgon ska vi till den mer 'riktiga' stan, och da kanske jag hittar nogot fint. Senare imorgon ska vi tillbaka till Poros. Fytusan va skont. Gillar den lilla mysiga on sa javla mycket mer an Aten. Dar ar det sa att alla kanner alla och alla ar hur trevliga som helt och ja...det ar underbart dar helt enkelt. Ska bli skont att komma bort fran detta vanrdarhem ocksa, tillbaka till varan lagenhet.

Nej nu maste jag slita mig fran datorn. Ska ut och ata. Ar hur hungrig som helt, klockan ar 9 har (8 i Sverige tror jag?). Men mat-tiderna ar ganska konstiga har, lunch mellan 1-5 och middag mellan 8-1 pa natten. Nar vi t ex. at igar klockan 7, da satt vi sjalva pa resturangen, haha. Men klockan 9, da var det FULLT! Hehe...... Maste kila. PUSS PUSS / Cecilia

SEX AND THE CITY



Godmorgon, eller jag kanske ska säga god förmiddag? Min midsommarafton blev väldigt lyckad, iallafall på kvällen.
På dagen så var jag och mamma i slottsparken med min mormor och några andra släktingar det var lite mysigt.
Kvällen spenderade jag hemma hos min bästavän alice med mina underbara barndomsvänner + minst 20 personer  till (familjer). Vi grillade, åt tårta och annat gott. Det blev inte så många bilder igår så jag orkar faktiskt inte lägga in dom få som jag tog. Nog om gårdagen.

Idag så ska jag hjälpa mamma att laga mat och fixa allt för min konfirmation som är imorgon, väldigt mycket att göra.
Det svåraste är hur i ska få plats det ska vara 30 personer i min lilla lägenhet, haha det kommer bli roligt att se.
Ikväll så blir det bio, Jag Susanna, Annie och Ebba ska kolla på satc premiären. Det ska bli sjukt kul har längtat hela veckan. Nu måste jag gå och hjälpa till, pusshej

/A

21 Juni

Hej bloggen! :) Hur mar ni? Jag mar val sadar, skittrott.. Ar ialf just nu pa ett vanrarhem i Aten. Vi bor egentligen i en lagenhet pa en o som heter Poros, men vi tog en snabbbat till Aten for att kolla runt lite har ocksa. Det har vandrarhemmet SUGER, det ar acklig luft... Men men, en dag kvar... Sen tillbaka till alskade POROS! :) Har varit i Grekland i en vecka nu, halva tiden. Kanns sa konstigt, jag tycker att det kanns som om jag har varit har i en evighet!! Men det ar ju bara bra, har lixom en vecka kvar! :D Nu ska vi till staden och shoppa loss, ha ha.

Jag saknar er dar hemma ska ni veta! PUSS PUSS PUSS. Hoppas ni har det bra! ;) / Cecilia

Greklandddddd

Halla allihopa!
Nu sitter jag i Grekland pa ett internet cafe. Det ar sjuuukt varmt har ska ni veta, 40 grader i skuggan! Jag ville bara saga att jag lever! Hahha :) Kommer hem igen den 28 juni! Puss Puss!

/ Cecilia

"vilken härlig dag, tjallala"

Idag så är planerna att Ebba jag och Susanna ska ha picknick på ett mysigt badställe nära Susanna.
Hoppas bara att det inte blir fulare väder en vad det är nu. Imorgon är det midsommarafton oh vad jag längtar det är en av dom bästa dagarna på hela året! Hinner inte skriva mer nu måste gå och köpa frukost.
Ha en jätte bra dag!


Italien 2008

sex and the city

Fan sverige förlorade nu är jag på ganska dåligt humör. Skrek ganska mycket när Ryssland gjorde mål.
Men för att bli på bättre humör så kollar jag på sex and the city, det pågår ju från sju-tolv. Får se hur länge jag orkar kolla mer, börjar bli väldigt trött faktiskt, Idag så var jag på konfirmationen sista dagen innan söndag. Fan jag mår så jävla dåligt jag vill inte att den ska vara slut lite tröttsamt att läsa om hur deprimerad jag är i varje inlägg men det är jag verkligen! Jag åkte iaf in till stan med mamma sen hittade inte så mycket roligt men jag kollade främst på konfirmations present. Nej nu måste jag fortsätta kolla på satc, pusshej.



Här är gruppen i Italien


The weakness in me

Gårdagen vart hyffsat bra, vädret var inte på topp men jag träffade Alice efter konfan och då behöver inte ens vädret vara bra allt bara blir det med farten i hennes närhet.  Idag gick jag upp klockan sju för att jag skulle vara på konfan klockan nio, lite halvt jobbigt sådär men det är lätt värt det. Jag är så sjukt deprimerad över att morgondagen är den sista med konfan förutom på söndag när vi konfirmerar oss. Idag träffade jag även Annie som jag inte sett på två veckor, jag har saknat henne väldigt mycket och det var sjukt kul att träffa henne igen, vi satt och väntade i två timmar på att annelie skulle färga håret. Hon blev inte så nöja själv och det var på vissa ställen lite ojämnt men det blir nog bra! Susanna och Ebba var även med men dom åkte hem tidigare. Nu hinner jag inte skriva, ska kolla på film. Såg någon gg? jag grät faktiskt, så hemskt var det. Ha en bra kväll.

Måste bara berätta att jag känner så här just nu.
I'm not the sort of person who falls in and quickly out of love
But to you, I give my affection, right from the start.

/A

I'M HOME

Japp det är så sant som sagt jag är hemma i jälva Sverige, ursäkta språket men jag är så jävla ledsen vill bara tillbaka till Italien! Det har varit så sjukt underbart, jag skulle göravad som helst för att åka tillbaka dit och stanna bara en vecka till. Jag blir mer ledsen när jag tänker på att det är slut efter nästa vecka, fan jag vill inte att det ska vara slut.
Jag är ganska trött nu fick gå upp klockan fem idag för att sätta oss på en buss på väg mot flygplatsen i Italien. Den här veckan har varit helt otrolig, maten var jätte god, nunnorna var jätte söta, klostret var jätte fint och hela staden var underbar! Vi har vandrat, gått i kyrkor och vandrat ännu mer. Det låter inte så roligt men det har faktiskt varit jätte kul, tyvär så regnade det dom sista dagarna så jag är skitblek men vad gör det, veckan har varit perfekt. Ebba, Susanna & annelie jag saknar er redan det känns jätte konstigt att inte ha er precis intill. Men imorgon är det övning på konfan och jag längtar, jag verkligen längtar. Jag lägger in bilder när Susanna skickar dom, vet bara inte när.

Efter konfan så ska jag vara med Alice, så jag har fullt upp hela dagen får se om jag hinner skriva något..
Förresten Cecilia jag saknar dig och jag kommer nog dö vi ses fan inte på mer en än månad?
Hoppas du får det bra i Grekland hjärtat <3

Måste bara säga att jag har gått och blivit kär, dödligt kär

Bye Sweden, Hello Greece!

Sitter i bilen på väg mot arlanda nu. Jag somnade när jag tittade på film, så jag hann inte skriva ett sista inlägg. Så det gör jag nu istället, från mobilen! Flyget går klockan 6, så jag är väl typ framme vid halv 11... Kommer nog inte kunna skriva något därnere, men ami kommer säkert att skriva när hon kommer hem :) Hemma igen är jag den 28 juni. Ha det bäst här hemma i Sverige! Jag älskar er alla. Puss puss puss. / Cecilia

Hit...




...ska jag! Okej. Inte riktigt. Men till samma land.
Och man kan ju alltså hoppas att det ser någorlunda likt ut. Eller hur?



Cecilia

I Miss You.


+ ebbsan såklart!

söndag kommer ni hem. Och inatt åker jag (lööördag). Inget annat är OTUR. Jag älskar er!


Nu är min väska klar. Den är tillochmed redan i bilen, I think. Den vägde tillräckligt också, tur det. Så att jag kan shoppa lite där nere också, om det nu skulle finnas någon som faller mig i smaken. Nu är det bara 3 ½ timma kvar tills vi lämnar hemmet, och är jag nervös än? Inte det minsta. Jag trodde att jag skulle pissa på mig av nervositet inför flygresan, men icke. Fast det är ju i ju för sig bara bra. Nu ska jag lägga mig i min säng och titta på Tsatsiki. Ni vet. Den filmen är så söt, och han är så söt! Passar ju även utmärt nu när jag ska till Grekland. Hö-hö. Lite senare ska jag färga mina ögonbryn..det har jag inte hunnit göra ännu. Skriver later. ciiiaaoo / Cecilia

6 Timmar

Om 6 timmar ska jag åka hemifrån. Tiden har gått så sjukt fort. Men det ser jag bara som positivt just nu! Men men. För någon timma sedan tog jag sista duschen här hemma, på två veckor, sen har jag käkat pizza och packat. Mycket snabbmat har det blivit nu för tiden..nooot good. Min väska är inte riktigt helt färdig-packad, det finns fortfarande några antal saker som ska ner. Vill helst bli klar så snart som möjligt.. Jag ska nog inte sova innan vi åker, (vid halv 3) jag tror jag ska ligga och titta på film eller något. Sova hellre på planet och i bilen! Men som sagt, nu ska jag packa klart. Kyss / c

Packning

Hej. Jag sitter och målar min naglar rosa just nu. Lite senare ska jag hoppa in i duschen och så måste jag såklart packa klart också. Vädret är faktiskt ganska fint nu, blå himmel och sol. Sist jag tittade ut regnade det..(?)  Jag måste även noppa och färga ögonbrynen... Har inte tid för att blogga just nu. Tyvärr. / c


Fredag den trettonde

Godmorgon! Fredag den trettonde idag.. Tur att vi åker efter 00:00. Så ja, egentligen åker vi imorgon (den 14:onde).  På shemat idag står det Packa, Städa, Ladda in lite ny musik på IPoden samt ladda in pappas musik på hans (nya) Ipod. Jag lovade nämligen honom att göra det igår, eftersom att han är och jobbar och inte skulle hinna annars. Snäll som man är! Haha. Synd att vädret inte är bättre idag heller... Regnet ööööser ner. Fast jag skulle nog ändå inte ha så mycket tid till att vara ute och sola i alla fall. Måste kila. Puss Puss Puss. / Cecila


Natt



Nu är min väska faktiskt nästan helt klar. Och det känns ju bra. Då har jag massor av tid till att göra lite vad jag vill imorgon, ska bland annat måla naglarna, noppa ögonbrynen och lite annat. Kan inte förstå att jag åker IMORGON? Till GREKLAND? Det kommer inte in i mitt huvud... Jag har nog inte förstått det själv än, för om jag hade gjort det borde jag ha vairt helt uppspelt och nervös just nu. Och det är jag inte, inte ett dugg faktiskt. Jag ska i alla fall gå och tvätta bort sminken + borsta tänderna nu, sedan ska jag sova. Btw, jag är riktigt stolt över min uppdatering nu de senaste dagarna. Brukar i vanliga fall inte vara någon hejjare på det, men nu är jag faktiskt ganska duktig! :) Hoppas ni har haft en bra torsdag!!

/ Cecilia


Xo Xo

Gud va irriterande. Jag skulle ju titta på Gossip avsnittet jag missade i tisdags, men nehe, just det avsnittet fungerar inte, Men alla andra gör. Vadå otur? Imorgon ska jag i alla fall se avsnitt 13 som jag också kommer att missa eftersom att jag är bortrest. Nog om det... Nu har jag lagt fram alla kläder jag ska ha med mig, och det blev en hel del. Tvivlar på om det kommer ner i väskan. Men med våld går det nog! he he. Det blir i alla fall massor av klänningar, shorts, linnen och sådant stuff. Det känns så skönt att BARA ha med sig "kalla" kläder, ingenting varmt, tjockt. Shijses vad jag längtar nu. Ska bli så jävla roligt och mysigt. Mhhhmmm.... Nu ska jag och Elli på en liten cykeltur. Trevligt. Trevligt.


Cecilia

BLOMMIGT


Min nya pyjamas. Lite söt sådär, eller hur?

Donkis

Även idag kastade pappa, Elli och jag oss iväg 30 minuter innan stängning. Ja, innan affärerna stängde alltså. Igår var det Maxi och idag var det PC City. Pappa fick nämligen för sig att köpa en IPod. Han tyckte att det vore bra att ha en till Grekland, förstår ni. Han har ju i för sig en MP3 också (som inte alls är gammal), men nej, han skulle ha en IPod. Jag förstår mig inte på honom ibland. Fast å andra sidan, IPodisar slår allt, så om jag tänker efter förstår jag honom helt, och skulle säkert ha gjort samma sak. Ha Ha Ha.  På vägen hem stannad vi på donken och köpte med mat hem. MUMS.




Min "Dagens-göra-lista" ser för övrigt ut såhär just nu:
Åka till Centrum- köpa pyjamas, mascara   [ x ]
Klippa mig   [ x ]
Städa kaninbur   [ x ]
Städa hamsterbur   [ x ]
Börrja packa   [ ]
Städa   [ ]

Det som återstår gör jag nog imorgon. Vi åker ju ändå så pass sent.
Hejjjjdå/ C

Ett kärt barn har många namn.

Jag blev nöjd med klippningen, lagom långt och så. Nu ska jag sätta upp håret i en boll/knut och ge mig ut till min kanins bur. Där ska det storstädas. Ushhhh. Bland skit och spindlar. Inte riktigt min grej, men det måste ju göras. Eller hur?


Här har ni föresten min nin, Ronja heter hon. Men jag brukar kalla henne för ett flertal andra namn. Men att ta upp alla namn här är tyvärr inget jag orkar. Ha ha. Tjjjjing/ Cecilia

Slitet

Nu ska Elli klippa mig, topparna. Den börjar bli riktigt slitet så det behövs... Jag orkar faktiskt inte ta några "före" och "efter" bilder, eftersom att det ändå knappt kommer vara någon skillnad (hoppas jag!) Jag ska i alla fall roa mig med ett par tidningar medans hon klipper, så blir det inte SÅ tråkigt! Hö-hö-hö-hö.
Adios!
/ Cec


Torsdag 12/6



Hemma igen
. Köpte en blommig pjamas samt en vattenfast mascara. Bilder känns ganska meningslöst, så det skippar jag. Kan också medela att H&Ms sommar-rea fullkomligt  S Ö G. Nu har jag i alla fall prickat av en sak på "dagens göra-lista"! Nu åter står; Göra rent hos både kanin och hamster, börja packa lite smått, bli klippt och städa mitt rum lite granna. Och allt detta lär ju ta ett tag, så jag börjar nu på direkten!


Godmorgon Världen!


Gemma Ward.

Nu ska Elli och jag ta moppen till centrum. Det vart inget 9-10 reashopping på H&M. Men någurlunda tidiga är vi ju ändå. Puss! /C

Laptop?!

Jag har funderat på att inskaffa mig en laptop väldigt länge nu. Men jag kan inte bestäma mig om jag verkligen ska spara ihop massa pengar, som jag sedan använder till en laptop. Eller kanske jag helt enkelt får stå ut till november då jag fyller år? Nej, jag kan verkligen inte bestäma mig. Min dator jag har nu fungerar ju och så, men jag är så trött på den, den är seg (kan möjligtvis vara pga alla miljontals bilder och sådant jag har) och den är otroligt ful. Den passar inte in i mitt rum för fem öre. Någon utav dessa skulle sitta PERFEKT:


Jag måste säga att jag tycker att rosa laptops är urcoola. Men tröttnar man kanske? Den silvriga är ju snygg den med. Och den vita. Men men. Just nu har jag verkligen inte råd för dessa fina ting.

Imorgon ska jag och elli kanske åka till H&Ms VIP grej, okej VIP känns inte som det rätta ordet, men det är vad de kallar det. Det är i alla fall för alla H&Ms clubmedlemmar, som de inviger Sommar-rean. Detta håller hus mellan 9-10. Frågan är om vi lyckas ta oss upp så pass tidigt? Nu ska jag krypa till sängs. Sov gott / c

Sommar på högsta nivå.


en färgglad dröm


   Denna somriga färgklick har jag hållit i många gånger,
   tvekat på om den ska köpas, eller inte.
   Av någon konstig anledning har det varje
   gång slutat med att jag hängt tillbaka den.
   Varför? Inte en blekaste aning.
   Här och här bär i alla fall Lisa upp den på ett snyggt sätt.

   Finns att köpas å Monki, 200 kr. /c

When you're going on a trip.

Är nyss hemkommen från Maxi. Och Coop Forum. Där köpte vi nya resväskor, och den kan jag verkligen säga var nödvändigt. Elli valde en rosa. Jag valde en grå. Den rosa var inte riktigt "min rosa" även fast jag älskar rosa. Och dessutom, hur dumt skulle det inte se ut om vi båda hade exakt likadan rosa resväskor. Njaa.... Köpte även med mig tuggummi och choklad. Var alldeles för sugen på choklad för att motså. Imorgon ska Ellinorskan klippa mig bestämde vi. Bara lite på topparna dock. För jag vill ha tillbaka mitt långa tjocka hår. Ciao. /c


GästOutfit

 

Här är min söte vän Sara. Jag tyckte att hennes outfit var riktigt snygg så hon får bli en "dagens gäst-outfit!" Den där sidenjackan alltså, snyggare än snyggast. Det känns dock inte så smart/roligt att köpa den nu när tre av mina närmaste vänner har en sådan. Hö-hö. Jag är avis hörni, det kan jag säga! :) Men men, man kan inte ha allt här i världen, är det inte så man brukar säga? Nu ska jag äta middag, puss på er. CEC

H&M


Riktigt tjusig bild, tycker jag.


Föresten. Sist jag tittade ut var världen grå och tråkig, men nu, nu är himmelen klarblå och solen skiner! Kanske man ska och gå ut en stund? /Cecilia

Solo

Det trillade nyss ner en sprillans ny SOLO tidning i brevlådan.
Trevligt. Den ska absolut läsas nu!


with love/c

Godmorgon!

Riktigt trist väder idag. Ska eventuellt hänga med Elli till centrum lite senare. Har annars inget för mig på hela dagen. Ganska skönt faktiskt.

Lägger in bilder på kjolarna jag "sytt" nu.
Den här nedan är egentligen en klänning från H&M
men jag sydde om den till en kjol:
(dålig bild, i know)



Och denna kjol har jag sytt helt.
Vet dock inte om jag verkligen gillar tyget, men det var billigt som tusan, och jag tyckte att det skulle vara lite skojj att sy.


Nu ska det kollas på gg. puss c.


Ajdå.

Jag är såklart glad över Sveriges vinst, men jag blev riktigt sur när jag kom på att jag missat Gossip pga av fotbollen. Eller ja, inte av själva matchen, men allt snack innan. Men mitt glada humör kom snabbt tillbaka när jag kom på att man kan titta på självast internet! JIPPIE. Då har jag något att göra imorgon- titta på 2 avsnitt av gg, eller nej TRE! Missade igår+2 veckor då jag är i Grekland. Eller fan, justde, nästa vecka är det sista för säsongen, och jag vill inte vara före. Så ja, 2 avsnitt imorgon. Kul även det. Nu har jag samlat på mig massor av bilder som jag vill lägga upp, men nopp det funkar fortfarande inte...Vad ska jag skirva om? Ingenaning. Jag säger istället Godnatt. Inte för att jag ska sova eller något, men det blir nog det sista inlägget för denna dag. Imorgon ska jag sova, lääänge. Tusan va skönt. Sleep Well







/ceciliaaa

Fútbol

Har försökt att ladda upp bilder på bloggen under hela kvällen, men icke, det fungerar inte. Publishme kanske inte är så mycket bättre än Blogg.se i alla fall? Gud, jag är så trött på det här. Vill byta till Devote, där verkar allt funka bra. Måste prata med amelie om detta, vilket blir om typ 2 månadar? Shit va jag saknar och kommer sakna henne... Fick ett sött sms föresten, av Julia. Hon solade visst (skickat 18:16, men jag såg det nu!) och det var varmt, ush hon gör mig avis! :) Har suttit framför TVn och kollat på fotbollen (Sverige-Grekland) nu, och det ska jag fortsätta med. HEJA SVEEERIGE! /c


SOOOOMMARLOV

SOMMARLOV! Fy tusan va skönt. Jag ska njuta av varje sekund, och ladda upp inför nästa termin, för då bannemig ska de rå-pluggas, ska ni veta. Fick såklart mina betyg också, blev dock lite överraskad över att jag fick VG i no när jag "egentligen" fick G, samt MVG i slöjd när jag även där "egentligen" fick VG. Men klaga ska man ju inte! Meritpoängen blev i alla fall 260 poäng, så jag är ganska nöjd ändå.
Värdet är/var skit, rent ut sagt, lite tråkigt eftersom att pickniken blev inställd pga det. Men vi tjejor åkte i alla fall till en pizzeria där vi åt fruktansvärda goda pizzor och gick sedan och käkade glass. Behöver jag säga att jag var proppmätt efter allt ätande? Senare gick vi med håret åt alla håll, till tunnelbanan där vi lite senare skilldes åt. Angelica, Pennie och Anna-klara gick av vid t-centralen medans Sara och jag åkte vidare hem. Mamma hämtade upp mig vid trollbäckens c och så åkte vi en snabbis till Farsta. Där var vi i ungefär 1 timma och sedan åkte vi hem igen. Mamma skulle nämligen åka till stan med daddy klockan halv 6, så längre än de hann vi inte stanna. Jag kom i alla fall hem med lite små, nödvändiga saker: Hårnålar, deo, ansiktsvatten och även 2 stycken nagellack. Ett genomskinligt top-lack och ett svart. Kanske inte det sommrigaste, men wtf. Bilder:


Från Linex, 14 kr st.


Från Lindex, typ 40 kr.


Från H&M.


Mavala. "Top Coat, Fixator" & Nr 48.. 39 kr st.

Bilder på kjolarna kommer senare. Puss och Hej /c


Kräfta



Ni ska bara veta hur jävla bränd jag är. Är rödare än en kräfta. På rikigt alltså. Mamma vill inte att jag ska vara ute imorgon, eller alltså åka till humlegården och sitta och picknika på en äng, hon tycker att jag ska sitta inne. Det vet jag själv att jag borde, men va fan. Det är skolavslutning, då kan man ju inte sitta inne hela dagen! Det är bara att hålla tummarna att min solbränna försvinner tills på fredag. För att vara bränd redan när man kommer till Grekland är nog inte så roligt, och jag kommer jag säkert bränna mig som en jävla gris där nere varje dag. Nyss duschade jag svinkallt vatten, vilket inte var skönt som ni kanske förstår...Min kropp är även inkletad i afton sun. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag vaknar upp imorgon, vit och blek som alltid (brun skulle iförsig inte skada, men hur stor chans är det...?) Nog om min solbränna. Jag kommer nog inte uppdatera så mycket imorgon, eftersom att 1.Skolavslutning, 2.Picknik på Humlegården, 3.Handla med mamsi. Men ska jag krypa till kojjs, jag är sketa trött. /c

In love with a girl

Jag lovade ju igår att lägga ut bilder på de två nya kjolarna, men det bli tyvärr framflyttat till imorgon. Batteriet är helt och hållet urladdat. Så det är bara att glömma :) Jag ska gå och fixa mina naglar lite nu. Vi hörs sen/cec



Gavin DeGraw. Han är så grym. punkt.

Skit

Hej! Idag har det varit en väldigt skön dag. Städning av skåp och gator, samt fotbollsmatch mellan niorna och lärarna. Har alltså bara varit utomhus, förutom 30 min på morgonen. Allt detta har tydligen lett till att jag har bränt mig som satan. Ni ska bara veta hur jävla ont jag har. Och det absolut snyggaste är att jag har bränt mig som en t-shirt, om ni förstår? Jag har lixom streck där min t-shirt slutade, så jag är bränd på nästan hela armarna + nacken. Otroligt fint. Jag hade även en klocka och ett armband på mig, vilket såklart resulterade i två vita streck på vardera arm. Men eftersom att jag inte tänkte på detta (eller märkte) så la jag mig i solen nästan direkt när jag kom hem. Eller ja, först åkte jag med elli och köpte glass. Men sedan solade jag i yttligare 2 timmar. Så nu gör det tre ggr så ont. Fint tajmat också, skolavslutning imorgon. Kommer säkert få gå med tjocktröja eller något för att skydda min ömtåliga skit kropp för solen. Jag som ska picknika med ett par vänner på Humlegården efter skolan. Jättemysigt, men kanske inte om jag inte får vistas i solen. Ska duscha i ISKALLT vatten varje kvart, plus dränka mig i "After Sun", då kanske det hinner försvinna. Knappast. Men värt ett försök, eller hur? Egentligen ville jag bara berätta att jag HATAR mitt hemska pigment, jag blir inte brun. Jag blir röd, får ont och sedan försvinner det och allt är som innan igen. Jjaj. Nu ska ni få slippa höra mina klagomål../ceci


Godnatt!


Avslutar helgen med en bild från i Fredags. Lite halvt galen sådär. /cec


Ps. Nytt besökar-rekord idag, -299 unika!

2 Nya Kjolar

Sitter och äter glass, med chokladsås. Vi hade dessvärre inga jordgubbar idag... Chokladsås funkar även det! Ville bara berätta att jag har precis lagt in två nya kjolar in i garderoben. Den ena är gjord by me, okej. Nästan. Jag började, och sedan gjorde mamma klart den, jag är nog för lat för sådant. Den andra är egentligen en tub-klänning som mamma sydde om till en kjol! Skitsöt. Skulle från första början även sy den själv, men som sagt: jag är för lat. Imorgon kommer det ett antal bilder på dessa söta saker. Appropå imorgon, då är det en ganska skön dag i skolan. Städning av skåp och fotbollsmatch mellan lärarna och 9:orna, inte så värst kul, men skiner solen skadar det ju inte precis att sitta ute! Måste även redovisa en del i spanska, måste verkligen, pallar inte ha en lite del kvar till nästa termin. Har inte ens börjat med den delen...måste hitta fraser själv, alltså hur man säger vad. Riktigt jobbigt. Men det är vad jag ska göra nu, plugga spanska. Gud. Jag ska plugga spanska två dagar innan skolavslutningen. Dom flesta har haft två chill-veckor redan, men nej, inte jag. Fy. Men SEN är jag klar. NAJS! Puss/cecilia

Shopping

Hallå! Kom för en stund sedan hem ifrån Skärholmens C. Där har jag+the whole family varit och shoppat... Jag hittade inte så mycket, men ett par shorts, en klänning och 2 bas-t-shirtar kom jag i alla fall hem med. Och just de! Jag köpte även en necessär till mitt smink. Nu har jag nog köpt allting som jag verkligen behöver till Grekland, så det känns ganska skönt. Jag har precis fottat inköpen så här koooooommer de;

  
 
 
Klänning från H&M


 
Shorts från Cubus



 
Bas T-shirtar från H&M


Necessär från Lindex


Sådär ja... Kan ju säga att de mesta var mer nödvändiga köp än bara-köpa-för-att-de-var-snygga köp, som de brukar vara, ha ha! Nej men jag behövde verkligen dem, speciellt t-shirtarna och necessären (..som kankse inte är den snyggaste) Klänningen var ju i för sig ett sådant där bara-köpa-för-att-de-var-snyggt köp, för jag fullkomligt ÄLSKAR den. Min syster köpte även en likadan, men man kan ju alltid skryta med att det var jag som hittade den först! Hö-hö.

Nu ska jag kolla igenom några bloggar.../cecilia

Italien om fem timmar

Nu sitter jag hemma hos Susanna och väntar på att vi om fem timmar ska gå upp och åka till Arlanda, sedan bär det åt  raka vägen till italien! Fa vad jag längtar, äntligen kommer det jag har väntat på i ett helt år. Det kommer bli så kul men jag vet inte om jag står ut med Susanna (kliar sig i baken och fjärtar ) och Ebba som är feta pervo gubben - sniffar på sin egen bh!

Idag så har jag varit med Alice en stund för att säga hejdå, vi badade och solade samt åt glass i stora lass:)
Resten av tiden så har jag packat!
Nu ska vi kolla på gg, jag kommer inte kunna skriva på en vecka men ni får ha det så bra och cec får ha hand om bloggen själv men det klarar hon nog jätte bra. Puss & hej so long suckers, nu drar vi till värmen!

& nu så sitter ebba och sniffar på andras bhar också!

/A

Yesterday

Oj, nu trillar det in massor av besökare... Elli länkade visst! :)

Lovade ju att lägga in bilder på det som köptes igår, och även det som jag fick. (när vi körde present-leken)
Jag köpte endast denna lilla klocka. Tycker att den är riktigt fin! Och priset skadade ju inte heller precis, 65 kr (REA) från Ur&Penn.
 



Dessa söta trosor lyckades jag vinna jag igår kväll! Vet att dom är köpta på Topshop.


Solbrills fick jag också med mig hem!


Nu ska jag sy om min klänning till en kjol, ni vet den från H&M. Tjusigt. /cecilia


Här langas det musik

 

/c

Påfyllning i garderoben...

Hejsan! Imorse vaknade jag av att mobilen ringde klockan halv 9, jag gick då upp, duchsade, åt frukost, klädde på mig och allt sådant. Vid halv 11 åkte mamma nicke och jag till Farsta c. Där gick vi runt och jag letade desperat efter ett par skor, typ gladiator-style, eller i alla fall lite "öppna" Och jag hittade faktiskt ett par, spanade in dom även igår men då var 37 slut. Själv tycker jag inte att de är världens snyggaste, men jag orkade faktiskt inte bry mig så mycket. Jag ska ju ändå nästan bara ha dom i Grekland... Handlade in lite sommarkläder till garderoben också. Här kommer bilder:




Flipflops från Stadium.



Skor från Din sko.



Bruna shorts från Indiska.
(Dom ser lite röda ut på bilden, vilket dom verkligen inte gör på riktigt. Dom är typ mörkbruna!)



Vita shorts från Gina.



Linne från Åhlens. Hahaha, så gulligt.





Blommig kjol från Cubus.





Rosa oversize tröja från Gina. (kommer nog bara användas på stranden)



HAHAHAH, va roligt det ser ut! Men det är i alla fall en Bandeau bh från Åhlens. (SKITBRAAA)





Blommiga trosor från Åhlens.


   
Produkter för "fräscha fötter" (de sista är dock för skavsår). okej..det känns ganska fel(äckligt, snusikgt..nått) att lägga upp här, men de funkar verkligen skitbra så KÖÖÖÖÖÖP!




Oj Oj Oj va många bilder det blev. Och inte är det allt inte. Nej du. Lite senare ikväll kommer det in lite mera bilder på det som kom till min ägo igår :) Nu ska (vill) jag äta middag, /cecilia


Nattugglor?

Oj jäklar. Jag märkte precis att bara under natten, eller alltså från 00:00 tills nu 02:30 har vi haft 9 unika besökare. På 2 ½ timma alltså. Det är väl  ändå ganska mycktet? Eller ja. Det tycker i alla fall jag! Hahha. Det kanske låter lite, men vi brukar ha 22 besökare på en dag och nu har redan nästan hälften varit inne och dagen har precis börjat. Men NU ska jag faktiskt sova, puss på er/cec

Hello Handsome!


Josh Duhamel.

En riktigt lyckad dag.

Hooola. Kom hem för en stund sedan. Kvällen blev riktigt lyckad, eller ja faktiskt hela dagen. Vid 2 åkte Julia och jag in till staden och gick runt för att köpa present och lite annat. Vi skulle möta alla andra klockan 7. Affärerna stängde 5. Ja, så Julia och jag satte oss på någon bänk på ("håll upp händerna, håll upp händerna, håll upp händerna för") Stureplan (Julia är den ända som behöver förstå) och käkade glass. Dagens andra dessutom. Vi fördrev tiden ganska lätt, med sånger, fotografering (av både de ena och andra, ha ha) och skratt. Vi mötte sedan upp Sara, Pennie, Anna-klara och Ebba vid kungsan. Där var det ju "Mat-festival" så vi gick runt och försökte välja mellan vääädligt många olika rätter. Tillslut vart det för min del kyckling-spett med vitlöksdip och ris. Vid 9 började vi åka hemåt och Julis åkte hem till sig, medans vi andra åkte till Pennie. Där hade Sara och Pennie fixat fram mycket gott (nästan för mycket!)  : Två paket glass, 3 påsar chips, en stor godispåse, 3 marabou choklader, 4 paket jordgubbar, en kladdkaka, en daimtårta och även 4 flaskor läsk. Haha! Själv vart man mätt efter andra tuggan. Men men. Vi körde sedan presentleken, och jag "vann" ett par solglasögon samt ett par uuuursöta trosor. Sedan körde vi singstar. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här. Så där har ni min dag. Nu måste jag faktiskt gå och göra mig i ordning och sedan sova. Imorgon ska mamma till Farsta, KLOCKAN 10. När dom öppnar dvs. (Hon vill nämligen hem och sola mitt på dagen...) Och självklart ska jag med. Måste dock gå upp typ klockan 8 eftersom att jag måste duscha och så. Jobbigt. Så nu måste jag i alla fall sova. Gooooooooodnight. /c

Ps. Bilder kommer förhoppningsvis imorgon.

It's summer time

Tjollahopp!
Nu är jag hemma från skolavslutningen den vart riktigt lyckad och jag hade skit kul.
Vi sjöng skolavslutningslåtar och åt jordgubbare och massa annat gott! Vi badade även i Susannas underbara pool och så solade vi såklart. Känner faktiskt att jag brännt mig lite. Vi tog några bilder, lägger in dom imorgon.Nu ska jag åka ut till min pappa för att äta middag med dom ikväll kommer inte träffa dom mer för jag åker ju till Italien på söndag så jag måste säga hejdå osv. Därför kan jag inte äta middag och fira Pennie väldigt tråkigt, men ni får ha så kul utom mig om det går haha!
kärlek

/A

Sveriges Nationaldag

Godmorgon! Idag gick jag upp vid 11 och satte mig och åt frukost. Pratade precis med Julia och vi bestämde att vi ska åka in till stan om ungefär en timma. Ikväll så ska vi allesammans fira Pennie som fyllde 15 i måndags. Vi ska ut och äta och så... Så Julia och jag måste köpa present innan. Nu måste jag gå och göra mig i ordning! Det blir nog inte så mycket uppdatering idag för min del, bara så att ni vet. /Cecilia

Skolavslutning


Idag så har jag Ebba och Susanna skolavslutning :) Jag har precis bakat en kladdkaka som vi ska äta och susanna har fixat jordgubbar + choklad som vi ska doppa jordgubbarna i mums. Snart ska jag hämta Ebba, jag väntar bara på att kladdkakan ska stelna. På söndag åker vi till Italien och jag längtar så mycket!
Måste åka nu!

ha en bra dag i värmen

/A

One tree hill


Snart ska jag nog sova... Har suttit och tittat på One Tree Hill i någon timma, men kan inte riktigt bestäma mig om jag ska se ett till avsnitt eller inte,? Jag kollar med kinesisk text, eller ja..tror jag i alla fall. Något konstigt språk är det, men inte vet om jag om det är kinesiska eftersom att jag inte kan kinesiska. Så jag lyssnar bara, på engelska dårå. Tur att jag är bra nog på engelska för att förstå! Nog om det. Jag tror nog att jag går och lägger mig, oth kan jag ju alltid se imorgon! Hoppas att ni har haft en bra dag! SovGott/c

STUUUUUDENT

Min dag i några bilder:



Lycka!


Jag längtar tills det är jag som får stå där och skrika.


fika....

Det har varit en väldigt fin dag tycker jag allt. Vid halv 2 åkte vi till gymnasiumet för att se när nicke sprang ut. Väl där träffade jag Marie som jag inte sett på evigheter, så det var riktigt kul! Jag blev lite senare ner stänkt av öl, och även vatten. Det var nämligen någon halvgalen person som sprutade med en vattenslang på flaken när dom åkte runt. Just då var vi bakom ett flak och mitt fönster var öppet. Så va tror ni hände? Jo, jag vart ganska blöt. dock var det fräschare än ölen...
Man blir så jäkla avensjuk på alla när man ser dom stå och skrika av glädje.
Men om fyra år, då jääävlar! Ha ha.

Vi åkte sedan hem och åt+fikade tillsammans med några gäster, eller närmare bestämt farmor, farfar och susie. Jag fick bara för en liten stund sedan 500 kr av min kära farfar. Så gulligt av honom. Föresten så kan det komma in lite fler bilder senare. Vi hade 3 kameror med oss och dem här var från en, hö-hö.

Bjuder på en dagens;



Tjooohej/Cecilia

When you believe



Var tvungen att lägga in den här, det var en tjej i 9an idag som sjöng den här så otroligt bra och jag började gråta mest för att jag tänkte på att Julia och Emma skulle sluta men även för att hon sjöng den så fint.
Oh nu rinner tårarna igen, fan fan måste ni sluta? jag kommer sakna er, jag älskar er flickor!
/Amelie

SOMMARLOV

Jag skriker jag jublar jag har sommarlov, förstår ni? jag behöver inte sätta klockan på halv sju på två ½ månad.
Jag behöver inte plugga, jag behöver inte tänka, jag behöver inte stressa, jag behöver inte göra någonting.
Jag skulle sluta skolan på tisdag igentligen men jag åker ju till Italien på söndag med konfirmationen så därför slutade jag idag. Men då hade jag som sagt inte någon skolavslutning och därför känns det inte riktigt som sommarlov ännu men jag försöker göra mitt bästa för att få lite sommarlovs känsla :) Jag Ebba och Susanna som också ska till Italien ska ha skolavslutning imorgon med jordgubbar och annat gott, efter det kommer jag verkligen känna att det är sommarlov.
Det var ganska hemskt idag, jag var tvungen att säga hejdå till Emma som flyttar till Gotland och jag har känt henne i nio år nu, men jag kommer häsla på henne och hon ska komma hit och hälsa på det har hon lovat!
Julia slutade också idag och det var så himla hemskt, jag träffar henne på söndag igen för hon ska också med till Italien men tanken av att det var sista gången i skolan med henne fick min mage att vrida sig utochin. Jag kommer sakna er enormt! & cicci dig har jag inte ens sagt hejdå till? Vi kommer inte träffas på 5-6 veckor? jag kommer sakna dig så sjukt mycket hjärtat! Annie jag saknar dig redan, det var tur att jag hann säga hejdå innan du åkte!

Nu har jag lite brådis jag ska på student och jag har inte fixat håret än. Ha en bra kväll i det fina vädret!

/A


Life is a flower

Carry on smiling and the world will smile with you


/A

Rosa Nagellack

Håller på att fixar och trixar här hemma just nu. Städar och sätter upp ballonger och sådant stuff, hö-hö. Målade för en stund sedan naglarna, valde de gullig rosa, från Depend. Har inte hunnit fixa mig själv än, så det måste såklart också göras. Har som ni kanske märker inte alls tid för bloggning just nu, men ikväll kanske det dyker upp lite bilder från dagen? Man ska aldrig säga aldrig. PussochHej/ Cec


Rosa nagellack från Depend. Nummer 111.

Skrubba

Idag ska vi till skrubba och bada + sola fan vad skönt! Idag efter skolan så kan jag säga någonting som jag längtat efter sen augusti, jag har sommarlov! Det är helt sjukt, gud vad underbart!!
Jag hinner inte skriva mer nu för jag ska hämta Ebba med moppen nu puss & kram.

/A

I'm Yours....

 

Jag har inte lyckats lägga mig än. Tiden bara susar iväg. Jaja. Bjuder på lite musik, det låter väl bra? Jason Mraz- I'm Yours. Låten man aldrig tröttnar på. Det är bara en sådan låt. Den låten kommer spelas på min iPod (som funkar HELT nu!!) the whole summmmmeer! Sommar Hit nr 1. (ha ha) Jag har i för sig redan lyssnat på den under två sommrar, men som sagt: Det är en sådan låt man aldrig tröttnar på.

Men nu ska jag verkligen sova :) Godnatt /cecilia.

Klänning

Kommer ni ihåg när jag ville få lite hjälp med en klänning? (Se här) Jag ville ha den vita, men just då var den slut. Så jag beställde den svarta, och i förrgår fick jag den. Förstår ni hur lång tid det har tagit? Jag har iförsig fått typ brev där det står att den ska komma i början av juni, men ändå! Det var lixom 2 månader sen sedan!
Men jag har i alla fall fått hem den svarta klänningen nu, och den är så grymt fin! Jag fottar den nog imorgon! Är väldigt sugen på beställa en vit också nu, men hur det blir återstår att se! :)

image41
Från Halens,

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Även fast jag kan sova hur länge jag vill imogon! /Cecilia

dagen avslutad!

Ännu en dag närmare sommarlovet och jag verkligen älskar det! Den här veckan har varit underbar inte haft något plugg utan bara softat som aldrig förr.
När jag kom hem efter standagen så hade jag väldigt ont i benen jag har gått och gått och återigen gått.
Vi gick till en guldsmeds affär vid mariatorget och frågade om vi kunde göra min ring mindre men den skulle inte bli klar förens i september och eftersom att jag konfirmerar mig i juni så blir det lite svårt.. Men vi gick till NK och där skulle det bara ta två veckor så det blir perfekt. Vi lunchade på rival som liger på mariatorget och det var jätte trevligt!
Min storasyster och jag åkte till länna för att träffa mamma vid 5 tiden då vi hittade en moppe hjälm och den här sitter i allafall kvar på huvudet :) Så jag hämtade moppen hos pappa och på väg dit mötte jag Annelie och Annie så vi åkte tillsammans hem så det var ett trevligt sällskap. Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag är så sjukt trött.
god natt.

/A

Sinnesjuka (jag är-) Lost

höhö. Fiffig rubrik. Eller det kanske bara är jag som förtstår..(?) Gud vad jag är töntig,.

Har suttit och tittat på Lost. Det är två avsnitt idag. Dvs. dubbelt så komplicerat för min hjärna. Herregud säger jag bara. Den serien är så jääkla sjuk, alltså den är verkligen det- Sinnesjuk. Men eftersom att jag var riktigt dum och började titta redan vid start, och sett det tills nu, kan jag bara inte sluta. Det går lixom inte. Jag MÅSTE veta vad som händer. Jag fattar dock inte ett piss nu för tiden, men jag kan ändå inte låta bli. Jag sitter som ett frågetecken en timma varje onsdag framför Lost, och frågetecknet blir bara större och större, och jag fattar mindre och mindre. Haha! Men ne fan. Nu har jag ju stått ut att sitta som ett frågetecken en väldigt långt tag, så jag klarar nog det ännu längre..skulle jag tro. Men ja. Slutpratat om Lost.. Imorgon tar min bror studenten, så då får vi hem lite gäster och sådant, vilket betyder att jag behöver städa. Snart. Först är det ett till avsnitt av Lost. 22:45 till 23:45 ifall någon därute undrar. Kyss/c

syskonkärlek i högsta grad


Jag och lillasyster - min glädjespridare

I'm so happy, I'm so glad.

Nu är jag sådär glad igen, FÖR MIN IPOD FUNKAR! eller ja..nästan! Jag köpte en Ipod (rese-)laddare idag för att se om det funkade att ladda då. Och konstigt nog så gjorde det de! Allt det här betyder att jag inte behöver köpa en ny innan Grekland. Åhh. Då har jag pengar så att jag kan shoppa där också, för skulle jag behöva köpa en ny podis skulle jag knappast ha något över. Men jag kan fortfarande inte förstå varför datorn inte kan koppla upp ipoden? Jag kommer ju aldrig kunna lägga in nya låtar eller något. Men men. Det är inget beskymmer nu! I värsta fall så blir det en ny ipod efter Grekland.

Jag har i alla fall nästan precis varit i centrum, köpte ett par solglasögon från Glitter, och det behövdes verkligen. Köpte också ipod reseladdaren som jag sa. Pics:


"Laddar" ooh, TACK GUD!


Bikinin jag köpte igår- love it. H&M.


Wayfarers från Glitter, 79 kr.


Ellinorskan steker pannkakor just nu. Och sedan ska vi smaska på det med grädde och sylt.Gott va? Mhhhmmmm.... /cic

Helu




Som amli skrev slutade vi 11 idag. Då tog jag en promenad hem, och satte (la) mig och solade. Och herregud va varmt det är! Det STEKER verkligen! Sen dess har jag varit ute, och nu ska jag ta en lite cykeltur med min syster, ha ha. Måste även till centrum lite senare, åker förhoppningsvis med min mooooor. Egentligen var det träning ikväll, men den blev (som vanligt?) inställd... synd så synd. Föresten var det här den sista dagen tillsammans med min bästis i min skola, så jävla fruktansvärt hemskt. Jag fattar knappt det själv, hur fan ska jag klaaaaara mig? Och en annan hemsk sak är att vi kanske kanske inte kommer träffa varandra på typ EN MÅNAD? Hon åker till italien in one week, dagen innan hon kommer hem åker jag till Grekland och är där i två veckor. Shijses. Gud vad jag kommer sakna henne! Men nu måste jag gå, ska ju som sagt till konsum. Eller det kanske jag inte sa? Ja, men jag ska i alla fall cykla till konsum. Puss!/c

underbardag

Idag så slutade vi elva och det var så otroligt skönt att bara behlva vara i skolan två ½ timme.
Planerna idag är att jag ska åka in till stan och äta lunch med Anna, min gudmor och min storasyster sedan ska vi kolla på en ring till mig som jag ska få i konfiramtionspresent :) vill ni veta något mer? jag har skolavslutning imorgon eftersom att jag åker till italien på söndag jiiiiiiiiipppi och något som gör det mycket bättre, det här underbara vädret!
hoppas ni har en lika bra dag.

/A











Godnatt!



Mina fötter värker, mitt huvud värker och jag är bara allmänt slut i hela kroppen. = Sovdax!
Imorgon har jag turen att sluta 11:00. Soft. Chill. Skönt. Allt jag kan säga, hö höööööö. Sov sött/ Cecilia

Underbar dag

Halloj. Fy tusan vilken bra dag idag alltså. Allt har bara varit så..bra! Efter skolan så tog julis och jag bussen till stan och började våran lilla tripp efter secondhand butiker. Julia hade nämligen väldigt tråkigt i skolan så hon skrev upp massor av secondhand butiker på ett papper, samt adress! Hhaha. Hon är så smart min söta (bästa)vän. Vi var dock bara inne i 3 affärer av alla typ...20(?) som stod på pappret. Jaja. Vi hade det i alla fall bra! Jag kom hem med en till ny bikini och en liiiiten väska från monkis. Har ingen kamera så jag kan tyvärr inte fotta, men kan ju visa på detta sätt:

     
från H&M, 98:- per del.                                   från monki, 100:-

Nu sitter jag och käkar glass, andra för idag. Tur att man FÅR äta massa glass på sommaren! Hö hö. Men nu ska jag fortsätta äta och sedan väntar duschen! /cecilia

bloggen flyttad

Gud vad skönt att jag kunde logga in, har inte kunnat göra det på två dagar för att bloggen höll på att flytta. Cecilia kunde ju skriva så jag vet inte om jag hade väldigt otur eller om hon hade tur? aja det spelar inte så stor roll, tänkte lägga in lite bilder från helgen och mina inköp:)

Bilder från i fredags när vi grillade

    

Mina inköp

  
Tunika från Cubus
 
 
klänning från h&m (som jag ska ha på Ebbas dop i Italien)

 
skor från dinsko och linne/klänning från Indiska

 
två baslinnen från cubus

  
bikini från H&M och tunika från gina triocot

Idag den 3 juni så åkte jag Ebba, Annelie, Susanna och Annie in till stan runt tio vi hade med oss matsäck och satte oss i kungsträdgården och hade picknick det var hur mysigt som helst och jag har inte skrattat så här mycket som jag gjorde idag på länge! Vi fick sällskap av en klass som gick i 1an och dom var så himla söta "klara färdiga stå på händer" "Linnea k Cristoffer och Moa kööööör" haha jag kan tänka mig att susanna sitter och småler för sig själv när hon läser det här :) Justja vi fick 'ven gratis pastasallad som var jätte god det var en klass som inte ville äta pastasallad utan hellre ville gå på mcdonalds så då delade lärarna ut pastasallader och Annelie blev väldigt glad och sa tack tusentals gånger haha sötis! Sen får vi inte glömma estländarna som fick oss att skratta :)
Här är lite bilder från idag också

     

när jag kom hem så gick jag ut med mina hundar och silca badade men tosca höll sig på land
  

Jag avslutar det här långa inlägget med en dagens outfit



Shorts från H&M
Tunika från Cubus
Skor från skopunkten

om 5 dagar åker vi till Italien, fan vad jag längtar!

/A

Ointressant

Tjoo! Idag har jag en jätteskön vecka, på onsdag slutar jag 11:00, och på torsdag och fredag är jag ledig! Sjukt skönt. Jag är verkligen så jävla skoltrött just nu, så det är bästa tajmingen! ha ha. När jag kom hem från skolan klockan halv 3 så gick jag direkt ut i solen, la mig på magen och somnade. Ovanligt? Nej, det gör jag ALLTID när jag ligger på magen...  Vaknade dock klockan 15:00 när det här tuuuuutet är. Varje första måndag varje ny månad, klockan 3, fick jag lära mig när jag var liten. Jag tittade på klockan, javisst var den 15:00, och det är en ny månad, och första måndagen. Där ser man. Dom testar sitt larm för krig eller något liknande. Jag har inte hört det på jääättelänge, förra året kommer jag ihåg att jag hörde det jämt, varje månad dvs. Men nu verkar det som om det inte är varje månad längre? jaja.

Bjuder på en sommrig Mischa.
image242



puss och hej /cecilia

Jordgubbar i massor.

image235

image234

 

Hej. Jag ville bara sukta er lite. Inget annat. Min hamster tycker också om jordgubbar. Ganska mycket faktiskt. Och han är inte bara lite söt heller. Hah!

image237
Ser ni hans bigga gap. Han ville få in den i kindpåsen...

image238

  

Elli plåtade även hennes bebis, och här kan ni se resultatet :)
Nu väntar duschen.../cecilia

Min iPod är trasig....

Jag har en väldigt dålig nyhet... Min IPod är trasig. Och jag ska till Grekland om 13 dagar. Jag ska alltså åka till Grekland, vara där i två veckor, UTAN MIN IPOD! Va fan, det är ju då man HELST vill ha den. Jävla skit. Jag kan inte ha min mobil heller, för den USB kabeln är ju sönder, och musiken som finns där nu  S U G E R.  Jag måste fan köpa en ny, en helt ny iPod som jag använder i två veckor. Hellre det än ingen alls...

image232
En suddig bild på min TRASIGA ipod.

Cykla

image230
Chole




Nu ska jag cykla till konsum, jordgubbar, melon och  vaniljglass ska inhandlas.
Hoppas bara inte glassen smäler på vägen hem..../c

stranden

Jag ska åka till stranden nu för att träffa alice och kalle, jag ska även åka emd min moppe!
Första gången, gud så kul :) måste gå skriver senare idag då läggar jag in bilder från i fredags och mina köp.ha en bra solig dag

/A


Stek

Hej. Jag har inte så mycket att säga egentligen, jag ville bara skriva några rader, he he. Idag är det sådär sjukt varmt igen, temprometern i solen visar 34 grader, inte dåligt! Jag har legat och pressat i två timmar nu, men mer lär det bli, jag ska ligga hela dagen. Eller kanske inte, då kommer jag vara brännskadad ikväll, rejält brännskadad. Fast jag har i för sig smörjt in mig med solskyddsfaktor... Men i alla fall. Nu ska jag sola, och sen ska jag sy klart min kjol eller något annat skojj. Tack för mig /cicci


FÖRESTEN. Idag är det 1 JUUUUUUUUUUNI!

sämst uppdatering!

Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering men jag har inte haft en sekund ledigt!
Tänkte skriva om helgen för den har varit helt underbar!
I fredags så hade vi hemstudie dag men Ebba och jag möttes halv nio i centrum för att åka till skolan och redovisa matte, men jag var inte klar med stegtestet så jag ska göra dte på måndag istället.
Vid tio gick vi upp till syslöjden där jag skulle sy klart min grytlapp, blev nästan klat hoppas på ett VG!
Vi åkte från skolan vid halv tolv tiden då hoppade vi på 816 som Annie satt på vi åkte hem till Susanna, åt glass badade i hennes pool och solade det var så jävla härligt. Vid halv tre åkte jag och Ebba hem, Ebba skulle på student och jag skulle ute med vovvarna. Jag åkte tillbaka till Susanna efter någon timma då blev det mer bad,
sedan kom även Annelie och vi fyra åkte vidare till centrum där vi mötte Ebba och köpte middag efter som att vi skulle grilla i slottsparken. Jag orkar inte skriva om kvällen nu men ni kan läsa om den i annies blogg den var verkligen helt underbar tack tjejer "oh vad jätte snällt" att ni gjorde det till en av dom bästa kvällarna m¨ste bara skriva att vi tog nattdopp och det var då himla mysigt.

På lördag morgon så vaknade jag Susanna, Ebba och Annie upp hemma hos Annie runt nio då vi åkte hem till var och en för att duscha och fixa iordning oss. Runt halv tolv så möttes vi och åkte in till stan, vi skulel italienshoppa.
Vi åker ju om exakt en vecka :D fan vad jag längtar! Men iallafall jag hittade väl inte så där jäte mycket saker men det var väl hyffsat måste iallafall åka in en dag till nästa vecka för att köpa det sista.
Jag lägger in bilder imorgon på mina inköp.
Lördag kväll då, När jag kom hem från stan så berättade mamma att Maria (Alice mamma) hade bjudit oss på middag så vi åkte dit där var även kalle och Olla och Anna så vi grillade kött och badade så frymt mysigt.

Morgondagen ser jag fram emot, jag ska göra moppen till Alice och hämta upp henne sedan möter vi kalle och åker ner till maren och solar och badar chillpill.
Susanna har föresten beställt biljeter till pip nu fan vad kul det kommer bli!
Nu ska jag tänka på refrängen och försöka sova vill inte missa en minut av solen imorgon.

God natt
/A


Summer

image229

Jag har precis tittat lite på One tree hill från 4e säsongen, alltså gud, den serien är verkligen världsbäst. Nu ska jag i alla fall kolla på film och sedan ska jag sova. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra...Antagligen sola. Och sen måste jag tyvärr plugga matte, blää. Typ 3e gången denna termin? Haha. Natti Nattiiiii/ c

RSS 2.0