You dont know how lovely you are I had to find you, tell you I need you

Nu har jag krypit till kojs och ligger och kollar på film, så himla skönt har verkligen längtat efter min sköna säng efter allt pluggande. Har verkligen pluggat skit bra idag! Efter skolan så åkte jag Ebba coh Susanna och pluggade No till provet på fredag på vårat nya favorit café som Julia och Cecilia visat oss för några veckor sedan. Det gick så mycket bättre att plugga där än vad det gör av att sitta hemma och plugga, samtidigt som det är så mycket mysigare och roligare!
Så det lär ju bli en vana att plugga där minst en gång i veckan skulle jag tro.
Sen när jag kom hem vid sju tiden så satte jag igång med engelskan har gjort klart nästan hela steget nu i oförsig har jag börjat skriva det på svenska men när det handlar om engelsk historia så är det enklare att skriva på svenska först och sedan översätta till engelska så imorgon har jag ett viktigt arbete att slutföra. Imorgon har jag bestämt mig för att plugga skit mycket i skolan, det brukar aldrig gå men om jag verkligen bestämmer mig så hoppas jag att det ska gå lite bättre + jag hoppas att jag har hjärnan med mig och speciellt turen för annars lär det väl låta osm alla andra dager "Jag hatar den här dagen, fast den inte ens har börjat"

Nu tickar klockan alldeles för snabbt, Godnatt vänner

A


Godnatt




Nu ska jag släcka ner och krypa till kojjs.

With Love/C

Lars+Anya

Tjena! Tittade nyss på Idol/Top model. Zappade lite sådär. Idol var utan tvekan Lasse bäst. Åh, min Lasse. När det gäller Topmodel så tycker jag att det var helt rätt att Dominique fick packa väskan. Jag hejjer på Anya. Vet ju iförsig redan vem som tar hem allt, men hejja kan man ju alltid. Och med det där ska ni inte tro att Anya inte vinner. Nejnej. Jag säger ingenting. Varken om hon vinner eller inte. Jag hejjar på henne vilket som! Hah!




/Cecilia

En outfit

Hejhopp! Skoldagen var helt okej, fick inte så mycket gjort, men jag gjorde i alla fall klart no:n. När jag kom hem bestämde jag mig för att jag för en gångs skull vill visa er vad jag haft på mig idag. Så här har ni en dagens;





Jag har på mig en skinnjacka och en grå kofta från Ellos, halsduk från Åhlens, skor från Skopunkten, Kjol, trä-armband, örhängen och ring från H&M och Guldfynd. Min väska kommer från H&M.



Nu måste jag plugga! Tjing /C

Godnatt!



Tittade nyss på Idol. Kom inte ihåg namnet på tjejen som åkte ut, men rätt var det. Eller nej, hon Jenny som också hängde löst borde ha åkt. Avskyr hennes röst. Den skär in i öronen på något sätt, haha! Men men. Nu ska jag gå och blåsa håret och sedan krypa till sängs. Imorgon bär det av till skolan. Sov sött allesammans! /Cecilia

Apelsinjucie

Min dag har bestått av plugg, apelsinjucie, facebook och återigen plugg. Roligt? Nja, tvivlar på det alltså. Kom nyss på att jag inte har druckit något annat än apelsinjucie idag. Till frukost- färskpressad hemmagjord apelsinjucie (mami köpte någon smart göra-apelsinjucie-lätt&enkelt-själv-grej igår!) Mitt på dagen- Godmorgon-apelsinjucie, till lunch- Godmorgon-apelsinjucie och för en stund sedan det samma- Godmorgon-apelsinjucie. Aledningen till att jag inte gjorde själv var att jag är för slö. Visst det är väldigt enkelt att göra jucie med den där göra-apelsinjucie-lätt&enkelt-själv-grejen, men det är ju ännu bekvämare att bara hälla upp från ett packet.

Back to work nu alltså. Jag. orkar. inte. men. jag. måste....tyvärr.
Hörs om ett tag/c

13:19

Nej men tjena vänner! Mår ni bra? Jag mår helt okej. Sitter och pluggar. Har ju hemstudiedag precis som Amli redan berättat. Jag är alldeles snart klar med min hk-slutreflektion, sedan är det bara slöjd-slutreflektionen och slutsatsen på no:n kvar. Undra hur lång tid det tar..... Well well. Hoppas ni får en bra måndag, Kisses /c

Här får ni något att titta på;


Bilder: jag
Ojoj, vilken livsnjutare!

so do you.



You're simply the best thing i never had.
And if you want me to be real deep, i hook you up with some poetry.
The fields are green and the skies are blue. They both look pretty good baby girl
but then so do you .I need you baby so stay by my side.

Hemstudiedag



Idag är det hemstudiedag väldigt skönt tycker ja, men jag måste plugga exakt hela dagen för att hinna med allt. Har bestämt att jag ska börja plugga halv tio för då skulle vi börjat egentligen, så nu dom sista 6 minutrarna ska jag kolla lite bloggar. Pusshej /A


Lucky me

Märkte nyss att One tree hill säsong 5 kommer ut den 26 nov. Perfekt. Nästan. Jag fyller ju år den 28e. Och självklart önskar jag mig den, och vem vet, om de beställer den, då kanske jag får hem den på min födelsdag exakt? Det vore ju väldigt......skojj! Hah! Och Gossip girl säsong 1 kommer ut den 10e dec. Nästan perfekt till julafton? Föresten, idag är det exakt 2 mån kvar tills jag fyller år. Länge, men ändå ganska kort. Jag är en sådan person som älsar födelsedagar. Verkligen älskar. Så att ni vet.


Hittade föresten mitt skolfoto 2001. Vilken klass gick man i då? 7 år sedan ialf. Och då var jag 7 år. Vilket betyder att jag precis hade börjat i 1an. (Om det stämmer har jag dock ingenaning om...)



Vadå bakåtslickat hår? Jag får lite kines-ögon. Kineser är i för sig riktigt söta, men sådana där ögon bör inte jag ha. Jag ser ut som en blanding mellan en kines och någon insekt. Hahahaaha! Och föresten. Ser jag inte yngre ut än 7år? Eller har jag fel? Ser 7åringar så där småa ut?



Sängen kallar. Hej och hå. Godnatt och sov gott. Puss och kram. / C

Skolfoto år 9



Sitter och webbar med Angelica. Vi visar våra skolfoton. Både årens och väldigt gamla. Jag blev väldigt hemsk på mitt skolfoto i år, (okej hur ofta säger man inte så?). Eller å andra sidan, långt i från är det helt okej, men nära, NEJ NEJ NEJ. Jag är snäll idag så ni kan får se. Skratta bara inte.




/Cecilia


Ett par bilder:

Eftersom att jag har så otroligt tråkigt så kan jag ju lägga ut lite bilder jag fotade förra lördagen, på Kolmården. Här har ni en hjort(?) familj:









Tjong/ C

Halv åtta

Vad har ni för er en söndagskväll som denna? Jag själv har precis ätit tacos och innan det tittade jag på tooopmodel. Nu tänkte jag antingen titta på oth, eller sy klart min tröja (vet att man måste sy klart den i skolan, men whatever, man måste ju inte sy klart den om man inte vill, så då spelar det väl ingen roll om jag gör det hemma istället för i skolan?). Har verkligen ingenting att berätta nu så jag sätter väl punkt här, Pussochhej /Cecilia

Don't forget:


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=10262

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33772

härliga dagar

Godmorgon, godmorgon! Har precis vaknat upp i solljuset, blev lite irriterad av det först men nu är det bara mysigt med små solstrålar inne i rummet. Jag vet att jag verkligen är sämst på att blogga men jag har inte haft internet på två veckor och sen har vi varit i falun så jag har inte kunnat komma in på bloggen. Det är allt jag har att skylla på. Men jag ska bli bättre det ska jag!

Dom här dagarna som jag inte har skrivit om har varit helt underbara, vet knappt vart jag ska börja?
Ebba har fyllt år födelsedagen vart väldigt lyckad, jag och susanna åkte hem till ebba tog på henne ögonbindel och klädde på henne karlssonkläder (Storskjorta, hängselbyxor, väldigt fin hatt ochpropeller på ryggen)sedan tog vi med henne till stan där vi strövade omkring lite innan vi gick mot humlegården. Där satte vi Ebba på bänk med ögonbindeln fortfarande på och så fick hon hålla mobilen i handen och nör alarmet gick skulle hon ta av sig ögonbindeln.
Brevid henne hade vi satt fast en tråd som hon skulle följa som ledde till våran picknick filtdär vi dukat upp mat och tårta och presenter såklart! Fastän tårtan blev mosad och en konstiggubbe hade tagit bort tråden så blev dagen väldigt lyckad!
Vi fick också ett stortgäng med megafon att sjunga för ebba på kungsgatan, kul va?:)

Förra helgen spenderade jag också med Susanna och Ebba på fredagen så träffades vi i stan på kvällen för att sedan möta upp Niclas och Daniel (två killar vi träffat på festivalen i karlskoga som kom till stockholm över helgen) Vi hade det väl kul mycket att prata om iallafall.
Nästa dag vaknade vi upp i min mammas killes lägenhet åt frukost och fixade i ordning oss, sen gick vi en liten runda på götgatsbacken för att sedan åka hem. Vi möttes upp på kvällen igen för att vi skulle vaa servitriser på en fest, det var skit kul och vi fick femhundra kronor var för att hälla upp vin under två måltider och vispa grädde. Så nu har jag lite mer pengar, känns väldigt bra måste jag erkänna.

I måndags åkte vi till falun och hela veckan var heltenkelt skit bra, det gör ont i mig när jag tänker på att vi bara åker dit en ända gång till. stor pink.

Usch vad mycket text det blev, om det är någong som ens läser mina få inlägg så lär den ju iallafall inte orka äsa det här..  Jaja skit samma det blir nog bra.
Jag lägger in bilder under veckan också från falun och allt.
Ha en bra dag!
/A


söndag

Godmorgon hörrni! Mamma väckte mig vid 10 av att hon drog upp rullgardinen och lät solen lysa upp i hela rummet, haha! Idag händer det inte så mycket, ska träna vid halv 2 och sedan ska jag nog bara ta det lungt, är fortfarande riktigt trött efter veckan. Imorgon är jag ledig också, niiice. Pusssar/c


En väldigt gammal bild. Har för mig att det var den dagen vi vandrade, med Sara Gårdmo. Hah! På bilden är det i alla fall Julia, Angelica, jag och Amelie.

00:48

Hej på er! Kom hem från bion för en stund sedan. Filmen var jättebra, satt med ett leende genom hela filmen. Kan även berätta att Susanna kände något hårigt djur vid sina fötter, hon säger då helt förskräkt till mig och jag drar snabbt som attans upp fötterna, vi båda börjar sedan asgarva. Det var som om en hund eller något sprang runt där nere påstod hon. Jag vågade ju självklart inte känna efter, så feg som jag är, hah! Men efter kanske 20 min så märker Susanna att det kanske bara var stolen som var väldigt långt ner (mot golvet alltså...) som hon hade dragit sitt ben mot. Haha! Då hade vi alltså suttit där asrädda men samtidigt inte kunnat slutat garva i 20 min, fötterna upp i luften, och det hade inte varit något alls? Ett gott skratt fick vi i alla fall.



Nej nu mina vänner ska jag gå och tvätta bort sminket och allt som tillhör. Sedan ska jag dyka ner i sängen. Sleep tight kompisar! /C

Patrik 1,5

Hooola. Har ganska bråttom, men tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg. Snart ska jag möta ami så ska vi åka in till stan, och där möter vi upp alla andra. Patrik 1,5 ska vi titta på. Någon som har sett den?



Måste kila nu. Puss och hej! /C

Breakfast

Vaknade vid 12 idag av att syster kom in med frukost på sängen, (tack!) Hoppade sedan snabbt in i duschen, sminkade mig och satte på mig kläder. Nu är jag klar. Mamma, pappa, elli och jag ska iväg till Sickla och handla lite. Ikväll ska jag in till stan för att gå på bio med alla vänner. Trevlnas. Ska åka nu, men ha en bra lördag så hörs vi ikväll! Tjing! /C

Uggs



I vinter vill jag utan tvivel gå runt i uggs. Eller åtminstonde uggs-kopior. Hittade dessa på Halens, 199 riksdaler. De finns även i beige, men jag vill ha svarta. Tror nästan att jag ska köpa dessa. Fast kvalitén kanske inte är på topp, men de är ju ändå så pass billiga!



Har föresten suttit framför tvn och tittat på film med syster och mami, Monster till svärmor, visades på trean. Nu ska jag sova. Fy vad skönt det ska bli att krypa ner i sin egna säng och bara....sooova! Är rusikgt trött efter en ganska galen vecka, ha ha! Godnatt på er! Pussar /Cecilia

Falun v. 39














/C

Hej!

Nu är jag hemma igen! Har haft en bra vecka i Falun med alla vänner (saknade dock bästis Juli extremt). Vi har gjort en väldigt massa. Bla. sytt kläder, fått utbrott på allt som har med tyg och nålar att göra, skrattat massvis, lyssnat på denna underbara låt som Amli fått mig att älska, gått till den lille staden, lagat mat för fulla muggar, labbat och suttit i korridoren en hel kväll pga. en hemsk stank som befanns sig i rummet. Rummet hade varit olåst, vi var nere och åt det otroligt goda kvällsmålet och när vi kom upp till rummet igen STANK det där inne. Ush. Vi anklagade så gott som alla killar i våran korridor för att de hade gömt en stinkbomb eller något i rummet, men icke, så var det inte. De som stank var inte en stinkbomb, nej, det var en påse med massa gammal mat bla. broccoli som Pennie och Anna hade glömt att städa undan. Sara och jag lånade i alla fall någons killparfym och sprutade ner i rummet. Blev det bättre? Nej. Nu luktade de en blandning mellan gammal broccoli och killparfym i rummet. Man svimmade väl nästan när man stack in huvudet i rummet. Haha! Nog om det.

Nu känns det väldigt surt att vara hemma, ensamt på något vis. Har ju umgåts med kompisar 24 timmar /dygn i 5 dagar. Och nu sitter jag här framför datorn, ensam. Väääääädligt tråkigt har jag ska ni veta. Imorgon ska vi i allla fall allesammans träffas igen och se på bio. Yey. Längtar.

Har inte fottat så mycket men lite. Bilder kanske dyker upp. Observera kanske.
Puss puss puss och hej! /Cecilia


Falun,

Hej på er! Gud vad jag jäktar. Om någon har missat det så drar jag (och även ami) till Falun imorgon. Med skolan ifall ni undrar. Dit åker vi en gång/termin för att ha de praktiska ämnerna. Sometimes fun, sometimes boring, veeeery boring. Av någon konstig anledning mår jag alltid dåligt där, den sjukdomen har Julia och jag döpt till Falun-sjukan. Ush. Den är hemskare än någon annan sjukdom. Hoppas jag inte drabbas nu den kommande veckan, då blir det inte kul. Nej nej.

Men! Jag har tagit med mig en jäkla massa alvedon, och är det något som kan rädda en någorlunda bra från Falun-sjukan är det just, - Alvedon!

Jag måste packa färdigt nu. Sedan krypa till sängs. Ska upp tidigt imorgon. Ska samlas i skolan 07:45. Så ja, när behöver jag gå upp? Kanske... 06:10 eller något liknande. Hur ska jag klara det? Jo! Jag ställer min väckarklocka på högsta volym, -Paaaaaaaaanta mera kommer min mobil sjunga högt som satan. Då vaknar jag. Definitivt.

Och vi hörs säkert någon gång i veckan. Det finns ju datorer där. Men om jag kommer sitta där och uggla tvivlar jag dock på. Så i värsta fall hörs vi igen på fredagkväll, då jag är hemkommen igen. Det låter väl bra? Ha det gött nu kära ni! Puss Puss! /Cecilia




Bilder: Jag

Att dessa djur kan vara så farliga har jag svårt att fatta. Dem ser ju så....söta ut? hah!

16:59

Sådärja. Nu har jag både tränat och klippt luggen. Den växer verkligen så att det knakar. Två veckor har gått och den hade redan växt över ögonen. Men nu är den lagom lång igen! Nu ska jag börja lägga fram alla saker jag ska ha med mig till Falun tänkte jag. Sedan ska jag tydligen fotografera Ellinorskan också. Wellwell. Måste börja nu. Tjjjjjing! /cicci


My bestfriend

Godmorgon allesammans! Idag har jag ganska mycket att göra, ska träna, packa och allt som hör till och måste även hinna åka och handla lite små saker! Lägger ut två bilder från fotograferingen i torsdag. Men man blir ju så irriterad på att de blir helt värdelöst bildkvalité när man lägger upp dem här? Ohh. Det är i alla fall sjuktfina, och julia var riktigt duktig, som å andra sidan ni kan se.





Pussochhej! /C

Surikat





Foto: Jag

Har suttit i 3 h nu och planerat hemkunskapen med Sara. Måste nämligen ha det på måndag då vi åker till Falun. Gick upp 06:20 imorse så ja, ni kan ju gissa hur otroligt trött jag är just nu? Med dessa söta foton säger jag i alla fall godnatt. Pussar på er! /Cecilia

Hemma

Hallå! Kom hem för cirka en timma sedan. Dagen har varit helt okej, har fottat en massa så jag har ett par bilder att visa er sedan. Eller jag kan visa en redan nu;


Foto: Jag



Nu ska jag slå en pling till Sara. Puss och hej! /C

Kolmården

Godmogon! Nu ska jag tll Kolmården. Suck. Hej på ett tag! /C

Nicole



Tjohoo
! Vad händer? Jag sitter här och är helt slut, vet inte varför egentligen, men är så fruktansvärt trött nu för tiden. I alla fall. Mamma och jag var ju förbi Farsta C och jag kom hem med ett par saker; en svart mysdress, ett par chinos, en lila halsduk och ett par lila stumpbyxor. Trevlans. Sitter i mysdressen just nu och den är underbart skön, hah! Nu tänkte jag måla naglarna och sedan krypa upp framför tvn med lite godis. Det är ju fredag. Bilder på de nya inköpen dyker säkert upp lite senare föresten, om någon dag eller så. Ciao! /C

friday

Fredag idag. Känns otroligt skönt! Idag har jag varit väldigt effektiv i skolan, varit på SYV (gymnasium) info, redovisat projektsteg 20 i spanska, ätit fruktsallad till lunch (typ första gången jag blev riktigt mätt i skolan!), redovisat 21 i engelska och klippt ut delarna till min munkjacka jag ska göra i sy slöjden. Så det känns toppen! Nu snart kommer moder hem så ska vi ta en sväng till Farsta. Ska kolla på en mjukisdress, skor och lite annat. Måste göra mig helt klar nu. Hörs ikväll! Pussar /C


Ps. Föresten, Mammas väska är hittad och kom hem hit till oss igår! YES. Så nu har jag min rosa plattång och min kamera laddare! hihi.

!!!!!!!!!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Fan fan fan fan. Jag satt och sökte på Top model 10 för att se om det stod någonstans vem som åkte ut, klickade på den första och där står det stort som attans "**** THE  WINNER OF AMERICA'S NEXT TOP MODEL 10" åååååååååååh. Jag har förstört allting, eller ja, hela Top model.

Nu var det roliga över. Jag vet som vinner. Fan. Men jag ska inte berätta för någon, I promise. Eller om någon ber och bönar så visst för mig, men vem VILL veta i för väg? Ohh. I'm so stupied.




C

18 sep

Goddagens! Kan kort beskriva min dag, började med friidrott på IP, åkte efter skolan till stan med ebba och ami för att möta upp Julia. Även Susanna kom förbi en stund innan hennes teater. Vi satte oss på julis och mitt faviscafé, vi kallar det gaycafét men vad det heter har jag inte en susning om, det ligger i alla fall i gamla stan.  Jag var hungig som en varg så jag slog till på en lasagne, 75:- fick jag punga ut, inte schyst mot plånkan men det var väl värt det antar jag. Äta bör man annars dör man. Hah! Ebba och ami gick sedan och Julia och jag gick till ett urmysigt ställe där jag fotograferade henne. Hon är duktigt hon! Vid halv sju började vi dra oss hem, skilldes åt och jag åkte hem. Åt middag, tittade på Idol/Top model, (lite både och, haha!) men missade PRECIS vem som åkte ut, men tänkte kolla upp det nu. Sen ska jag plugga. Imorgon är det projektredovisning på spanskan och även engelska redovisning. Ush. Hatar att redovisa. Jaja. Men vi hörs senare, ikväll eller imorgon antagligen. Puss och kram /C

Ellos



Den 26 aug beställde jag ju mc-jackan från Ellos. Den var då slut och leveranstiden var den 25 sep. Men nu när jag tittar har den kommit till lagret och den finns klar att beställa! Riktigt dåligt alltså. Eftersom att jag redan beställt måste jag ändå vänta till den 25e, även fast den redan finns i lagret. Blir så sur alltså. Här går jag och är tvungen att vänta i en månad på en jacka som kommer till lagret mer än 1 vecka tidigare än planerat, och ändå måste jag som redan beställt vänta, medans andra som inte beställt kan få hem den på två dagar? Förstår ni vad jag menar? Jag borde ju få "för-tur" eftersom jag redan beställt den. Ingen klagar ju om de får jackan tidigare? Då kan de väl skicka ut jackan till alla som beställt i första hand? OOH. Jävla ellos.



Cecilia

Onsdag

Tjäna! Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Pluggade på som tusan i skolan och åkte sedan hem till Amli där vi snabbt åt lite och åkte sedan till träningen. Vi började med att springrunda utomhus och sedan spela vi i ungefär 30 min. Damlaget var nämligen tvungna att ta en halvtimma av våran träningstid eftersom att de skulle ha träningsmatch. Efter träningen åkte jag hem och duschade+åt. Nu sitter jag här och ska precis börja plugga svenska. Eller om en kvart börjar i för sig Top model/Idol (vilket?) men lite hinner jag nog ändå, haha. Efter idol fortsätter plugget i någon timma. Kanske hinner jag uppdatera lite snabbt, men bara kanske. Har så mycket att göra nu alltså. Well well. Tjingeling! /C

M-K

Maten blev otroligt god! Så vi är helt klart nöjda med våran matlagning! För drygt en timma sedan åkte Sara hem och sen dess har jag duschat, ungefär. Nu ska jag börja plugga. Skulle helst av allt vilja sova men lite måste göras innan det. Tyvärr. Men vi hörs imorgon kväll eller något liknande. Ciao! /C


Matlagning

Hejsan! Håller på att laga mat med Sara just nu. Vi är nämligen hemkunskaps-partners så vi förberer oss lite inför Falun. Det går riktigt bra, och maten är snart färdig! Ska bli gott att äta nu när man stått i köket och lagat mat i nästan 2 timmar! Förlåt för dålig uppdatering idag föresten, men vi har som sagt haft full rulle här hemma! :) Nu måste jag fortsätta med maten. Puss på er! /C


Otroligt meningslöst...

Godkvällens! Nu är jag ruskigt trött så jag tänkte faktiskt krypa till sängs nu. Klockan 9 gick jag och började göra i ordning mig, och för en stund sedan märkte jag att klockan var så pass lite! Jag var dunder säker på att klockan var minst halv 11. Men icke. Det är inte ens klockan nu. Men whatever, jag ska i alla fall sova nu. Godnttpuss! /Cic


Fruit

Mamma har fått fruktnojja. Positivt eller negativt? Positivt såklart!
Nu har vi massor av olika goda frukter i fruktskålen. Gott. Nyttigt.







With Love
Cecilia

I'm pissed off

Min kära mamma har ju varit i Spanien, och olyckligtvis försvann hennes väska på väg dit när de mellanlandade. Hon har fortfarande inte fått tillbaka den så under hela resan var hon utan väska, hon hade bara sin lilla handväskan. I hennes resväska, som alltså forfarande är helt gone, fanns ju självklart alla hennes kläder och sådant, men även min plattång och laddare+extra batteri till min (pappas) kamera! Förstår ni inte? Jag kommer inte kunna ladda kameran. Den har bara några få minuter kvar att leva. Den är dessutom köpt i USA så det är ganska svårt att få tag på en ny laddare. Så ja. Vad ska jag säga, jag kommer inte kunna lägga upp något annat än skit bilder, dvs. mobilkamera-bilder och webbcam-bilder. Vad fasiken ska jag ta mig till? Jag har absolut inte råd med en ny kamera...och det är två månader kvar tills jag fyller år. Och dessutom är jag ingen plattång-ägare längre, buuuuuuuuuuuuhu. Det här suger! Och en sak som suger ännu mer är att mamsi inte fått någon ersättning över huvudtagit ännu! Nej fan. nu är jag arg.


Cecilia

New



För fem dagar sedan lanserades ju den nya versionen av iPod Nano. Sjukt snygga tycker jag. Snyggare än de gamla utan tvekan, och flera färger. När min 2års gammla ipod har gjort sitt tänker jag satsa på en av dessa. När det nu sker har jag ingen susning om, men det märks nu att den börjar bli lite gammal och rostig, hah!

Vilken färg faller er mest in i smaken?
Kisses /Cecilia


Låten för barnen

Hej ni! Kom hem från skolan för en stund sedan och har just ätit lite. Sitter just nu och lyssnar på "Låten för barnen" med Ken Ring. Hörde den på Pennies ipod för ett tag sedan. Den är så hemsk. Lyssna på texten.





/C

Bridget Jones



När jag ändå bara sitter här kan jag ju alltid passa på att blogga lite. Bilderna visar Bridget, Bridget Jones. Älskar den tjejen. "På spaning med Bridget Jones" visas på 3an just nu denna minut. Och de närmaste 63 minuterna. Någon att titta på kanske? I alla fall för alla BJ-älskar där ute, like me! Nu är ellinorisen färdig. Tjing! /C

21:23

Klockan bara springer iväg just nu. Jag har en del att göra innan det är sovtajm, -städa färdigt, duscha, lägga fram allting för morgondagen och lite annat smått. Men det ska nog gå an. Börjar med duschen, därefter städningen (nästan klart dock, bara finputtsningen kvar...) och sist det övriga. Jag är dock riktigt trött redan nu.. Men men. Kanske hörs senare ikväll. Who knows? Puss och hej leverpastej! /C






Update: Skit också. Elli snodde duschen!
 

Städastädastäda


min lugg ser väldigt ojämn ut, haha!

Ikväll/Inatt kommer mamma hem igen. Just därför ska det nu städas i hela huset. Det måste ju vara fint här hemma när hon kommer tillbaka, eller hur? /C


Systemkamera

Helu! Söndag idag vilket innebär träning. Min hals är däremot inte på topp, (precis som igår) den svider och kliar. Annika tyckte att jag skulle hoppa över träningen idag så att halsen inte blir sämre och friskna till helt till på onsdag. Så så får det bli.

Sitter annars just nu och kollar runt lite på systemkameror. Önskar mig nämligen en i födelsedagspresent (2 mån kvar men ändå...) Funderade först på en Nikon d40 eller d40x, men pappa påstår att jag borde önska mig en d70 (tror jag att det var) istället. På dem är nämligen utbytet av objektiv större, och jag kommer kunna låna pappas/brors objektiv om jag vill, vilket jag alltså inte kan om jag har en d40/x.



Att fotografera är något at det roligaste jag vet. Jag älskar, älskar, älskar det. Att bli fotograf och fota modeller eller så är nog mitt drömyrke. Det måste vara så otroligt kul. Puss! /C

Heartbreakers

Tittar på Heartbreakers som går på tv 3. Vad gör ni?



Kom igen nu. Det är ju faktiskt bevisat att det fungerar!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=10262
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33772
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=113523


/C


Tacos






Idag nalkas det tacos här hemma. Hjäpte just till och fixade allt tillbehör. Men det känns som om jag glömt något...Det ser ju ganska tomt ut. Jaja. Nu ska jag titta på Top model! Pussssar /C

Shoes






Otroligt snygga. Båda två. De översta är från H&M, 298 kr. De andra är från Monki. De från H&M blir nog mitt nästa köp. De är så grymt fina. Känner att jag bara måste ha dem.


Cecilia


I want!



Från Monki. Riktigt riktigt snygg. Puss! /C

Lördag




Hola amigos! Vad händer? Jag ligger i soffan och har det skönt. Bilderna ovan är fotade för max 2 min sedan. Imorse när jag vaknade hade jag åkt på en förkylning, så nu sitter jag här och snyter mig varannan minut. Jobbigt. Idag vet jag inte vad som händer, har inget alls emot om att bara vara hemma och ta det lungt. Ha det gött! /C

Black n White



Mami har ju som sagt min camera (som egentligen är pappas...) så vi får helt enkelt nöja oss med bilder från min mobilkamera och som här över, -från den inbyggda webbcamen i datorn. Bättre än ingenting i alla fall. Sitter ju nu och dirkcer tropics juice och tänkte nu alldeles snart krypa ner i soffan, äta polly och se om det går något skojj på tv, -om inte, då blir det OTH. Tjinnnnnnnng /C


Fredag den 12:e- Ebba 15

Hejsan! Vad gör ni? Jag kom för en stund sedan hem från stan. Strosade runt där med Angelica. Innan det var jag i skolan. Inget mer med det. Nu ska jag gå och fixa till sallad. Uppgift av daddy. Ikväll ska jag bara ta det lungt, kanske är det något bra på tv? Har absolut ingenting att berätta så jag sätta punkt här. Pussar! /C





Ps. EBBAS FÖDELSEDAGS IDAG! GRAAAAAAAATTIS GUMMAN! <3


En söt liten kines

Haha. Oh herregud. Slumpades precis in på den här videon. Det var ett tag sedan jag såg den, men inte har den blivit tråkigare för det. Jag kommer nog aldrig tröttna på den. Det går inte att hålla sig för skratt alltså. Hahahaha!




I alla fall. Kom ut ur duschen för en stund sedan, och tänkte snart krypa till kojjs. Jag behöver sömn. Det är ju bästa medicinen om man är sjuk, eller hur? Ska i alla fall gå till skolan imorgon. Så att ni vet. Godnatt! /Cecilia

Ready

Sådärja. Nu är foldern klar.


-Första sidan.
Sorry för värdelös bildkvalité, men mami har med
kameran så jag är tvungen att använda mobilen...


Gud så skönt. Men inte är jag klar-pluggad ännu. Nu är det matte.
Hitills har jag pluggat skitbra den här terminen, hinner med allting och
ligger inte efter i någonting! Känns helt underbart, haha! Hoppas det
fortsätter så hela terminen, eller varför inte hela året? Ciao/C

lunch

Som cec skrev i inlägget innan det är den 11 september idag och det är verkligen en hemskt dag. Jag hade en tyst minut idag på morgonen för dom som dog i USA för sju år sedan och för Anna Lindh som mördades för fem år sedan.

Jag ska nu äta lunch sen så ska jag göra klart min folder. Kram Amelie
& Krya på dig hjärtat!


11 sep

11 sep idag. Hemskt datum. Eller hur?


Precis som Amelie är jag hemma och är sjuk idag. Jag är varken förkyld eller har feber, jag bara känner mig riktig sjuk och mår allmänt dåligt. Huvudvärken är kvar och jag orkar ingenting, allting känns ansträngande. Missar ju dock paddlingen nu. Jag tycker faktiskt att det är ganska roligt. Men att sitta ute och paddla i en sjö någonstans, när jag inte känner mig tipp topp kändes inte lika roligt. Då sitter jag hellre hemma och pluggar. Vilket jag ska börja med NU. Ska försöka göra klart min folder om källsortering. Hejsvejs! /C

Ps. Amli krya på diiiiiiiiig! <3

Thursday






 


God Morgon världen! Jag sitter och kollar på tv just nu och dricker te + äter kiwi. Det är väldigt mysigt att ligga inne under ett varmt täcke i en mjuk säng medans det blåser och är kallt ute. Jag är fortfarande sjuk alltså fortfarande hemma från skolan. Men jag är på bättringsvägen jag har bara den hemska hostan kvar, men det förvinner ju också så småning om.  Hoppas jag haha. Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Ha en bra dag vänner.

A

Källsortering

Sitter och pluggar. Gör en folder om källsortering... Varför ska man källsortera? Hur påverkar nedskräpning flora och fauna? Vilka ekonomiska vinster gör man genom att källsortera? Och bla bla bla. Det går väl hyffsat. By the way, huvudvärkstabletten fungerade inte, skit tablett.



Bild från i fredags. Cooling Angelica! höh.-ööö.




/C

Grattis till körkortet syster!



 Åh min älskade storasyster har precis tagit sitt körkort, grattis grattis grattis grattis!
A.

Headache

aj aaaaj aaaaaaaaaaaj. Mitt huvud dunkar som jag vet inte vad. Snart exploderar det säkert! Ska ta mig en alvedon och se om den hjälper. Annars blir det nog ingen träning för mig... Att jag måste plugga känns inte heller så kul med mitt huvud. Ciao. /C


Hästpojken

 

 
 
A.

ännu en dag som sjuk



God eftermiddag! Ja jag är sjuk idag med önskar bara att den här förkylningen ska ta slut snart. Just nu ligger jag och kollar på sex and the city passar på att ha maraton nu när jag är sjuk. Ska snart sätta igång med pluggandet även om jag inte har någon ork överhuvudtaget så ska jag iallafall försöka få något gjort.
Nu ska jag göra soppa, det ända som går ner i min lilla strupe sen ska jag plugga.
Puss. /A

Godnatt!

Nu har jag varit flitig! Gjorde precis klart instuderingsfrågorna, så nu har jag lärt mig lite mer om försurningar och sådant stuff. Ett veckomål klart. Skönt. Men nu vill jag sova. Ska gå och krama om mami först bara. Hon åker nämligen till Spanien inatt, orättvist va?! Vill också åka utomlands. Men hon drar med sina tjejkompisar. Ruuuligt. Vi höres imorgon hörrninini. Tjingtjong, Godnatt! /C

Lars eriksson





åh. åh. åh. åh. Så underbar.



Cec

Solo Nr. 10



En ny SOLO tidning dök ner i brevlådan idag. Väldigt trevligt.
Sådant är ju alltid kul, eller hur?

Föresten. -plugget går utmärkt.


Pussar
Cecilia

jag är döds-sjuk

Jag ligger i sängen under tusentals täcken för att inte frysa ihjäl. Jag kräks snart, har sp ont i magen hostar som jag vet inte vad och jag är så jävla täppt. Vänner nu tar jag mina sista andetag, om jag somnar vaknar jag antaligen inte igen.
Fan vad jag hatar att vara sjuk. Hoppas ni har haft en bra dag, kram A


Luggen







Hej ni! Sitter och pratar med Julia, men det bryts stup i kvarten. Kom i alla fall hem från skolan för en timma sedan ungefär, och jag borde vid det här laget sitta och plugga. Men jag måste äta något först. Är vrålhungrig. Puss och hej! /C

One tree hill

Klart. Claro. Jag har lugg. Ja, vad ska jag säga. Att jag är ovan? Ja för det är jag definitivt. Jag stör mig något fruktansvärt på att ha något hängande vid ögonen, men jag vänjer mig nog... Nu ska jag ständga av min lille laptopis och krypa ner i sängen och titta på OTH. Myspys. Har föresten pluggat väldigt bra nu i eftermiddag, så jag ska nog kunna sova gott inatt. Heeehe! Sleep tight sötnosar. Så ses vi imorgon igen. Tjing! /C


Lugg?????!

aaah, jag ska klippa lugg nu. Jag är helt terrified. Gör jag rätt? Fel? I värsta fall är det väl bara att sätta upp luggen i spännen eller diadem. I värsta värsta fall. Nu ska jag mot saxen. Håll tummarna nu kompisar! /C

jag kan inte komma på något som man kan ha som rubrik.

Nu ska jag snart åka till min pappa, känns lite jobbigt för att jag är sjuk men jag känner mig mycket bättre och jag hoppas jag kan gå i skolan imorgon. Idag har jag bara legat framför tv:n och kollat på sex and the city, och pluggat.
Det blev inte så mycket plugg men hur mycket kan dom begära av en liten sjukling? får helt enkelt plugga hårt resten av veckan. Vid tre idag så kom Ebba och Susanna hem till mig med ett riktigt gott te och mörk choklad för att ta hand om mig, finns det bättre vänner? Vi kollade på några avsnitt av sex and the city, pratade och drack te. Sen gick Ebba hem och Susanna åkte in till stan för att shoppa loss:) nu måste jag verkligen skynda mig men ebb och sus det finns inga ord.

A.


Återigen, en ny vecka.

Tjänare! Kom för en stund sedan hem. Har gått i regnet. Inte något att hurra för men så är det väl ibland. Bortsett från promenaden i regnet har dagen varit helt okej. Satt hela förmiddagen med mattetal framför mig, jag gjorde nämligen projektprov 20. Det gick oväntat bra! Hann dock inte klart men det ska jag göra imorgon på ws. En annan sak jag ska göra imorgon är att diskutera om biologisk mångfald på bg:en. Så det måste jag läsa lite om nu. Eller nej först: mat! Puss puss puss! /C


En liten blick på dagens. Där har ni föresten mitt kap jag köpte från Monki igår.

förkyld och maktlös.


Måndag en ny dag, en ny vecka. Den börjar bra är borta första dagen från skolan för att jag är förkyld men jag ska plugga hemma jag helt enklet måste göra det annars kommer jag aldrig uppnå mina betyg.  Min kropp har ingen ork, kan knappt ställa mig upp utan att känna mig svimfärdig! Men på något sätt är det ganska mysigt att sitta framför tv:n och kolla på sex and the city och bara dricka massa te. :) Kanske skriver något mer idag om jag orkar men annars så  får ni friska och sjuka människor ha en bra dag. puss&kram A

P.S Vad skulle man göra utan nässpray?
 

Monki

Hemma igen. Har varit förbi skärholmen, sickla och gallerian. Vi hann med ganska mycket dvs. Kom dock endast hem med två nya baslinnen från Monki. En tjugolapp för vardera. Det är lite rea i skärholmen nu vettni. Ett av linnerna var i alla fall typ ljusgrönt och ett var rosa/lila av något slag, lite svårt att förklara, men det kommer nog någon bild en vacker dag. Nu borde jag verkligen plugga. Men jag är för okoncentrerad, är jättehungirg och jättetrött. Kanske kan få något gjort lite senare ikväll. Imorgon föresten så kommer Julia till ks och hälsar på, roligt va? Då har jag något att se framemot till imorgon i alla fall! Tjing /C

SEX AND THE CITY.

Hej! Jag sitter förkyld framför tv:n och kollar på sex and the city, det ända förutom mina käraste vänner som kan få mig på bättre humör:) Ebba och Susanna lämnade mig för en timme sen ungefär, vi hade skit kul igår och idag också för den delen men när vi vaknade imårrse så var alla väldigt förkylda så det var väl inget plus..  Igår var vi i stan vi kom hem med varsina mössor väldigt fina faktiskt och flätat snöre som man kan ha i midjan, håret på något mer ställe kan jag inte komma på haha? Jag köpte också en tjocktröja från monki. Åh den är den mysigaste ever!
Sen efter stan åkte vi hem till mig gjorde mat kyckling med ris, gott. Sen började musikalkvällen om man nu kan kalla den det vi hann kolla på sound of music det var den ända. Men vi kollade på trollkaren från OZ idag. Vi får helt enkelt ha en till musikalkväll snart.. Nej nu ska jag kolla vidare på satc. Ha en bra dag!

  


Springande i regnet på götgatan



haha skönaste.



Susanna sjunger till sound of music.
 


Pop, Six, Squish, Uh uh, Cicero, Lipschitz.



ni är det absolut bästa som finns!

A.


Grattis Sara!

Hejj på er! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Saras födelsedag! Grattis Grattis Grattis gumman. Pratade med henne nyss och hon hade fått så grymma pressenter, ni anar inte. Är så avensjuk så avensjuk, haha! Ni som undrar vad får väl helt enkelt kika in i hennes blogg lite senare, för där kommer hon säkert lägga upp bilder eller åtminstonde berätta vad hon har fått. Annars idag då? Ska iväg till Skärholmen c och titta lite i affärer, måste hinna med att plugga lite granna också. Men första väntar duschen. Pussar på er! Glöm inte att gratta Sara nu! Ciaaao /C

Och så jag med

Blev precis medlem här och här. Så uttråkad är jag just nu. Har ingenting för mig, och det är ju ett ganska bra sätt att sysselsätta sig själv med, eller hur? Jag kommer dock inte hålla på och bomda alla bloggar med min länk, för det vet jag hur extremt irriterande det är. Men vi får väl se hur det går med det där... Kan i alla fall säga att jag inte kommer satsa helt fullhjärtat precis. Fast det är ju ganska smart att sätta in den här lille bilden jag har här nedan i varje inlägg, eftersom att den mer kommer att se ut som reklam, eller? Jaja. Jag får se hur jag gör...   Pussar! /C









Mysfaktor




Nu blir det mys i soffan. Tro hopp och kärlek visas på 3an så den ska jag kika lite på. Nya kuddar har vi föresten, fina va?
/Cecilia

Min fredag

Hej allesammans! Kom precis hem från Sara. Kan berätta lite om hur min fredag+halva lördag sett ut. Efter skolan igår åkte anna-klara, pennie, jag och angelica in till stan och gick och strosade där ett tag. Vid halv fem åkte vi hem till Sara där även Frida var. Vi skulle ha spa-kväll och de hade fixat jättemycket, skitmysigt verkligen! Lite bilder på det:







Så vi kletade på ansiktsmaskar och satte och i jacuzzin.
Härligt va?




Vid halv åtta drog vi oss in mot stan där vi skulle titta på bio- Get smart hette filmen. Självklart köpte vi med oss lite godis, höhööö.




Vi var väl hemma igen vid två eller något sådant, alla förutom Anna skulle nämligen sova hos Sara. Vi satte oss i alla fall och målade naglarna och pratade och efter någon timma sådär kröp vi till sängs. Vaknade vid halv två av att Viggo kom upp i sängen och slickade oss i anstiket, haha! Vi käkade lite frukost och sedan satte vi oss och tittade på film.

Tack för en skitrolig kväll tjejer!
Bilderna är fotade och tagna ur Saras blogg.
Pussss! /C

Min stora kärlek

Fredag härliga fredag. Idag åkte jag in till stan med älskade sus för att köpa present till Ebb.  Det gick väldigt bra och jag längtar verkligen till nästa fredag då hon fyller år! Just nu sitter jag och kollar på Min stora kärlek som går på trean, har sett den tusen tals gånger men det skadar inte att se den igen. Klockan är bara tio och jag är helt slut, när den här filmen är slut. Det har gått två veckor sen skolan började och jag är så sjukt skoltrött, men det hör ju till så det är väl bara bita ihop jag vänjer mig väl snart. Imorgon på dagen ska jag till stan igen med Ebba och Susanna, och sen på kvällen ska vi se på massa musikal filmer! Pratar med min bästavän Alice nu och det är ganska svårt att skriva kolla på film och prata i tele samtidigt så jag avslutar hära. Ha en bra kväll, godnatt! Puss!

A

Torsdag 4/9

Hej på er! Dagen har varit helt okej. Började med idrott utomhus, -fotboll. Sedan var det mat, -pannkakor och sist en NO föreläsning, -Fösuning. Haha. Enkelt & Kortfattat. Resten av dagen har jag pluggat. Har dock inte fått så mycket gjort. Suttit med arbeten framför mig hela eftermiddagen+kvällen och ändå gjort väldigt lite. Men men. Bättre än inget, eller hur? Har i alla fall skrivit om varför engelska talas i USA (på engelska dårå...), och även jobbat lite kurs. Nu tänkte jag snart krypa till kojjs. Jag är egentligen inte särskilt trött men jag vet att jag behöver sömn, annars lär jag vara så gott som död imorgon. Jaja. Har ingenting att berätta (som vanligt nu för tiden?) så jag sätter punkt här och nu. Pusspuss! /C



jag saknar dig så att det gör ont, bästavän.
Telefonsamtal räcker inte.

min hund bär blöja.

 
Ja hon är verkligen världens sötaste hund! Hon bär blöja pga. att hon löper, vi har haft en hund blöja innan men den var så äcklig så nu kom vi på den smarta idén att sätta på henne barnblöjor haha. Hon är så himla söt när hon springer runt med den där jätte stora vita saken på hennes lilla rumpa, kan verkligen inte hålla mig för skratt!
ja det var det lilla roliga som jag skulle berätta, var kanske inte så roligt för er men men..  Nu ska jag gå och lägga mig och avsluta dagen med några underbara avsnitt från sex and the city! Godnatt.


och nu vänner.

HejHej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. När jag kom hem gick jag en lång promenad med min söta lilla hund.
Och sen dess har jag pluggat lite och kollat på tv. väldigt mysigt faktiskt har haft på mig min mysoutfit så det gjorde det ännu bättre! Nu börjar vänner på tv, så kan inte skriva mer men jag har något väldigt roligt att berätta sen så håll utik.
PUSS. A


Hej!

Onsdag idag dårå. Dagen har varit oerhört seg. Har haft ett dunkade huvud och varit megatrött. Efter skolan tog jag i alla fall min vanlig promenad hem, och då stannade en sådan här bil bredvid mig när jag gick, och tutade ett lååångt tut. Så tittar jag in och där sitter två typ 25åringar flintisar och slikar sig runt munnen. Fyfan alltså. Men jag fortsatte såklart gå och då bakade de med en bit, men sedan körde dem. Pjuuuhhh..... Ni ska veta att jag är skitafeg när det gäller sådant där, specillt med sådana bilar! Men jag kom i alla fall hem hel, haha! Vid halv 5 tog jag bussen mot träningen och tränade i en timma. Nyss, eller en halvtimma sedan för att vara mer exakt, tittade jag lite på idol som jag antar att flera gjorde? Jag stod dock i duschen under ungefär första halva programmet . Men lite såg jag ju. Och vad ska jag säga? Det verkar helt okej. Har dock tröttnat på idol känner jag. Jaja. Nu måste jag plugga. Har jättemycket att göra.

Tjingtjong /C


Sleep tight

Hej hej hallå! Var ute och gick en lång lång promenad med Marie och vovven tidigare ikväll, i nästan två timmar var vi ute och vandrade. Kom hem vid nio och då satte jag mig direkt och tittade på "The perfect man" som visads på 3an. Nu skissade jag precis en "kartskiss" om återvinning, fattar inte ett piss vad de menar med det, men jag chansade hej vilt. Nu ska jag krypa till kojjs. Godnatt! /C


080902

Hej! Kom hem från skolan för en timma sedan ungefär. Åt nyss lite kellogs med mjölk. Nu sitter jag här och ska precis börja plugga. Fick föresten hem One tree hill boxen idag! Vill så gärna se, men jag har redan bestämt mig, jag ska plugga nu. Ikväll ska jag träffa Marie en stund, vi ska antingen bara ta det lugnt eller kanske gå en promenix. Så nu måste jag sätta igång med kursen, pussar!




Tjing! /C

20:10

Goddagens. Vad har ni för er? Jag sitter i mitt kolsvarta rum och gör absolut ingenting. Sängen ser ovanligt mysig ut. Borde krypa ner där redan nu. Hah! Klockan är ju bara tio över tio, men wtf lite extra sömn skadar ju aldrig?




Puss och Godnatt! /C

September

Ja nu är det september och det betyder att hösten verkligen är här.  Det märktes verkligen idag att det var höst, det är ju svinkallt ute! Idag var det skolfoto som gällde, usch det gick inte bra. Jag skrattade whela tiden så jag lär se ut som ett monster på bilderna.. Det var inte så lätt att inte skratta när fotografen säger så här - så le lite nu kittilitila, haha.
Det är bara hoppas att det blev någon bra bild när jag inte visar tänderna.

Nu måste jag plugga, hoppas ni haft en bra dag!
/A


jävla myggor

Tjäna! Sitter i soffan och försöker plugga. Lyckas dock inte. Kan istället berätta en sak för er. Jag är (typ) troligtvis allergisk mot inektsbett! Scary va? Kommer ni ihåg när jag fick ett bett förra veckan och hela min arm svullnade upp? Nu är det tydligen benens tur. Igår när jag satt och snackade skit med Marie på bryggan blev vi så gott som uppätna av myggor. Igår var myggbetten normala, men idag, herregud. Jag har som stora röda bölder på hela benen! Jätteäckligt! Och kliar gör det. De är större än en femkrona! Allihopa! Ush ush ush. Vad ska jag ta mig till??? Ett är till och med så stort att jag måste klia med hela handen för att klia över hela, om ni förstår? Aaaaaaaaaaaaajoooooooojajajajjaa.


HEJDÅ! /C

RSS 2.0