Harry

Hallå på er! Kom hem från Marie för ungefär en timma sedan. Vi satt mest på en brygga vid vattnet och pratade om allt mellan himmel och jord. Träffade även hennes nya lille hund Harry. Riktigt söt ska ni veta!












Nu ska jag måla mina naglar i.....rött. Puss och hej! /C

Kalas firande + pluggande

Hej bloggen!
Gårdagen blev väldigt lyckad, kom hem med ett par svarta chinos från Monki och ett par fina örhänge från H&M.
Vid sju så åkte vi till Brevik där vi skulle fira Kalles mamma och min mamma. Vi åt kräftor och hade det jätte trevligt!
Jag Alice, Kalle och Olle spelade gituar hero och cyklade runt lite :)

Skulle egentligen träna idag men det blev ändrade planer, min mormor skulle komma hem till oss för att fira min mammas födelsedag (är väldigt trött på att fira henne nu efter tre dagar haha..) så jag fick skippa den nu har vi precis fikat och jag har som vanligt ätit för mycket så jag mår riktigt illa! Ikväll ska jag och min kära familj troligtvis åka till heron city för att kolla på Mamma Mia (igen) måste passa på innan den slutar på bio, gud den är så himla bra.

Nu ska jag plugga, måste göra klart en sak som jag har kvar från hemstudiedags uppgiften.

Puss /A

Sista aug

Hej Hej Hej. Hur mår ni? Jag bara toppen! Ska snart (40 min) iväg och träna i en timma. Efter det ska jag hem, duscha och fixa i ordning mig för lite senare ska jag nämligen träffa Marie. Det var ett tag sedan så det ska bli skitkul.

  


Ha en bra söndag! PUSS! /C

Pearl Harbor

Sitter i soffan framför tv:n och tittar på Pearl Harbor. Jisses va snygg Ben Affleck är alltså! I alla fall. Idag lagade Elli och jag middag. Eller egentligen gjorde nog Elli mest, men jag var hennes lilla assistens. Jag däremor ordnade efterrätten! Bakade en kladdkaka och så fixade till den lite med lite grädde, chokladsås och lite banan. Riktigt gott! Nej nu måste jag koncentrera mig på filmen, annars kommer jag inte förstå någonting, hah! Puss! /C


Season 4

Hola amigos. Kom precis hem från Sickla. Var där en liten stund och kollade i några affärer. Köte nada. Tänkte egentligen köpa en sjal jag kollat på ett par gånger från Åhlens, men den var slutttt. Nu mina vänner ska jag klicka hem oth säsong 4. Pussar på er! /C



30 aug

Godmorgon bloggen! Vaknade vid halv elva idag av att mor väckte mig. Igår låg jag och pratade med Julia i tele, så jag somnade inte försen halv 3, så just nu är jag riktigt trött. Idag händer det inte så mycket, ska bara ta det lungt. Vädret är ju föresten tipp topp där ute! Kanske borde ta och gå ut ett tag? För här ska jag i alla fall inte sitta. Men men. Ha en bra lördag! Ciao /c


fullpackad dag

Sitter här framför datan och har inte så rolig ska åka in till stan med mamma snart.
Efter stan så ska jag hem duscha och fixa iordning mig sen ska jag på en födelsedags fest, min mamma och kalles mamma fyller år så vi ska fira dom! Så min kväll kommer jag tillbringa med alice och kalle och annat roligt folk :)
Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret.

/A

H&M

 
Denna tisha är riktigt snygg tycker jag! Och billig! 98 kronor. Kanske mitt nästa köp?


Cecilia

You're gonna need someone on your side




Nu ska jag titta på One tree hill. Ha det! /C

A SHOT AT LOVE WITH TILA TEQUILA

Kollar på a shot at love with Tila Tequila det är det sista avsnittet det är så spännande jag undrar verkligen vem hon väljer hoppas hon väljer Dani! Ni som inte har sett det här programet så handlar det om en tjej (Tila) och i början så var det kanske 20 killar som skulle vinna hennes hjärta men vad dom inte visste om var att hon var bi så det var lika många tjejer som också skulle tävla om att vinna hennes hjärta och nu är det bara två personer kvar en tjej och en kille, hinner inte skriva mer nu. Nu ska hon snart välja vem hon ska leva med.
Hjärta /A


Mysfaktor

Gokväll! Har precis ätit middag tillsammans med familjen+min morbror som är här på besök. Kött, potatisklyftor och bearnaisesås var det vi stoppade i oss. Mumma! Innan det klippte Ellinorskan mig, bara lite på topparna. Så nu känns mitt hår fräscht igen. Funderar lite på att klippa lugg... Vad tror ni om det? Det får sådana fall bli till hösten. Nu sitter jag och gör ingenting, tänkte lägga mig i sängen och titta på någon film....


Bilden är fotad i juni, sist jag klippte mig.



Pussar på er! /C

BIG LOVE



vad som en händer, genom allt.

Today

Hej, kom hem från stan för en timma sen har varit och kollat på bio med Alice vi kollade på kung fu panda, den får en fyra av mig om tio är högst. Tyckte inte att det hända så mycket i filmen utan allt för förutspått från första början. Så nej den var väl inte så bra.. Efter filmen mötte vi upp Kalle och satte oss på ett cafe och hade det lite mysigt!

När jag kom hem så firade jag mamma lite vi åt pannkakstårta som jag hade gjort den var himelskt god, måste vart den bästa jag gjort någonsin faktiskt! Just nu sitter jag och lyssnar på young dad - hoffmaestro & chraa.
Ska kolla runt lite bloggar nu pusshej leverpastej.



A.


Passionsfrukt



Har ni smakat passionsfrukt? Jag gjorde det först gången hos Sara, och det är riktigt riktigt gott! Tycker dock inte att det ser så frestande ut, men ögat får ju inte skapa en uppfattning alldeles ensam, eller hur? Haha! Mitt pluggande går bra, uppgifterna jag hade kvar tog dock länge jag än jag förväntade mig, men men, vad gör man? Back to work. /C

God Morgon

Vaknade vid åtta idag har väldigt mycket att göra så det var bara sätta igång direkt, min mamma fyllde år igår men har varit på gotland en lång tid och kommer hem idag så allt måste vara perfekt! Det värsta är att jag inte har så mycket tid ska möta min kära mamma i stan halv ett för att gå och kolla på lite kläder sen vid tre så ska jag träffa Alice och Kalle då ska vi gå och kolla på bio.  Nu hade jag tänkt att förse mig med lite frukost, har verkligen längtat efter en kopp varm Te för min onda hals, vaknade nämligen med att jag hade skit ont i halsen. Hoppas verkligen att det bara är något som inte är så långvarigt! Ha en bra dag / A

Friday

I'm Up! Vaknade för en liten stund sedan och sitter nu och äter en nyttig frukost, nämligen grovt dinkelbröd och färskpressad apelsinjuice gjord av mig, hö-hö. Tänkte sätta igång med pluggandet snart, måste göra klart den uppgiften jag inte hann igår, sedan ska jag jobba swedish. Vad ska ni göra idag? Skolan?

Puss&Kram! /C


Finally

Nu ska jag göra som Amli. Sova! Äntligen. Jag är helt slut. Har pluggat hela dagen. Och morgondagen ser nästan likadan ut. Eller ja, åtminstonde på förmiddagen. Men men. Sov sött! Gooodnatt /c



God natt.

"Slumra in i en vagga så fin"  Oh det är vad jag ska göra nu är så himla trött, mina ben och armar har domnat bort och snart är det bara huvudet kvar men hjärnan har redan lagt av för länge sen. Eller frågan är om den någon gång sattes igång idag.. Ligger och kollar på coctaile som går på femman med älskade Tom Cruise kommer antagligen somna när som helst så God natt så hörs vi imorgon, och morgon dagen kommer bli en riktigt bra dag och den tidigt också men det tar vi i morgon! Sov gott Puss & Kram.

A.


aj aj aj

Hej på er! Vet ni vad jag gör? Jag pluggar! Fortfarande! Har hållt på med alla förbaskade hemstudiedagsuppgifter hela dagen, började vid 12 och jag håller fortfarande på. Det går segt alltså. Men snart är jag klar så då kan jag jobba med stegen imorgon, det är riktigt nödvändningt vettni. Annars då? Jag är trött, trött och ännu tröttare. Vill bara sooova. Och föresten så fick jag något bett igår när jag gick från träningen. Mamma tror att det var en geting, för ibland känner man tydligen inte när de sticker (???). Jag kände nämligen inte ett piss. Men när jag kom hem igår så hade jag som ett myggbett på armen som kliade jättemycket, och imorse när jag vaknade så var hela min arm uppsvullnad. Typ. Okej, kanske inte, men jag har som en stooor bula som är kanske 6-7 cm lång. Det gör riktigt ont... Men det kommer gå över enligt min kära mor.



Nu är det back to work. Ska bli klar hade jag tänkt. Pussar på er! /C

She's home



Min älskling har kommit hem igen, åh vad jag har saknat henne.

Top Model

Hello bloggen,
Idag har jag haft hemstudiedag har det även imorgon, Jag har spenderat förmiddagen med Angelica vi pluggade lite gjorde halva uppgiften som fick till dom här två dagarna så jag gör resten imorgon. Resten av tiden som angelica var här spelade vi fia och jag blev fia kung, Angelica du kan få bli min betjänt om du är snäll haha.
Angelica åkte till skolan vid halv tre för att ha utvecklingssamtal så sen dess så har jag inte gjort så mycket tden arverkligenn sprungit iväg jag trodde klockan var tre nu men klockan är över fem..

Just nu sitter jag och kollar på gamla Top Model avsnitt ganska roligt faktiskt, ska snart kolla på satc har nämligen fått hem den ljuvliga sko-boxen så jag kan kolla på avsnitt när jag vill och hur mycket jag vill! Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv.

Love . A


Hemstudiedag

Hola amigos! Idag har jag hemstudiedag. Imorgon också dessutom. Var ju på utvecklingssamtal imorse, och gick gick....bra. Mina mål är satta och höga, så det är dax att börja min plugg-karriär här och nu. Har en jäkla massa uppgifter att göra idag, NO tror jag närmare bestämt att det är. Ska börja läsa igenom de nu, och sedan är det bara att jobba på. Önkska mig lycka till! Puss! /Cecilis


Här befinner jag nu. Och ska göra hela dagen. Och antagligen imorgon också?

Connie Talbot









Jisses. Hon är sex år. Sex! Det är bannemig sjukt. Underbart fint sjunger hon i alla fall. Och är det någon där ute, förutom jag, som längar till julen när man hör på den sista låten, "White christmas"? Just nu vill jag bara att det ska bli jul, jul, jul! För bara en timma sedan så ville jag inget hellre än att ha sommaren tillbaka. Heehe!

/c

Always Smile

Tjollahopp! Jag kom precis ut ur duschen, vad gör ni? Har varit å tränat som Amelie precis berättat, och jag håller fullständigt med henne, -det gick otroligt dåligt med exakt allting. Den här dagen har sugit. Allt har gått åt helvette! Men men, sådan dagar har alla antar jag... Imorgon och på fredag har jag hemstudiedag, riktigt skönt! Det blir dock en jävla massa plugg, men det är ju så mycket skönare att sitta hemma och plugga än i skolan. Ska även ha utvecklingssamtal imorgon tiiidigt på morgonen, så jag måste tyvärr gå upp den vanliga tiden trors att jag är "ledig". Fast det är ju ett bra sätt att komma upp på, så att när man sedan kommer hem kan börja med plugget direkt. Men nu ska jag slå en pling till Julia. Pusspusspuss /C


Middag

Go kväll,
Nu har jag kommit hem från träningen det gick inte bra fick först vänta på att tränarna skulle komma dom kom femtio minuter efter att träningen skulle börja! Men hela träningen gick bara dåligt!
Nu ska jag äta god mat som min mormor gjort, pasta carbonara!
PUSS /A

Träning

Tjohej,
Ska snart åka på träning med cecilia som jag ligger på nu, eller jag ligger på hennes ben känns som om jag blir magpumpad haha väldigt intressant.
Skoldagen idag har varit något mitt imellan, jag har inte pluggat alls så det var väl inte så bra men jag har däremot listat ut vad jag ska bli, läsare jag har en kariär och det har med trummor att göra! Måste gå nu.

Tjingeling kompisar
/A


Amigos

 
 

Så! Nu är jackan beställd! Jippiyey. Leveransen är dock inte försen om nästan exakt en månad, 25 sep. Suuuck. Men då kommer jag kommer att hinna få lite mer cash innan jag ska betala, och det är ju bra! Jag får nämligen min månadspeng (nej, jag får inte mitt barnbidrag) den 20:e så då får jag nästan 500 kr mer. Så pengarna jag har nu kan jag ju egentligen handla för eftersom att jackan kommer gå på nästa månadspeng. Förstår ni?

Ska sova nu. Fyra min kvar till 11. Tänka sig, jag är innan 11 idag också! Hah! Puss och Godnatt! /C


P.S. I Love You


Sitter här tårögd och kollar på P.S I Love You, oh den är jätte bra en riktigt sorglig kärleks film.
Jag rekomenderar den verkligen om man gillar amerikanska kärleksfilmer så är det här en utmärkt film haha!

Idag efter skolan så åkte jag Peo (ebbi jag skrev Peo tänkte att det kanske skulle göra dig glad haha) och Susli till stan för att kolla på höst modet. Det fanns mycket att frossa i och jag önskar verkligen att jag hade massa pengar så att jag kunde köpa allt, allt & allt! Vi (Peo + Susli) kom fram till att vi är några månader i förväg pratar redan om att det ska bli så mysigt i jul, nu när sommarlovet är över så måste vi ha något att längta till och det är verkligen julen eller strax innan när de sista klapparna ska inhandlas och man går på cafén och skakar av sig snön och går in i värmen och bara myser, det längtar vi efter! Men för att det ska bli lättare får vi ta en månad i taget och det är fortfarande augusti, känns som om det var evigheters sen det var sommarlov men med tanke på att det slutade igår så är det ganska konstigt att jag känner så..

Nu ska jag krypa till kojs, god natt sötisar!

/A



Mc jackan!



Jag tror jag slår till. Den är så jävla snygg och 499 enkronor är ju ingenting för denna skinnjacka, (observera att orginalpriset är 999 kr). Min syster säger nu tydligen att hon också ska köpa en sådan här jacka. Jahapps. Inte så värst kul kanske, men det finns ju en sak som är positiv -Vi delar på frakten. Haha! Så smart jag är. Det är dock inte leverans försen i slutet i september (har jag för mig), men jag klarar nog att vänta...Jafan, det är klart jag gör!

Så vad säger ni? Tycker ni att jag ska slå till på den här mc jackan, (som föresten är från Ellos ifall någon missat det)

/C


Wallet



Här har ni den. Min nyinköpta plånbok. Ganska enkel. Men söt. Från H&M, 98 riksdaler.




Duschen väntar! /Cecilia

Tisdag

Hej på er! Dålig uppdatering idag, I know. Har varken haft tid eller lust... Jag har i alla fall tillbringat ungefär havla dagen i skolan, och resten i stan med Angelica. Köpte nästan ingenting. En plånbok bara. Åt nyss lite middag och nu sitter jag här. Har absolut inget att berätta om så wtf, varför skriva? Heeeeeehe. Puss på er gullungar! Ett tips för er som har tråkigt föresten, -En prinsessas dagbok är på 3an klockan 21:00!

/ cc

Mean girl's

Godkvällens! Såg ni Mean girl's som gick på 4an? Det gjorde jag. Jag älskar Lindsay Lohan. Ja, som skådis alltså. Jag vet egentligen inte varför, men så gott som alla (om jag tänker efter lite...det måste nästan vara alla?) filmer jag har sett med henne är megabra... Nu sitter jag här igen med ögonen halvt stängda. Är så fruktansvärt trött. Borde sova... Angelica ringde föresten för någon minut sedan och påminde mig bla. om att satc börjar om 45 min (nu 30), men jag undrar om jag verkligen orkar hålla mig vaken så länge? Haha! Det tror jag faktiskt inte. Så jag skippar nog det och kryper till sängs redan nu. Jag trodde det skulle vara jättesvårt, nästintill omöjligt för mig att komma i säng vid 11 varje dag, men det känns ju nästan töntigt enkelt. Men jag har börjat se på det hela från en anna vinkel -är jag trött och inte har ett piss att göra, Varför inte sova?, förut var det mer - Jag är trött, men klockan är bara halv 11, så jag kan ju sitta och klicka runt på internet en timma till, den är ju lixom bara halv 11! Haha. Förstår ni?

Så nu mina vänner ska jag sova. Godnatt! /cec


Inköpningslista

Nej nu räcker det. Det blev ingen engelska, utan spanska. Har lärt mig en del, så det är klart att redovisas imorgon. Min mage kurrar för fullt nu också. I skolan petar man ju knappt i sig någonting, så inte undra på det! Mamsi håller på med maten, som tur är, heehe.

Tänkte lite förut på alla miljontals saker jag vill köpa därute i affärerna. Min plånbok är dock inte så full som den borde vara, haha! Här kommer i alla fall en liten inköpningslista på vad jag ska köpa (läs vill!):

* Mc-jacka
* Massvis med stora mysiga stickade koftor av alla olika slag
* Jeans! Ett par mörka och ett par ljusa
* Färglada stumpbyxor
* Lite tjockare mönstrade strumpbyxor i grått
* Tröja i spets
* Ny väska, stor och helst brun

Det finns självklart mer, men det här är det jag vill ha mest. Speciellt mc-jackan. Gosh så snygg! (se här t ex) Fick föresten hem en rabatt-grej från ellos idag, 50% på valfritt plagg. Då kostar jackan bara 500! Inte dåligt, inte dåligt. Borde jag? Kaaaan ju ha råd. Beror helt på hur pappa och jag ska göra med avbetalningen med datorn.. Men nu är maten klar, pussochhej /c

honey and the moon

Åhh. Det går inge bra. Jag behöver hjälp. Jag behöver Therése. Suck. Jag ska nog plugga engelska istället...Ja, det gör jag!




/c

plugga

Hej på er! Försökte skriva imorse men publishme funkade inte. Nu sitter jag i alla fall här hemma igen och äter en macka. Jag känner redan att jag kommit tillbaka till den vanliga vardagen med skolan och allt sådant. Första dagen är nu avklarad och jag är redan helt slut. Pluggade faktiskt lite idag också! Så brukar det ju inte bli den första skoldagen efter ett lång sommarlov, men jovisst, en bra start på den kommande pluggis-terminen helt enkelt. Och nu snart ska jag sätta igång med pluggandet, yeeey vad jag är duktig! höhöhöhhhehehaaha. 




Kram /C

Sleep

Nu har klockan tickat mot 11 och jag ska bege mig mot sängen. Ska försöka komma i säng vid 11 varje dag nu har jag bestämt, allt blir så mycket enklare om man inte är halvtdöd i skolan, haha! Imorgon ska jag upp 06:15. Herregud. Men jag vill ha god tid på mig. Måste duscha och sådant stuff också. Och alla som känner mig vet nog att stressa är bland det hemskaste jag vet? Jaja. Hoppas att ni har haft en bra söndag, så hörs vi tomorrow! PUSS!!! /C


ojojoj, inte lite suddig va?

hejochhå skitskola



Hej hörrni! Just nu är jag så otroligt mätt att det känns som om jag spricker vilken sekund som helst... Hö-hö. Kan inte sluta tänka på att det är skolan imorgon. Det känns verkligen förjävligt. Ingenting kommer vara sig likt, det vet jag. Min bästavän som jag alltid är med in school kommer inte finnas där, jag kommer inte kunna ringa henne varje morgon och höra vart hon är och ifall hon kan komma och möta mig. Och jag har inte förstått det själv än? Jag glömmer hela tiden bort att hon har slutat, och kommer på mig själv stupikvarten när jag tänker på att det är skola och "allt kommer bli bra eftersom att min julia är där". Men nej. Så kommer det inte bli. Ingenting kommer att vara sig likt och ingenting kommer att vara bra. Ingenting. Fyfan. Nej nu vill jag sova, bara krypa ner under täcket och vakna upp igen om 10 månader. Nästa sommarlov. Appropå sommarlov så kan jag berätta att det här sommarlovet har sugit. Förutom Grekland of course. De slår allt. Men utan grekland denna sommar hade jag nog krypit ner under täcket för länge sedan. Heehe! Hoppas ni mår bra. Puss/C




 


Det dåliga för med sig något bra.

Skeppohojj! Idag är det söndag och det är inte vilken söndag som helst utan det är min bästaväns födelsedag och min sista dag på sommarlovet! Usch det är verkligen hemskt att den här sommaren är slut men jag kan verkligen säga utan att tveka att det här har varit den bästa sommaren någonsin! Jag har tränat idag det gick inte bra jag var död efter fem minuter måste ut och springa i veckan nu för att förbättra min kondition. Nu ska jag snart åka hem till mitt sjuka födelsedagsbar för att fira henne lite! Puss.


Grattis älskling!

/A


kräftskiva

Tjoo! Kom hem från träningen för en timma sedan ungefär. Eftersom att vi bara var fem stycken som kom dit lät vi 3 st 96-or vara med. De var totalt grymma! Och nu sitter jag här nyduschad och funderar på vad jag ska ha på mig... Farmor och farfar kommer nämligen hit för att äta kräftor. Föresten. Nyss testade jag alla mina jeans och insåg då att 4 av 7 har blivit för små (haha, kanske pga av den lååånga sommaren utan någon som helst träning?) Så nu har jag bara 3 par jeans. Måste köpa nya. Ett par billiga eftersom min plånbok så gott som ekar.

Men men. Snart ska jag måla naglarna också tänkte jag. Rosa får de bli. Hah! Intressant? Absolut! Ha det braaaa! /C

24 aug



Godmorgon på er! Sista lediga dagen på sommarlovet 08 idag dårå. Imorgon är det back to hell. Idag hade jag i alla fall tänkt bara ta det lungt (som ni kan se i inlägget här under), men så kom jag precis på att jag har träning idag! Så inga lunga puckar här inte. Halv 2 har jag träning. Mitt på dagen. Varje söndag kommer att gå till bandy den kommande terminen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Söndagar är ändå en sådan dag som man aldrig orkar göra något på, och bara är hemma. Så 1-timmas träning kanske inte skadar så mycket. Anyway. Nu tänkte jag ta en liten bloggrunda och sedan bara göra ingenting tills träningen börjar. Det låter väl bra? Puss /c 

Godnatt!



Tänkte krypa till kojjs nu. Måste ju komma igång med de tidiga-morgon-rutinerna, tyvärr.... Men men. Imorgon händer det inte så mycket, ska försöka plugga lite och så ska jag bara njuta av min sista dag på sommarlovet. Godnatt! /C


spets



Monki.
Den ska bli min. Snart. Måste bara fixa till lite cash......


/ cec

Clothes

Här har ni en liten del av dagens:






Jag har på mig en jacka av något slag från gina, en blommig klänning från H&M, halsband från guldfynd, ett "hope"-armband från glitter och ett peace armband gjort by my sistá. Och justde! Örhängerna är också från H&M!



Pussar. /C

mini



Mini-Almanacka & mini-Penna, 79:- respektive 10:- från Akademibokhandeln.

/ C


Rest in peace

Hallå kära ni! Lördag idag. Betyder att det imorgon är den sista dagen på sommarlovet 2008. Dagen började väl sisådär. Min systers lille hamster dog. Redan igår anade vi det eftersom att hon var så pass gammal och man såg att hon verkligen kämpade, men hon klarade natten och dog vid halv 1 i förmiddags. Elli och jag satt då bredvid buren och såg hur hon tog sina sista andetag. Hemskt.

Annars idag har jag varit inne i city ett tag. Hade inget som helst att göra och mami och bror skulle in för att bror behövde ett par böcker till hans kurs på unvierstitet. Så jag hänkade på dem. Köpte ingenting, förutom en söt rosa liten almanacka samt en liten rosa penna. Haha! Kunde inte låta bli...  Bilder får ni sedan!



Rip Wilma. Sötnos, ha det bra i himmelen!



Adjökens /C

movie

Tjenare. Vad gör alla? Jag sitter i systers rum med datorn i knät och tittar på film, och det har jag gjort sen...5 idag? Haha! What a life. Men jag klarar mig. Jag är en sådan människa, I guess, Föredrar att sitta hemma och mysa framför en film än att röja runt lite överallt. I alla fall. Jag har sett fyra filmer nu, eller jag är på den fjärde. Har sett "Confessions", "Disturbia" (en skitbra skräckis, måste ses!), "A cinderella story" och nu "Love rules". Den är väldigt långtråkig. Ska nog byta... Nu är i alla fall papi och elli iväg och hämtar mamma från någon tjejmiddag. Har faktiskt ingenting att skriva, såå Ciaaao! /C




Disturbia.... Jag måste bara påpeka att mödaren är otäckt lik min tandläkare...En kopia ungefär. Nu kommer jag vara ännu räddare när jag ska till tandläkaren........uuhh...


F & S??

Dagarna går så jäkla fort nu! Det känns som om jag nyss vaknade, men klockan är redan fem! Idag har jag i alla fall pluggat matte+spanska och tittat på OS, ungefär. Inget mer med det. Resten av gänget (nu pratar jag om familjen) drog iväg för att handla, men eftersom jag inte kan ha varken stumpor eller skor på min fot så blev jag tvungen att stanna hemma. Suck. Fast jag älskar å andra sidan att vara själv, men jag åker hellre iväg och shoppar, of course. Jag satt och funderade lite förut på Friskis & Svettis. Jag tränade ju där förra terminen, så nu försöker jag bestäma mig om jag ska fortsätta eller icke... Det känns lixom som om jag inte kommer att ha så mycket tid till det. Jag måste ju verkligen satsa allt på skolan de här året, kommer typ behöva plugga varje dag.............! Men ändå, träning är ju viktigt också. Fast jag har i för sig bandyträning 2ggr/veckan, så det kanske får räcka? Njaaaaa, jag ska nog fundera lite mer på det, heeeehe. Jahapp. Nu har jag absolut ingenting att göra. nooothing. Jag ska nog titta lite på OS igen, det är rätt så skojj! Haha. Pussar pussar pussar /C


punkt slut.

Finns inga ord för dessa.
Timo Räisänen - My Valentine
Timo Räisänen - Come Sunshine
Timo Räisänen - Sweet Marie
Timo Räisänen - I Wash My Mouth With Soap
Timo Räisänen - Love Will Turn You Around

Hoffmaestro & Chraa - So Do you
Hoffmaestro & Chraa - Seize The day
Hoffmaestro & Chraa - I'm Not Leaving Now
Hoffmaestro & Chraa - Young Dad
Hoffmaestro & Chraa - Chraa Indian

Enorm kärlek är ordet!

Kom hem från tandläkaren nu det gick bra, var livrädd haha så jag tvingade med min mormor dit.
Om en kvart så är det dags för barnvakt det ska bli ganska kul för jag ska nämligen vara det till mina söta syskon som jag inte träffat på väldigt lång tid! Idag när jag gick hem från centrum så kände jag mig deprimerad jag vet inte riktigt varför men jag skulle tro att det är för att skolan börjar på måndag.. Men till saken så kom iallafall so do you när jag hade blandat spår på ipoden och vips så var jag glad, eller inte glad det går inte att beskriva haha jag skuttade hem och var lycklig glad ledsen ja allt på en gång jag ville bara explodera haha!

Herregud vad jag saknar karlskoga, eller putteiparken det gör ont i mig verkligen ont.
Men tanken på att åka dit nästa sommar får det att släppa lite iallafall. Lovisa jag vet att David är din men jag saknar honom väldigt mycket.
/A


Tandläkare

Måste springa till bussen nu ska till tandläkaren usch det är de värsta platsen på denna jord!
Efter ska jag vara barnvakt, kommer vara hos min papi i helgen så jag har ingen tillgång till datorn men cec sköter alltid bloggen så bra så det blir ju inte så mycket skillnad haha! Pussochhej!

/A

10 things I hate about you

Hej ni! Vad gör alla? Jag tittade nyss på "10 thing I hate about you" eller "10 orsaker att hata dig" som den heter på swedish. Den rullen är faktiskt riktigt bra, insåg jag nyss, haha! Nu hade jag tänkt krypa till sängs. Måste börja komma igång med morgonrutinerna tills skolan börjar... Ska försöka komma upp 9 imorgon, men vi får väl se hur det går. Imorgon händer det inte så mycket, tänkte plugga lite och på eftermiddagen ska jag kanske iväg och handla med mami. Inget mer än det. Kan föresten berätta för er att jag har skitaont i min tå. Jag har ingenaning om hur, men den är blå. Antingen är det för att mina bandyskor är för små (jag fick min blåa tå efter att jag spelat...) så att skon lixom har tryckt på på något vis, eller så har jag slagat i, blivit trampad på eller gud vet vad. Blå är den och ont gör det. Kan inte ens ha strumpor på mig utan att det gör förbaskat ont! Poor me. Hö-hö.

Nej sängen kallar! /C






Plugg

Märkte nyss att klockan redan är halv 5! Shit. Jag började plugga vid 2 och har bara pluggat pluggat pluggat hela tiden, ingen pause eller något sådant, bara pluggat. Och nu är klockan halv fem? Tiden har verkligen sprungit iväg. Men jag har hunnit med mycket, och det är väl det som är viktigast I guess. Har nästan gjort ett steg i matte, oooh, så stolt. Förra terminen gjorde jag två steg (alltså på ett halvår!) och nu, på inte ens två hela dagar har jag gjort ett! Jag  S U G E R  på matte ifall ni inte visste det. Men nu måste jag fortsätta, steget ska vara klart! Pussar på er!



/ Cecilia

11:55



Godmorgon hörrni! Imorse blev jag väldigt sugen på äggröra (efter att amelie och jag pratat om det igår...) så jag sökte upp ett recept och började. Jag missförstod dock receptet helt fel och hade i alldeles för mycket salt. Visst, jag älskar salt men det här var liiiite för mycket. Så jag kastade allting. Men med min starka vilja ställde jag mig och började om, haha! Och god vart den, lite slemmig kanske... Men vad förväntar man sig första gången? Dagen planer idag då är PLUGG PLUGG PLUGG. Matematik. Ussssh! Men det måste göras...
Men ni får ha en bra torsdag! Tjing/C


God förmiddag!

Gårdagen var en väldigt konstig dag den gick i vågor, den var väldigt bra men den hade sina nackdelar!
Jag hann göra väldigt mycket först åkte jag in till stan och strövade runt där för att i panik hitta en present till min vän Alice som fyller år på söndag. Det slutade med ett fint halsband från guldfynd iallafall.
När jag kom hem från stan så kom cec hem till mig och vi gjorde lite pannkakor gott! Sen vid fem-tiden var det dags för träning jag var väldigt taggad och ville verkligen spela innebandy men det gick segt och var väldigt jobbigt men det var ändå kul. Efter träningen åkte jag hem till mig och duschade och fixade mig för att sedan åka hem till Susanna där hon och Ebba hade gjort väldigt god mat! Vi hade det väldigt mysigt, och det blev mycket skratt som vanligt!
Jag lägger in en gästoutfit på Ebba sen också som jag fotade igår, väldigt fin:)

Kom hem från Susanna för en dryg timme sen väntar på att min mormor ska komma hon ska nämligen leka med mig idag och sedan blir det pyjamasparty haha! Nej nu ska jag dammsuga ha en bra dag!


PS. Susanna och Ebba ni är underbara.
/A

Ben & Jerry's

Här sitter jag och har det bra;




Nu ska jag titta på "Just my luck". Det var ett tag sedan jag såg den, men den är nog lika bra som jag minns! /C

TRÖTT

Hej! Kom för kanske en timma sedan hem från träningen. Det gick väl sådär. Ganska segt... Nu har jag duschat och fräschat till mig lite. Magen kurrar för fullt. Har inte ätit något sen 4 idag. Amli och jag gjorde nämligen pannkakor, men jag fick dock inte i mig mer än tre stycken (?) Ganska ovanligt för att vara mig, hah! Nej men nu ska jag gå och se om jag kan äta något. Maten står på spisen, men mamma och pappa är inte hemma, men visst måste jag kunna äta utan dem? eller.....?

Cec

ny dag

Morsning! Vaknade för prick två timmar sedan, och har sen dess tittat på tv och ätit frulle. Idag ska jag, som jag nämde igår, träffa Amelie. Vad vi ska göra vet jag inte, men någon kul blir det nog. Senare ikväll ska vi på innebandyträning, skojj! Men nu hade jag tänkt gå ut ett lite tag, solen är ju framme! Dessutom visar termometern 32 grader (i solen), yeeey! Heeej på ett tag. /C

Nattbad

Kom precis upp från ett bad. Ett nattbad kanske man kan kalla det. Skönt. Och inte nog med att jag badade, jag gjorde hela köret. Ja ni vet, skrubba/peelade hela kroppen, rakade benen, hade inpackning, noppade ögonbrynen och jag smörjde även in mig med BUS. Det var ett tag sedan jag gjorde det.. Senast var väl kanske i april maj något? I alla fall. Jag kommer självklart ihåg att de lutkade väldigt illa, men att det skulle stinka sååå mycket hade jag glömt bort totalt. Fy tusan! Men som tur är funkar det i alla fall. Här har ni ett bevis:


Ser ni randen vid handleden, alltså mellan armen och handen? Ha ha ha! omg.... och btw det som jag pussar sönder är min lille hamster, han ser ganska....mos ut?

Föresten! Min hårfärg var väldigt fin där, undra om det är orginalet? Bilden är från april 2007, dvs snart 1½ år sedan. hmm....jag har faktiskt ingenaning. Det kan vara mitt riktiga, men det kan även vara efter att jag färgat en gång.... Jaja. Fint var det i alla fall!




Nu ska jag knoppa, ja, sova alltså. Mamma brukade säga knoppa när vi var mindra ifall ni undrar. Imorgon är planerna att träffa amelie och även träna. En rolig dag helt enkelt! Sweet dreams, sleep tight. /cec


Loreáls ture match mineralfoundation

Ben & Jerrysen smakade fantastiskt gott, såklart. Nu gör jag inte så mycket. Väntar på att sex & the city ska börja...

Tänkte föresten tipsa er om en sminkprodukt, nämligen Loreáls mineral foundation/puder. Det är sååå bra! Ganska dyrt dock, (närmare 200 riksdaler) men det räcker länge och man får dessutom med en borste av gethår (låter ganska hemskt kan jag tycka...men) som också är megabra! Så jag tycker lätt att de är värt varenda öre. Köp köp köp!





Tjing! /C

Tisdag 19 agusti 2008

Hallå! Jag vet att jag är dålig på uppdatering men jag hinner inte skriva flera inlägg om dagen helt enkelt.
Men jag kan börja med att skriva att filmen igår var grymt bra jag verkligen älskade den skulle kunna se den hur många gånger som helst. Efter filmen så gick jag och Alice och fikade på ett väldigt mysigt café kommer inte ihåg vad det heter men det var riktigt mysigt iallafall så jag hoppas jag hittar tillbaka dit!

Idag så har jag varit med Ebba och Susanna vi hade det mysigt det var väldigt länge sen som vi tre var tillsammans. Vi kollade på satc och gjorde egen pizza väldigt mysigt, och gott! Hinner inte skriva mer ska kolla på alvin och gänget som min syster har hyrt.
pussochhej /A


Vad jag behöver just nu

Goddagens! Jag har faktiskt kommit igång med pluggandet nu. Det trodde jag aldrig någonsin skulle ske innan skolstarten. Men det har hänt och jag är riktigt stolt, haha! Sorry för dålig uppdatering idag föresten, men jag måste verkligen satsa allt på skolan nu och framöver, tyvärr...

För bara en liten stund sedan åkte mamma iväg för att handla. Och eftersom jag varit så otroligt sugen på ben & jerry's hela dagen så skrev jag ner de på hennes inköpslista, haha! Chocolate Fudge Brownie samt Fossil Fuel. Har aldirg smakat den sistnämda men "Vaniljglass packad med mäktiga chokladkaksbitar, chokladdinosaurier och virvlar av chokladfudge" låter ju inte helt fel, och dessutom- man blir väl aldrig besviken på Ben & jerry's? NEEE!

Matten väntar på mig.............pussar /C

The Reason

Har inget vettigt att skriva ifall ni undrar varför uppdateringen är som den är... Kan i alla fall bjuda på en låt jag tycker väldigt mycket om. Speciellt texten. Here it comes.

 
If only-video. Om jag får gissa sitter Elli och lipar just nu? heeh.




Live.......Värdelös? Haha


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you [x4]

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you


Puss och godnatt! /cecilia

Redo

Hej ni! Var precis förbi centrum en stund och köpte med mig lite skolfix. Ett nytt 7-ämnesblock, en ämnesmapp att lägga alla miljoner papper man får efter bara en vecka, lite pennor, linjal och lite sådant. Det känns faktiskt bra. Nu är jag redo inför 9an...kan man väl säga.




Ciao!


Cecilia

lalalalalaa


Måndag- nu fan!

Hejhopp! Idag vaknade jag ovanligt tidigt. Närmare sagt 09:08. Jag kan inte förstå varför... Igår var jag helt slut efter all träning i helgen och gick och lade mig vid 1. Ändå vaknar jag 9? Utan att någon väckte mig eller så... Jaja. Vad gör det egentligen? Dagen blir längre, och även den sista veckan på sommarlovet, haha! Snart ska jag plugga. Oj, sådär har jag varken sagt eller skrivit på länge, känns ganska ovant. Haha! Men det är lika bra att sätta igång, för annars kommer jag bara få det skitstressigt under hela 9an (vilket jag ändå kommer få...), och jag kommer aldrig nå upp de stegen jag ska. Så whatefuck. Nu ska jag va/bli pluggis. Ha!


En dag i skolan, för ett år sedan nu. Ser ganska chill ut eller vad säger ni? haha! 


hejdå sötnosar. /C

Mamma Mia

God morgon världen! Planerna för idag är bio med min vän Alice vi ska se Mamma Mia som ni kanske förstår.
Jag längtar verkligen alla som sett den har tyckt att den varit jätte bra! Har lite brottom ska äta frukost med min syster nu.
Ha en bra dag! Puss /Amelie

TDD


Den söstaste tjejen på denna jord, och min förebild.

home sweet home

                                              

Som sagt så är jag också hemma från innebandy lägret och gotland! Det känns skönt att vara hemma nu och veta att jag ska vara hemma ett bra tag nu. Jag hade väldigt kul på lägret, eller om man nu kallar två dagars träning för läger?
Har väldigt ont i kroppen som cecilia skrev att hon också hade i inlägget innan, men det känns bra att ha träningsvärk för det är liksom ett bevis på att jag har kämpat och att jag är tillbaka från det här lata sommarlovs - inte göra någonting stadiet! 
Nu börjar dagarna se ut som dom gjorde förut, hsten är påväg träningarna börjar igen och ett nytt skolår väntar!
Men jag har en vecka kvar på mig och jag tänker verkligen njuta!! Nu ska jag lägga mig och kolla på en film är helt slut efter dom här dagarna. kiss  /A

Bilden är på mig och Susanna från festivalen, ett gott skratt förlänger livet.

uuuuuuuh!

Vad gör ni? Jag sitter och klagar på min träningsvärk och dricker cola. Hah, det låter det! Mamma kom precis in med ett mejl från skolan, ush, bara ordet får mig stressad. I alla fall, det står att man måste komma till steg 27 för VG och 32 för MVG. Herregud! Jag kommer varken få VG eller MVG! Jag måste plugga. Nu! Eller nej fan, jag ska plugga nu i veckan, hela jävla veckan ska jag plugga. En plugg-vecka helt enkelt. Nej gud, jag får panik. Jag kommer inte hinna, eller möjligtvis om jag pluggar som en jävla dåre hela terminen och inte har något liv utanför skolan, så maybe, men vafan! Åh. Shit. Jag borde inte blogga just nu, jag borde plugga, men inte fan orkar jag det, och det hatar jag. Imorgon. Då FAN! 

Insåg föresten nyss att mina bästavän Julia samt Emma verkligen har slutat. Gud så hemskt. Två nya. Pontus och Tim står det. Nu är det bara amelie och jag kvar. .....

Jag borde gå och lägga mig. Vill sova. Vill slutat tänka på skolan. Jag ska njuta av varenda sekund av denna vecka jag har kvar av sommarlovet. Fast i för sig. Jag kan ju knappats njuta om jag ska plugga hela veckan? Jaja skitsamma ni förstår nog vad jag menar.


pusshej/c


Back

Helu. I'm home. Och herregud vad jag är slut. Har ont i exakt hela kroppen, ja, träningsvärk alltså. Har i alla fall haft det kul, och det är väl det viktigaste. Det känns jäkligt bra nu också att jag kommit igång med träning igen!
 
Nu sitter jag i soffan och tänkte sätta på en film, -aquamarine, som elli lånade hem av en kompis till mig. Har aldrig sett den men den verkar väl vara helt okej. I alla fall. Jag ska se om jag lyckas ta mig upp, men det är inte säkert det. Haha! Pussar. /C

Nu sticker jag till Norrtälje




Kommer hem imorgon kväll. Ha det gött! Puss/C

07:14

Godmorgon allesammans! Såhär tidigt har jag inte varit uppe på hur länge sedan som helst! Jag vaknade i alla fall av avv alarmet ringde klockan 06:40, exakt den tiden då jag går upp när jag ska till skolan (uuuuhh) Gick dock inte upp försen tio i. För att jag skulle piggna till lite tog jag snabbt en dusch och nu sitter jag här, gaaanska pigg. Eller nej. Inte pigg men piggnare än innan, haha! Jag ska åka hemifrån om en timma så jag har god tid på mig att äta frukost, klä på mig och se till att jag packat ner allting. Uppdaterar innan jag drar sedan! Pussssss /C


Mr. Brightside



Vad gör ni? Jag håller på att packa lite inför helgen. Det blir ju inte så mycket förutom träningskläder... Men men. Skriver senare! puss puss puss puss

Cecilia

Pust

Pjuuu. Hemma igen. Sprang 2 km, 1 km med alla andra, och 1 själv. Jag (som alla nog vet vid det här laget) har världens, och då menar jag verkligen världens sämsta lokalsinne, sprang fel två gånger. Även fast jag sprungit rundan bara några minuter innan! Haha! Efter de 2 km fick jag i alla fall otroligt ont i mina vader, eller nej, inte bara i vaderna, utan i hela smalbenen, eftersom att jag inte tränat på ett tag nu. Aj aj aj. Jag kommer antagligen ha träningsvärk imorgon när jag vaknar, vilket inte känns så roligt eftersom jag ska träna 4 timmar imorgon. Men har jag tur gör det inte lika ont när jag värmt upp imorgon! (det brukar nämligen försvinna då..)
Nog om det. Kom nyss ut ur duschen och snart ska vi sätta oss och äta middag. Kräftor blir det. Dock inte för mig eftersom att jag inte så förtjust i det, så för mig blir det grillad kyckling och potatissallad. Mums!




Först ska jag smörja in mig i bodylotion! Puuuussar! /Cecilia

Löpning

Hallå bloggen! Sorry för dålig uppdatering. Har tyvärr inget att skriva om... Ska i alla fall snart iväg för att springa en runda med laget. Det känns bra att komma igång med träningen nu igen, har ju som sagt inte tränat på hela sommaren. Men nu måste jag byta om. Pussar!/C

Fredag

Hej på er! Jag gick faktiskt upp i tid idag. Närmare bestämt kvart i 9. Duktig flicka! Sen dess har jag inte gjort så mycket, tittat på Våra bästa år, Opray och OS i ellis rum. Annars idag händer det inte alls så mycket. Ska bara vara hemma och ta det lungt. Ska i ju för sig ut och springa med laget, men det är inte försen ikväll.




Ha en bra dag! /C

23:41

Filmen var bra. Inte jättebra och inte dålig. Alltså bra. Ska nog gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag försöka komma upp någorlunda tidigt, kanske nio eller något. Jag måste nämligen gå upp halv 8 på lördag. Halv åtta! Anledningen lyder: ska samlas 8:30 för avfärd mot Norrtälje. Jag ska på träningsläger i helgen för er som inte visste. Kul och väääldigt nödvändigt. Om ni förstår vad jag menar. Jag har inte tränat på hela sommaren, bara käkat..glass. Haha! Sov sött!/C

He's the girl

Var precis iväg och fyrde en film. He's the girl blev det. Ja, alla borde vid det här laget veta att jag älskar She's the man. På framsidan står det "Om du gillade She's the man kommer du att älska den här filmen". Så ja. Självklart valde jag den! Någon som har sett den föresten? Vad tycker ni i sådana fall?


dålig bild, I know...



Nu ska jag äta ostkaka med grädde och titta på filmen. Cosy. Kramar/C

Poor

Julia har gått hem nu. Vi hade det väldigt skojj. Vi tittade på film, åt nachos och pratade om allt mellan himmel och jord. Ungefär. Nu sitter jag här igen. Sitter och tänker på hur gärna jag vill vara rik. Haha! Vem vill inte? Nej men jag försöker komma på något smart sätt som jag kan tjäna pengar på. Det finns nämligen så otroligt mycket där ute i affärerna som jag vill köpa. Men jag är pank. Totally pänk. Jag köpte ju en laptop för inte alls så länge sedan, så där har ni anledningen. 2000:- har jag betalt av den. Den kostade 5000:-. Pappa ska betala 1000:-, eftersom att han är världens bästa pappa. Och sen. 2000:- återstår. Gosh. Jag ska betala av pappa med några hundralappar i månaden. Det lär ju alltså ta ett tag tills den är klarbetald. MEN. Det får jag stå ute med, för jag älskar min nya vän. Verkligen älskar. I alla fall.

Nu undrar jag- Är det någon där ute som har något smart tips på hur jag kan tjäna pengar? Förutom ett riktigt jobb...

I love you all. PUSS! /C


Ps. HÄR kan ni föresten se hur man gör en fiskbensfläta.
Med mig som modell. Ha ha!

Tjoo

Hej på er! Snart kommer Julia, hon är på väg.
Jag är så otroligt hungrig just nu, åt nästan ingenting till frukost. Borde ta något. Nu. Snabbt.

puss!


Fotad för kanske 2 min sen.


torsdag

Goddagens bloggen! Idag kommer käre Julia på besök. Vi ska titta på film och haré mys. Hon ska bara städa och lite innan hon kommer. Jag själv klev precis ut ur duschen. Sitter med en turban på huvudet. Jag undrar vad jag ska ha för kläder... vi ska ju bara mysa runt här hemma. Men Julia kommer säkert vara stenfin som vanligt, så mjukisar känns lite halvfel. Det blir nog stumpisar och någon enkel klänning eller något liknande. Jag har egentligen inte ett dugg brottom men jag har ändå ingenting att göra, så jag gör i ordning mig nu. Ha det gött! /C

OS

Hej gullungar. Jag har suttit och tittat på OS nu ett tag. Jag vet egentligen inte varför, -det är ju inte särskilt roligt, men jag lixom fastnar på något vis. Jag tänkte i alla fall bara säga godnatt. Imorgon ska jag träffa Julia, om hon inte blir sjukare. Men först väntar sängen. Eller nej. Allra först väntar OS sedan väntar sängen. Tänkte titta lite till, höhö! Men men. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss & godnatt på er! /C

 

Candy

Helå! What's up????? Jag har tråkigt, sitter och käkar godis. Funderar lite på om jag ska kasta mig i sägen framför en film...Låter ganska frestande, hehe! Idag tycker jag att det har varit segt på både min och eran sida här i bloggen! Har inte hunnit skriva många inlägg alls, men inte har ni lämnat efter er många komentarer heller? Skäms på oss båda... Men det blir det ändring på tills tomorrow, eller hur?

Nej, sängen+filmen väntar! /C

Klädsel

Hemma igen. Har precis ätit middag. Sara och jag har i alla fall haft kul. Vi har legat på studsmattan och snackat skit, ätit bullar och tittat på film. Nu ska jag med mamma och handla mat. Kyss!/C


Sidenjacka och body från Gina, kjol, skor och tights från H&M


Uggle-halsband från Guldfynd, det andra halsbandet är en gåva från min bästavän, hope-armband från Glitter och peace-armband gjort av syster.



Goodbye

Sådärja. Nu är jag helt färdig. Ska snart börja min promenad mot Sara. Tur att det är fint väder. Att gå i regn är inte så skojj. Men nu är ju faktiskt himelen blå och solen skiner! Jag har på mig tights....kanske ska ta av dem? Får se hur det blir med det. Ha en bra dag nu hörrni! /C



en liten inblick i dagens....


 


ons

Godmorgon!

Jag blev väck för en stund sedan och jag har precis ätit frulle. Idag ska jag träffa Sara. Vi ska göra lite allt möjligt, bla. baka och se på film. Haha! Jag ska i alla fall ringa och väcka henne om en halvtimme. Men innan dess hade jag tänkt duscha, så det tar jag och gör nu. Ciao! /C


Armband






Här har ni det! Jag tycker att det är skitläckert. Speciellt om man har det till en massvis andra armband. Får ni lust att göra ett likadant hittar ni en beskrivning här. Men nu mina vänner ska jag titta på SATC och sedan ska jag sova. Är sjukligt trött. Godnatt! /C

22:57





Tänkte visa er att armband min kära syster gjorde till mig idag lite senare. Vi köpte nämligen allt material idag när vi var och handlade, men eftersom att jag inte är så "pysslig" som hon är får hon helt enkelt göra det till mig, och så betalar jag henne. Det är i alla fall skiiiiiiitsnyggt. Men snart ska ni få se. Håll utskik! /C

Rengör dina sminkborstar!

Jag har länge funderat på att göra rent mina sminkborstar. Man har ju läst i olika tidningar att det är ett måste. Men av någon anledning har det aldrig blivit av... I alla fall. Jag läste i Stinas blogg att hon just hade gjort det, och då bestämde jag mig för att också göra det. Och jag håller fullständigt med henne. Först när man bara blöter borsten så händer det ingenting, men sedan när man tar lite tvål och börjar försiktigt tvätta och göra rent den så blir det som ett brunt skum på borsten. När man sedan blöter den och tvättar av den i ett "vattenbad" så blir hela vattnet mörkbrunt. Riktigt riktigt äckligt. Men man förstår ju hur skitiga borstarna är och att de blir rena och fräscha när man är klar! Så jag kommer absolut fortsätta tvätta mina borstar. Ska försöka tvätta de åtminstonde varannan vecka. Ni borde också!


Jag tvättade min älskade borste från Make up store samt en borste från typ....H&M?



/C

Körv

Halloj. Aledningen till att jag inte uppdaterat på ett tag är att jag varit och handlat. Fick med mig en bh. Inget mer. Nu ska jag i alla fall äta korv med bröd.


Dagens:


Jag har på mig en klänning från Halens, kofta från Gina, tights från H&M, skor från Skopunkten, väska från Monki (syns knappt, jag vet) och ett hårband från H&M.




Puss!/C


Hejhopp

 

På bild: Jag
Foto: Elli



Det är ju faktiskt fint väder ute just nu. La mig till och med i solstolen en lite stund. Säkert ganska onödigt, men oj så skönt. Nu ska jag äta lunch! Pussar. /C


12 aug

Hej på er! Sovit gott? Det har jag gjort, som vanligt alltså. Vaknade för kanske 40 minuter sedan av att min mamma ringde och sa till min bror att han skulle väcka mig. Sagt som gjort. Han fick dock komma in 3 ggr innan jag verkligen vaknade. Heeeeehe. Idag då? Jag ska bara ta det lungt. Titta på tv/filmer, blogga, chilla, ja ni vet nog vad jag talar om.


En bild från förra sommaren...



Kiss/C

OC eller OTH?

Jag har alltid älskat OC. Följde serien på tvn och köpte även ett par boxar. Jag har lixom alltid tyckt att OC är den bästa tv-serien någonsin. Jag följde serien på tv tills Marissa dog. Där tog det sedan stopp på något sätt. Säsong 4 tittade jag sådär halvt på, jag tyckte nämligen att serien inte var någonting utan Marissa. Jag upptäckte sedan One tree hill. Och OJ. Oth slog OC med hästkrafter. Först ville jag inte erkänna det, jag var ju en trogen OC galning! Men ju mer jag tittade på oth insåg jag det. Jag slutade i alla fall titta på OC helt och hållet, och övergick till en oth-galning, kan man väl säga... Nu har jag inte sett ett OC avsnitt på..ja, jag vet inte hur länge. Men otroligt länge i alla fall. Men konstigt nog har jag inte saknat det ett dugg, (-ja, jag har ju haft oth) tills nu! Men jag tror att jag helt enkelt har glömt bort hur jävla fantastiskt OC var, ja för när jag märkte att oth var så mycket bättre än OC så hade jag ju just sett säsong 4 av OC, som jag tycker var ganska kass. Så nu hade jag tänkt börja titta på OC igen. Jag saknar det sketamycket och jag vill se om oth verkligen är så mycket bättre. MEN, självklart kan jag inte skita i oth helt så jag tänker helt enkelt variera lite, haha!

Nu undrar jag vad ni tycker. OC eller OTH?


The oc


One tree hill





/C


Inköp

Här kommer då dagens inköp:


Nytt: T-shirt- Monki, Kjol- H&M.


Ny ring från H&M.

  


Hårband från H&M.


Jag köpte även ett vanligt vitt baslinne samt stumpbyxor, men de känns ganska meninglöst att lägga in här. Haha!
Pussar! /C

Dagens

Hej kära vänner! Är nu hemkommen från stan. Har haft en trevlig dag med pennie och även en stund med hennes kompis. Har fått med mig ett par fina ting hem, bla. en kjol, en tshirt, ett baslinne, ett hårband och en ring! Är i alla fall väldigt nöjd med mina köp! Ni får se bilder senare. Här kommer i alla fall dagens klädsel;


Jag har på mig en sidenjacka från Lindex (ellis) och resten från H&M.

/ C

Ciao!

Ojoj. Nu måste jag börja gå mot bussen! Hörs i eftermiddag/kväll! /C



Shopping med Pennie

Godmorgon sötnosar! Jag vaknade för en liten stund sedan, har precis ätit frukost. Idag ska jag träffa Pennie! Vi ska åka in till stan och shoppa. Hoppas att jag får med något fint hem... Nu måste jag gå och börja göra mig i ordning. Hej på ett tag. /C


Penu och jag våren 06. Haha!

you hate us cause we're beautiful but we don't like you ether...

...we're cheerleaders, we are cheerleaders, OH OH.
Haha! Mitt favorit citat ur bring it on.




Sitter just nu i sängen och tittar på Bring it on. Det var väldigt länge sedan jag såg den. Förut såg jag den hela tiden, och jag kunde hela utan till. Haha! Men sen tröttnade jag, såååklart. Men nu är den faktiskt riktigt bra igen! Fast självklart vore den 135ggr bättre om ami var här nu så vi kunde sitta och garva åt alla roliga ställen i filmen, som vi brukade göra... Men men, hon är på Gotland och jag är här. Det får bli en annan gång helt enkelt! ;) /C

Awsome

Godkväll allesammans! Kom nyss hem från ciiiiity. Var ju och kollade på SATC med min kära bästavän Julia. Filmen var grym, helt fantastisk till och med! Mer än det behöver jag nog inte säga, alla ni där ute vet nog? Haha! Efter filmen skilldes Julia och jag åt vid t-centralen och jag började åka hem. Tog sedan en promenad hem från bussen (inte hållplatsen vid mig) och precis när jag kom utanför huset började det regna, lucky me. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sätta på mig mys-kläderna, och krypa upp i sängen och titta på någon film. MED datorn såklart. Måste ju gå igenom min blogg-runda och blogga lite själv! Hö-hö. Jag älskar att ha en laptop.


/Cec

Klar

Hallå! Nu är jag helt färdig fixad och ska börja dra mig mot staden. Bussen går snart, så jag måste börja gå om kanske 5 minuter. Jag kommer väl hem vid 8-halv 9 kanske, och då uppdaterar jag ofcourse! :)






Hejjj!/C


Sex and the city

Har precis ätit lunch. Mamma gjorde en omelett till mig, väldigt mumsigt. Ikväll ska Julia och jag i alla fall gå på bio. SATC blir det. Jag har faktiskt inte sett den ännu, pga. penga-brist. Men nu så. Innan bion ska vi äta lite middag, så vi ska mötas en stund innan bion börjar. Men nu ska jag nog titta på något avsnitt av oth. Pusssssssssssssssss. /cec

Plattång


En bild från i fredags.



Nu ska jag platta håret med min värdelösa rosa plattång. Jag behöver verkligen en ny. Någon som har något tips på bra plattånger?

Bästavän




Godmorgon sunshines! Jag vaknade nyss av att mamma väckte mig. Idag ska jag träffa Julia, det blir ev. bio. Det är föresten Julia på bilden. Hon är så söt min bästavän :) Men nu ska jag gå och äta frukost sedan måste jag duscha. Pussar! /C

Sova




Nej nu mina vänner ska jag krypa till kojjs. Hoppas att ni har haft en bra dag! Godnatt/C


Mig...



... i tre olika nyanser.



Jag har riktigt tråkigt. Sitter inne på facebook och tråkar. Imorgon, äntligen, ska jag få träffa bästavän igen. Ska bli roligt. Hoppas också att vädert är på våran sida... Puss på er. /C


Hellström




 





För en lång lång tid, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger, 13, Himmel blå himmel blå


Secret

Hej ni! Vad göres? Jag åt precis middag, fiskfriletter med ris. Så nu är jag mätt och belåten. Ellinorskan gör någon hemlig efterrätt just nu. Jag hör att hon vispar grädde. Så det blir nog något gott. Min syster är grym på efterrätter, hon borde typ bli kock (heter det kock om man bara gör efterrätter?!). Fast å andra sidan är hon grym på att klippa också... Jaja. Imorgon påbörjar jag min nästsista sommarlovsvecka för 2008. Ganska hemskt. Fjorton dagar. Jag ska i alla fall göra det bästa av de dagarna, det kan ni ge er tusan på. Jag ska umgås med roligt folk, shoppa, och ja, leva livet helt enkelt.



Nu öser regnet ner ute. Just nu tycker jag att det är mysigt. Det har jag inte tyckt på hela veckan, då har jag inte velat ha något annat än sol. Nu är det helt okej med regn, bara solen kan bjuda lite på sig själv imorgon! heeeeeehe.


Cecilia

Vilken?








Tre bilder. Är oseriös på allihopa. Men vad gör det? Ibland ska man bjuda på sig själv, är det inte så man säger? I alla fall. Vilken outfit tycker ni är finast? Vore lite skojj att veta....



Puss puss puss /cec

Jordgubbar i massor







blåbärspannkaka




Det är ju faktiskt riktigt fint väder ute nu, det är till och med varmt! Jag ska ut, ska bara först äta lite lunch. Mamma har nämligen gjort blåbärspannkaka, muuums. Hoppas nu att ni också tar vara på det fina vädert. Ciao /C

9 aug

Hallå sötnosar. Idag skiner faktiskt solen här, men tyvärr så är det stora mörkgråa moln överallt på himmelen så den lär ju försvinna. Men jag tänker i alla fall gå ut en sväng nu medans solen ändå är framme. Man måste ju passa på, right? Föresten. För bara en liten stund sedan hittade jag en fästing på mitt ben, mamma tog då bort den och samtidigt som hon gör det hittar jag en till på min arm! Ush. Nu känns det som om jag är full av fästingar! ....

En outfit:

Jag har på mig en klänning/tunika (?) från H&M, strumpbyxor från lindex, skor från skopunkten, guldarmband från H&M och övriga armband från Grekland.




Pussar! /Cec

Autumn

Ligger i min säng just nu och tittar runt lite på kläder. Höst höst höst. En väldigt rolig årstid att shoppa på. Kanske är de den bästa shopping-årstiden? Njaa, våren ligger nog snäppet högre. I alla fall. Jag hamnade på Gina och såg då en massa fina saker jag genast blev inresserad av. Det var ett tag sedan jag var inne där (det var ett BRA tag sedan jag shoppade överhuvudtaget) så jag har väl missat lite kan man väl säga. Det var i alla fall bla ett par mysiga stickade koftor som inte vore helt fel, en asball kjol och en sötsöt kavaj (inte riktigt min stil, men man kan ju alltid testa & se hur den sitter). Jag måste ta mig til en gina tricot snart, dvs.

ASOS Zip Detail Flood Length Skinny
Bild från Asos



Men nu ska jag sova. Blev lite förvånad nyss när jag såg att klockan redan slagit halv 3! Men men. Mitt sommarlov är fortfarande i fullgång så vad gör det egentligen? Hoppas ni har haft en bra 08-08-08-dag. Godnattt! /C

Picture


På bild: Jag
Foto: Systern min


Snygging!





Sitter och tittar på film tillsammans med syster, en popcorn skål och ett glas cola. Mysigt. Hoppas ni har en bra kväll!

Kärlek till er.
/ Cecilia

En outfit



Jag har på mig en kjol jag sytt själv, en tshirt från H&M, skor från Skopunkten, halsband från Guldfynd och armband från H&M.


Bild 46 av 100

Jag är så fruktansvärt hungrig. Mamma håller som tur är på att laga mat,- kött, pommes och bearnessås. Gott va? Annars sitter jag och väntar på att några bilder ska laddas ner. Elli och jag var nämligen ute och posade lite framför kameran förut. Jag fottade henne och hon fottade mig. Och nu sitter jag alltså och väntar på att bilderna på mig ska laddas ner. Det är segt......föööör segt. Är på bild 46 av 100, prick. Gud så långtråkigt. Nej nu ska jag gå och hitta på något annat medans bilderna envisas med att laddas ner alldeles för låååååångtsaaaamt. Puss och kram.

Cecilia

Poros



Storasyster och jag i Grekland. Jag vill tillbaka, nu nu nu!

thanks..(?)

Halloj! Vad gör ni? Jag gör inte så mycket. Höll precis på att bränna ner hela huset. Jo, jag glömde nämligen stekpannan som stod på spisen, utan varken smör eller något annat i. Tur att man kan känna lukter, -bränt. Haha! Men det gick bra, både jag och huset lever/(finns kvar?) än!




Ciaooo
/ Cecilia

Moi



08-08-08

Godmorgon Sunshines! Elli väckte mig vid 10 idag, så just nu sitter jag i soffan och äter frukost. Ser att det är lite bättre väder idag, solen lyser ju faktiskt! Fast det är nog bara just nu...




Goodbye! /C


godnatt!




Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova. Imorgon händer det inget särskilt. Eller möjligtvis om solen skulle skina, men hur stor chans är det? Ja ja. Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt. Sleep tight.


Cecilia

Ny design





Nå? Vad tycker ni? Vilken är finast?
Jag tycker utan tvekan den nya. Var så ruskigt trött på den andra, så det känns bra nu med lite nytt och fräsht! Hoppas nu bara att Amelie är med på det. Annars får jag väl byta tillbaka till den gamla, haha! Nej men det tror jag inte behövs. Jag vet att hon också var trött på den gamla så det är väl bara att hålla tummarna på att hon tycker om den nya också.

Jag har i alla fall suttit och fixat med headern och allt annat så gott som hela kvällen. Jobbigt, men det är absolut värt det.


Pussar! /Cecilia


00:05


Fotografera

Hej! Vad gör alla? Jag har precis ätit middag och ska nu ut och klicka lite kort på min syster. Jag älskar att fotografera för er som inte visste det.




Puss! /Cecilia

ILOVEU






mitt försök till att göra en ny header går väl sådär. Har dock gett upp nu... heheeeee. Pussar gullisar /C

Ny header?

Jag är så trött på vår design. Den är så tråååkig. Tänkte försöka göra en ny header åtminstonde. Får se om den blir värd att användas. Hehe! Men jag tänker i alla fall sitta och testa lite olika saker, bara för skojjs skull lixom. Nej nu ska musiken sättas på! Pusshej,/C

Min Portmonnä



 



Från Monki.



/Cec

7 aug

Godmorgon allesammans. Hoppas att ni har sovit gott! Det har väl jag gjort kan man väl säga... Det var(/är) dock iskallt i mitt rum så jag har vaknat och frysit jättemycket ett par gånger, men men, det är ju höst nu så det är väl bara att bli van? haha! Jag brukar ALDRIG komma ihåg mina drömmar när jag vaknar på morgonen, men idag gjorde jag faktiskt det. Jag drömde att jag vaknade på morgonen, så var det helt vitt ute, 3 dm snö! Jag typ "MEN VAFAN DET ÄR JU BARA AUGUSTI" "SNART KOMMER DET VARA SNÖ ÅRET RUNT!!!!!!!" Ja, jag var alltså skitarg. Sedan när jag vaknade upp morgonen efter så var all snö borta, solen sken, och det var 29 grader i skuggan. Så då låg jag och solade hela dagen. Höhö.

Nej nu mina vänner ska jag gå och äta frukost!
Adjökens
Cecilia


Hej ! ...

Hej! Kom hem för från Susie kanske en timma sedan. Där hade vi det trevligt, vi åt god mat och Elli och jag sprang runt och fotograferade lite allt möjligt.

 

Men nu ska jag hoppa i säng. Jag är skeettrött så det är lika bra. Puss. Godnatt!

Cecilia


Brådis...



Nu måste vi gå! Uppdaterar ikväll när jag kommer hem. Puss puss Puss. / CEC

Godmorning

Hejsan alla glada! (och sura?) Angelica och jag vaknade vid 12 och gick då upp och åt lite frukost. Idag händer det inte så mycket... Vid halv 4 så ska jag+syskonen gå ner till centrum och ta bussen till stan. Där ifrån ska vi sedan ta tunnelbanan till Solna och möta upp mams och paps. Sedan ska vi åka bil därifrån till Susie, min moster. Hon har nämligen bjudit dit oss på middag. Men men. Nu måste jag sminka mig lite. Tjingtjong! /C

Godnatt musik



Jag älskar älskar älskar den här låten! Så grymt fin. Hold you in my arms, med Ray Lamontagne. Lyssna och njut säger jag bara! Haha. Angelica och jag håller i alla fall fortfarande på och tittar på film. Men vi hörs imorgon. Godnatt på er!

Cecilia

Satc

Tjenare! Håller just nu på och tittar på Sex and the city med Angelica. Det är dock pause nu... Hitills ikväll har vi hunnit se på två filmer och snart två avsnitt av SATC. Men ett par filmer till blir det nog. Har egentligen inte så mycket att skriva om, och föresten tror jag att pausen är slut. Hoppas ni har/får en bra kväll!



puss puss
Cecilia

Ankoros




Halloj! Sitter här med Angelica och gör inte så mycket. Hitills idag har vi tagit massa fotton, lagat mat, haft skrattanfall och snackat skit. Ikväll ska vi ha filmmaraton som jag nämnt några gånger nu, haha! Vi har i alla fall laddat upp med godis och cola, så det kommer bli toppen! Uppdaterar senare. Puss på er! / Cecilia


båten inställd.

Jag pratade precis med mamma båten är såkart inställd, så vi åker halv tolv istället.
ha en bra dag, pusshej.

piss-väder idag igen

God morgon! Det är tråkigt väder idag också, jag vill ha riktig sommar dem här sista veckorna men det är väl för mycket begärt.. Jag och Susanna har iallafall varit väldigt aktiva idag klockan halv tio så åkte vi till min pappa i regn och blåst för att lämna min moppe sen tog vi bussen tillbaka, duktigt gjort så tidigt tycker jag! Idag åker vi till gotland hoppas verkligen inte att det kommer gunga men det lär det ju göra för att det är så fult väder.. Måste städa och packa nu!
Det lär inte bli så mycket bloggande när jag är på Gotland men Cecilia klarar det så bra själv!


Joel bassisten i Timo Räisänen min blivande man och jag.


Snyggaste mannen på denna planet.
Synd tjejer han är redan min, haha.

/A


5 aug

Gooooooooodmorning! Det regnar idag också. trist... Angelica kommer i alla fall hit senare idag. Ikväll ska vi ha film maraton som jag nämde igår, skojj! Men nu ska jag äta frukost framför oth precis som igår, och sedan ska jag hoppa in i duschen. Hörs! / CEC

I've Got Dreams to Remember




Godnatt & puss!
Cecilia

Mys framför tvn

Sådärja. Nu har Elli och jag fixat en stooor skål med popcorn som vi ska sitta och gotta oss med framför tvn. Haha, tvn hela dagarna. Och inte nog med att jag ska ha film maraton med Angelica imorgon. Men det är väl det regniga dagar är tillför, right?




kyssar. /Cecilia

CRAZY

Sitter i soffan och tittar på oth. Forfarande... Det har jag gjort sedan jag vaknade, haha! But who cares? Jag älskar one tree hill och föresten så spöregnar det ute. Appropå regn. Ellinorskan och jag blev halvt galna för en stund sedan och bestämde oss för att springa ut i bh och trosor. Sagt som gjort. Vi kutade ut och var genomblöta på 2 sekunder. Galet? Ja kanske. Men kul var det, hääähä!

Nej nu ska jag fortsätta titta på oth, när Keith friar till Karen. Naaaw så gulligt :) Hej på er.
Cecilia

Jag älskar dig Sara





puss puss puss/C

musiken i mitt liv

Jag är hemma från karlskoga, kan ju börja med att säga att jag hade så sjukt kul. Det har varit några av dom bästa dagarna i mitt liv! Jag har alltid undrat hur musiken kan påverka en människa så mycket? Det är ju trots allt musiken som har gjort dom här dagarna så jäkla bra, och såklart Susanna och Lovisa! Det var hemskt att åka därifrån igår att vara tvungen att säga hej då till människorna som vi lärt känna och platsen som  fick en att släppa allt och bara njuta av allt som fanns där. Tårar rann, skratt ekade och läpparna spräcktes av leendet. Bassisten i tiom räisänen fick mitt hjärta att stanna direkt när han gick in på scenen fan han var så jäkla snygg, men det är inte sista gången jag ser honom nej nej jag kommer se dom så många gånger till det är något som är säkert. Lägger in bild på honom sen nör jag har lagt över bilderna från mobilen till datan. Nu ska jag äta lunch, ha det så bra.

Puss



Hoffmaestro - So do you (Slimi jimi bubby boy)
Dom var också där och spelade.


/A

4 augusti

Godmorgon! Inatt jag har sovit såååå skönt, helt ostörd. Mamma och pappas semseter är slut så de började jobba imorse. Säkert därför jag sov ostörd, -ingen väcke mig. Vaknade i alla fall 11:06 om jag ska vara exakt, och har precis gjort iordning en stor god frukost. Den ska jag äta framför tvn, eller rättare sagt framför oth. Men nu måste jag kila, hungrar ihjäl! Ciao! /C

Om exakt 22 dagar (3 veckor) börjar jag skolan igen. USH. Fast ändå ganska långt kvar om man jämför med alla andra...?

Jtmd

Halooo! Sitter i mitt rum nu och tråkar. Det är kooooolsvart och jag ser knappt tangenterna. Men skills som man har kan man skriva i alla fall, haha! Nej men i alla fall så har jag precis tittat klart på John tucker must die, (låt oss kalla den jtmd, så otroligt jobbigt att skriva heeela namnet). Den filmen är så skön, haha. Jag kan rekomendera den starkt, för alla som inte sett den! Jaja. Det spöregnar ute och för en stund sedan åskade och blixtrade det. Regn och åska är okej, eller det rätta ordet är mer "mysigt", men blixtrar, njaaa, de är scary. Haha! Hade i alla fall tänkt att kasta mig framför tvn nu och se på oth......eller greys...eller kanske någon annan film? ÅH. jag hatar att ha flera altenativ. Ibland.




Kramkram.

Cecilia

Brucas



Jag är bara tvugen. Fina låtar, fina videosar.

Nu ska jag titta på John Tucker Must Die. Puss! /C

En 8årings läsdagbok

HAHA! Hittade nyss en sådan här läsdagbok, när jag städade. Jag kollade lite snabbt och läste lite. Från 2002/2003. Då gick jag i trean, och var 8/9 år skulle jag tro. Boken är alltså sex år gammal.




Några exempel hur jag skrivit:
Författare: Annika thor
Titel: Röt hjärta blå fjäril.
Datum: 2002-12-07
Anteckningar: Jag tycker att den var jäte jätte bra. och rolig. Det var 128 sidor!!

Författare: Måns gahrton
Titel: Evaoadam fusk och farligheter
Datum: ?
Anteckningar: Den handlade om Eva och Adam. När dom är ihop.

Författare: Måns Gahrton
Titel: Evaoadam, sista pjamas partyt
Datum: 2/4-2003
Anteckningar: Jag tycker att den var bra. Adam ska flytta och Eva är lesdsen. Och Adam med. Men dom flyttar inte.



Haha! Men det märks att jag var på gång att lära mig skriva. Jag skrev ju både jätte med ett J och med två, jag visste att ledsen stavas med ett D, men inte riktigt hur, och jag visste att det är stor bokstav efter punkt, men det glömde jag bort ibland. Ibland förstår jag inte ens varför jag skrev punkt? t.ex: "Den handlade om Eva och Adam. När dom är ihop." Det låter det väl bättre utan punkt? Jaja. Jag var ju så pass liten, haha!

Men nu ska jag fortsätta städa.
Cecilia

Dagens två goda gärningar!

För en liten stund sedan hände det en sak här hemma. Mamma pappa och jag hör hur det bangar till i rutan i vardagsrummet, vi går dit och tittar om det är någon fågel som flygit in i rutan eftersom att gräset speglas mot fönstret (det händer ganska ofta att fåglar flyger in i det fönstet). Då ser vi att den lilla fågeln har lyckats komma in, så den flyger runt inne i vårt vardagsrum och flyger rakt in i rutan flera gånger. Samtidigt då kommer min bror ut ur sitt rum och säger att en fågel hade flygit in i hans fönster också. Och visst hade den gjort det. Mamma fångar in fågeln som var inne och min bror tar upp den som låg ute under fönstret. Båda var väldigt yra, men den som hade flygit inomhus flög iväg ganska snabbt när den hade vilat klart. Den andra däremot måste ha fått en rejäl smäll för den satt och blundade hela tiden, som om den sov ungefär, och rörde sig knappt alls. Vi la den i alla fall i en balja med en handuk över och lät den vila där en stund. Sedan efter kanske 20 minuter tog mamma upp den igen, och den var då mycket piggare. Mamma lyckades övertala mig om att hålla i den, så jag sträckte fram fingret och den gick direkt upp och höll sig fast. Och sen, helt plötsligt flög den iväg och försvann in i skogen. Dagens två goda gärningar, haha!

Jag var såklart framme med kameran så tog några kort på pippisarna.
 
 
 



Nu ska jag fortsätta att städa. Adjöökens!! /C

Its Raining Men


Mitt i regnet... Blöt men glad. Haha!

Cecilia


Ny dag

Godmorgon bloggen! När jag vaknade idag och såg att det var blå himmel och att solen lyste blev jag såklart direkt på bra humör. Det var väl ungefär en timma sedan. Men nu när jag tittar ut så är det grått, grått och grått. Snart kommer nog regnet. Men men, jag förväntade mig ju det, så jag är inte precis besviken... Idag ska jag i alla fall storstäda i mitt rum, rensa och så där. Få ordning på alla saker och ja, ni vet nog vad jag menar. Och det lär ju ta hela dagen så jag kommer nog inte ha tid för så mycket annat.


Ananas ska jag äta också :) muuuuuumsigt va?
Puss Puss Puss.

Cecilia

!

Det ska vara skitväder till på onsdag. Om inte längre? SMHI visar ju bara dagen plus fyra dagar till, så man vet ju aldrig, det kanske kommer vara sådant väder i flera veckor nu? Fytusan.



Jag blir på sådant jävla humör när det regnar. Någon som känner igen sig?
Jag har i alla fall legat i sängen exakt hela dagen och tittat på oth. Och så kommer säkert mina närmaste dagar också se ut?... Eller imorgon ska jag fixa i mitt rum. STOR-städning, rensning och fixa klart grejer som att sätta upp min spegel och sånna stuff.


ush blä och fy.
Cecilia

18:23



Vad gör alla?



Puss!
Cecilia

OTH

Just nu sitter jag och tittar på one tree hill med min syster. Har gjort det i ett par timmar nu... Tittar på de allra första avsnitten, och det var ett tag sedan jag såg de. Men de är såklart lika bra som jag kommer ihåg!

HAHA såg precis ellis inlägg, haha, ja vad ska man säga... Nej nu ska jag fortsätta titta. Tjing /CEC


Gästinlägg från ellinorak


Bild: Sara

Jag älskar min syster. Den bästa som finns!
Jag smög mig in på hennes dator som står här på och skriver nu när hon står och
tjatar på mammi att hon vill ha glass (a) Haha :)

Nu kom hon in i rummet och lade sig på sängen och sa:
- Nu är jag sur. Jag vill ha glass. Med världens suraste min! Hihi sötnosen!

Älskar dig <3 / Din storesyster elli



Garderobstädning

Har precis städat och rensat lite i garderoben. Det behövdes måste jag säga. Men nu är det fint och prydligt där inne, hah! Nu vet jag inte vad jag ska göra... måste i alla fall under dagen städa i mitt rum, eller damsuga är väl det jag måste göra. Men men. Här ska jag inte sitta... Pussar/C


Tänkte bara visa er den här bilden. Ser ni hur mörkt mitt hår var? Det är föresten Emma som tittar in där på ett hörn. Hon flyttar till Gotland i sommar. Jag kommer sakna henne, eller egentligen saknar jag henne redan. Hon är en rolig prick. Och det är ganska fruktansvärt om man tänker på att vi kanske aldrig mer kommer att ses? Eller i alla fall inte på ett par år?


Livet på Saltkråkan

Helå! Trist väder idag. Har inga som helst planer inför dagen så jag tror att det blir en såkallad inne-sitta-och-titta-på-film hela dagen lång. Ganska skönt det också. Jag sov 9½ timma inatt, så jag är ganska utvilad. Blev ganska störd dock av en jävla fluga. Ja, en fluga! Det var nån envis jävlel som gick på mitt ansikte hela tiden, speciellt på mina läppar. Jag förstår inte nu hur jag kunde ha vaknat av det, jag brukar ju sova jättedjupt, men nu, nu vaknade jag hela tiden, säkert var 5e minut! Riktigt irriterande... Jag har även en massa bett jag fick igår, som kliar som i heeelvette. ååååhhh!

Nu sitter jag i soffan och tittar på Scrubs. Innan det tittade jag på Saltkråkan. Så mysigt. Jag älskar saltkråkan.





Hörs. /C

Hur?



Den här söta klänningen/tunikan hittade jag i min garderob idag. Köpte den på Indiska i vintras tror jag bestämt. Har knappt använt den någonting, och det slog mig just, "varför inte?" den är ju faktiskt riktigt fin. Det är lite synd dock att den är sådär halvlång, för lång för att ha som t-shirt till jeans, och för kort för att ha som klänning barbent. Man måste lixom dra ner den hela tiden för att den ska täcka rumpan (och ändå åker den upp direkt igen, haha). Så hur ska jag göra? Någon som har något tips på hur jag kan använda och matcha min nyfunna klänning? Om man nu ska kalla det klänning....


Jag ska i alla fall hoppa i säng nu. Tror faktiskt att jag inte gått och lagt mig före tolvslaget någon gång under hela sommaren. Men nu så. Är sjukligttrött och har inte ett piss att göra. Så nu ska jag sova, sova, sova, i säkert 10-11 timmar. Min skönhetssömn kommer jag också få på köpet, haha! Godnatt på er.


Cecilia

MAT.

Är så väldigt övermätt just nu. Visst, det var säkert två timmar sedan jag åt middag men jag åt så pass mycket, plus all mat Sara och jag proppade i oss, så det kanske inte spelar så stor roll. Middagen var lite annorlunda idag. Jag åt ensam med mamma och pappa. Det har inte hänt på, jag vet inte hur länge. Både storebror och storesyster är och gör stan osäker. Ähh, okej, kanske inte. Men vem vet? Egentligen vet jag inte ens om syster är i stan? Jaja. Skitsamma. Hemma är dem i alla fall icke.


Gott? Ja!
 


Jag kan säga att jag skäms över hur många bullar jag har ätit idag. Alldeles för många kan jag säga er. Men vem kan mostå "Gifflar"s bullar och ännu bättre, mammas nygräddade bullar? Nej du. Inte många.





TVn väntar. Tjingeling.
Cecilia

Varning för bilder i massor!
























Sådärja! Det här är väl det bästa sättet att förklara hur Saras och min dag såg ut. Vi hade kul trotts växlande väder. Haha! Kyssar / Cecilia


Dagens

Kan, medans jag väntar på alla bilder från Sara, passa på att lägga ut två bilder på min klädsel idag. Ganska enkel, som igår. Men det är ju så det ska vara nu på sommaren, enkelt, bekvänt men ändå väldigt somrigt.

 
Tublinnet är från Gina, volangkjolen från Cubus, bikiniöverdel & väska från H&M, skor från Dinsko, wayfarers från Glitter, klocka från Ur&penn och övriga armband från Grekland.

Dagen

Shit. Är hemma igen. Dagen har varit bra, med både stekande sol och ösande regn. Vi köpte med oss picknik och satte oss på gräset och åt tillsammans med getingarna. Mysigt. Sedan låg vi och läste skvallerblaskor i solen. Mysigt även det. Saris hade med sig sin systemkamera så det blev mycket fotogaferande. Vi låg och hade det allmänt bra i solen tills de grå molnen började komma. Det åskade mycket, och VIPPS 3 sikunder senare öste regnet ner. Och inte var det vanliga regndroppar, nej nej, det var ENORMA regndroppar. Det gjorde ont att få dem piskande mot huvudet och det tog inte lång tid innan det man var dygnsur. Vi hade dock väldigt tur att Saras föräldrar+hund också var i slottsparken. Vi hade annars tänkt ta en promenad hem, och det är en bra bit att gå kan jag lova. I alla fall. Vi trängdes oss in i den lilla bilen, genomblöta och med en söt blöt hund i våra knän. Där satt vi i alla fall och åt bullar hela vägen hem. Nu har jag bytt om till torra kläder och funderar starkt på att ta en dusch. Jag känner mig ganska ofräsch.


Det kommer i alla fall komma in massor av fina bilder från dagen lite senare. Håll utskick kära läsare! Puss!/C

Slottsparken med Sara

Sara och jag ska snart bege oss mot slottsparken. Mysigt va? Där ska vi äta picknik, sola och bada. Eller Sara ska bada. Men OM det är tillräckligt varmt i vattnet kanske det blir något dopp för mig med. Tror å andra sidan inte det, men man ska aldrig säga aldrig. Jaja. Nu måste jag åka. Jag uppdaterar när jag är hemma, med förhoppningsvis massa bilder! Ha en bra dag i solen. Seyyyaa/ Cec


10:05

Godmorgon världen! Vaknade för en liten stund sedan och har precis ätit frukost. Nu ska jag ringa och väcka Sara. Hon har kommit på något väldigt mysigt vi kan göra idag, är lite nyfiken kan jag säga, haha! Puss /C


Sängen väntar...!


jag ser typ...blond ut? Eller något...




Nu ska jag sova. Så skönt. Imorgon ska jag träffa Sara. Hon är väldigt saknad så det ska bli skojj. Men sov gott allesammans. Puss Godnatt! /C

Digitalkamera


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!






Eftersom att jag lånar min pappas kamera för tillfället, och inte har någon själv, så är det ju riktigt bra att vara med och tävla om en egen. Haha! Pusspuss.

RSS 2.0